Cel mai cool cadou pentru copii: un loc in cea mai asteptata tabara a verii!

Cel mai cool cadou pentru copii: un loc in cea mai asteptata tabara a verii!

Cel mai cool cadou pentru copii: un loc in cea mai asteptata tabara a verii!

Mai e un pic si vine 1 iunie, ziua in care fiecare copil isi doreste sa primeasca cel mai frumos cadou. Poate ca si tu cauti cea mai tare jucarie pentru piticul tau, insa noi iti propunem o alternativa inspirata: o experienta de neuitat in tabara NERF!
 
Pentru prima oara in Romania, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri si jucarii din lume organizeaza o tabara de vara pentru copii: Tabara NERF - tabara de vara in care orice copil si-ar dori sa mearga!

in acest articol veti citi mai multe despre:
Scopul taberei
Fiecare generație se diferențiază de alta
O experienta unica
Tabara NERF - cea mai tare vacanta pentru copilul tau!

Scopul taberei

Scopul taberei este de a le oferi celor mici cel mai distractiv mod de a învăța: prin joacă! În Tabăra NERF, copiii se vor bucura de activități dinamice special create pentru ca ei să se distreze și să învețe lucruri noi în același timp și pentru a-și face noi prieteni alături de care să descopere în premieră cele mai noi jucării și jocuri pe care Hasbro le va lansa în România.

Fiecare generație se diferențiază de alta

Din experiența mea de organizare a evenimentelor pentru copii, pot spune că fiecare generație se diferențiază de alta. Dacă acum câțiva ani copiii nu știau să pornească un calculator, acum știu să deblocheze tablete sau telefoane și să-și caute singuri jocuri și informații. Pe lângă asta, cei mai mulți sunt chiar experți în jocurile de strategie, acțiune, tactică și coordonare.

Este important însă, ca aceste abilități să fie puse în practică și în joaca reală din aer liber, pentru că astfel fac mișcare, se împrietenesc cu alți copii și învață să comunice.

Cred într-o generație sănătoasă, plină de viață, receptivă, plină de idei și bună dispoziție.

O experienta unica

De aceea, recomand Tabara NERF părinților care vor să ofere copiilor o experiență pe care nu o vor uita niciodată, un mod distractiv de a face mișcare în aer liber și multe momente frumoase alături de noi prieteni.

Pentru a-ți înscrie copilul în Tabăra NERF, trebuie doar să intri pe //www.tabaranerf.ro/ și să acumulezi minimum 200 de puncte prin introducerea codurilor de pe blasterele NERF cu abțibild de campanie. Poți câștiga un loc dublu în Tabăra NERF pentru copilul tău și un prieten de-al lui, plus 500 de premii instant: blastere și echipamente NERF.

Tabara NERF - cea mai tare vacanta pentru copilul tau!

Cand sportul devine distracție curată!

În Tabăra NERF, mișcarea în aer liber va fi o bucurie pentru cei mici. Ei vor participa la activități amuzante, dinamice, care îmbină joaca cu blastere NERF și probele sportive de echipă: ștafetă, cucerirea steagului, tras la țintă, jocuri de spionaj, baschet, dans și multe altele.

Iar pentru că programul a fost conceput de specialiști - psihologi, animatori și antrenori sportivi - distracția vine cu multe beneficii pentru dezvoltarea personală a copilului: condiție fizică, precizie, coordonare, spirit de echipă, comunicare și socializare citeste despre aceasta tabara speciala aici.

4 lucruri esentiale pe care copiii le invata prin sport

Este deja foarte cunoscut faptul ca sportul ii ajuta pe cei mici sa fie sanatosi si sa-si dezvolte abilitatile fizice ca forta, viteza si coordonare. Insa dincolo de beneficiile pentru sanatate, sportul este un bun profesor si pentru alte abilitati care le vor fi de folos copiilor in relatiile personale, la scoala si, chiar mai tarziu, in evolutia profesionala.

Disciplină

În sporturi și jocuri, copiii văd imediat rezultatele propriilor acțiuni: văd pe loc dacă au nimerit ținta, dacă s-au încadrat în timp, chiar și dacă au fost prinși sau nu la "leapșa". Iar acest lucru îi motivează să dea mai mult ca să vadă rezultate tot mai bune. Dacă au alături și un antrenor, acesta va ști să-i motiveze să se autodepășească și îi va ajuta să-și urmărească progresul.

Socializare

Activitățile sportive organizate sunt corelate, prin zeci de studii, cu un comportament social mai sănătos la copii. Acestea dezvoltă abilități importante: colaborare, rezolvare de probleme, responsabilitate, inițiativă și relații pozitive atât cu ceilalți copii, cât și cu adulții din jur (instructori, antrenori citeste mai departe ce invata copilul prin sport aici. 

autor: Cerasela Calin, specialist in comunicarea cu copiii -
 
Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2016 
 
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️