5 sfaturi de supravietuire la UNTOLD Festival

5 sfaturi de supravietuire la UNTOLD Festival

5 sfaturi de supravietuire la UNTOLD Festival

  • Peste doua luni, sau mai bine zis pe 4 August 2016, incepe festivalul UNTOLD la Cluj. Orice adolescent din Romania astepta acest eveniment. Dar tu, esti pregatit?

    Iata mai jos 5 sfaturi de supravietuire care sa te ajute sa te bucuri la maxim de experienta UNTOLD.

     

    Profitam de ocazie sa va aducem in atentie si campania Adoptă un Untold-ist!  sau  despre cum putem să demonstrăm împreună că trăim în cel mai prietenos oraș din Europa! Mai multe aici.
     

     

- despre 5 sfaturi de supravietuire la UNTOLD Festival, veti citi:
Mananca bine dimineata si inainte de spectacole, stai bine hidratat
Intra in parcul central si pe stadion cat mai devreme
Incarca bine telefonul si cumpara-ti o baterie de reincarcare
Respecta-i pe cei din jurul tau. Fa-ti prieteni!
Raporteaza lucrurile ciudate catre oamenii de ordine
Petrece timp de calitate cu copilul tau adolescent, la UNTOLD
UNTOLD, festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni
Despre comunicarea cu copilul adolescent

1. Mananca bine dimineata si inainte de spectacole, stai bine hidratat

E nevoide multa energie ... si asta inseamna sa mananci bine

UNTOLD Festival iti propune si in acest an un line-up de exceptie. Daca vrei sa nu pierzi nimic, daca participi in fiecare zi la festival, daca stai pana la ore tarzii (festivalul se termina in fiecare zi pe la 5 dimineata), daca o sa stai ore bune in picioare si o sa dansezi pana nu mai poti, daca, daca, daca.... un lucru este cert: o sa ai nevoie de foarte multa energie

De aceea iti recomandam sa ai o alimentatie cat mai buna si bogata. Mananca serios cand te trezesti (probabil micul dejun o sa fie masa de pranz) si ai grija sa mai mananci o data pe la ora 18.00 - 19.00, inainte de a intra pe stadionul central unde o sa fie cei mi buni artisti. Pune-ti in buzunar si un Energy Bar, o ciocolata, sau un pachet de biscuiti care sa te mai "alimenteze" pana la ora 2.00 cand probabil se termina spectacolul principal in Cluj Arena.

Ca adolescent, alcoolul este un NO-NO sar daca vei fi tentat de niste bere, berea fiind din abundenta la festival, iti recomandam sa alternezi cu apa plata. Nimeni nu isi doreste sa piarda controlul exact inainte de a urca pe scena cei mai buni DJ.

Ca bei bere fara alcool), Coca-Cola sau apa, ai grija sa te hidratezi foarte bine pe tot parcursul zilei. Toaletele in Parcul Central si in Cluj Arena sunt foarte curate, numeroase, si nu o sa fie o problema sa mergi la toaleta.

2. Intra in parcul central si pe stadion cat mai devreme

Este bine sa-ti faci aparitia devreme la festival. Acest lucru iti ofera un loc bun, cat mai aproape de scena, si in plus eviti aglomeratia. Daca tot te-ai deplasat pana la Cluj pentru festival - ce rost are sa pierzi timpul pe la terase, camera de hotel, etc. Daca esti obosit, poti sa tragi un pui de somn, un power nap, chiar pe stadion sau in parc pana apare lumea. Nu este nici o rusine. Face parte din filozofia fiecarui festival de muzica. 

Iar daca esti un fan adevarat, alergi spre scena cand se deschid portile stadionului :) Sa prinzi cele mai bune locatii.

3. Incarca bine telefonul si cumpara-ti o baterie de reincarcare

Telefonul este f. important la un festival. Il folosesti sa-ti suni prietenii cand va pierdeti, il folosesti in caz de urgenta, il folosesti cand DJ-ul va roaga sa va luminati telefoanele, dar mai ales il folosesti pentru poze, video, snapchats, facebook, etc. Problema: Nici nu iti dai seama cand ai consumat bateria!

Iti recomandam asadar sa iti incarci full telefonul si sa ai cu tine si o baterie suplimentara.

 

4. Respecta-i pe cei din jurul tau. Fa-ti prieteni!

Un festival de muzica este o sansa deosebita sa te deconectezi, sa te simti bine, sa iti faci prieteni noi. In plus, la Cluj atmosfera este foarte placuta. Oamenii sunt foarte prietenosi, calmi, iti zambesc. Simti ca esti in Transilvania - atat de speciala regiune a Romaniei. Zambeste-le si tu inapoi, fa-ti prieteni, si bucurati-va impreuna de un eveniment unic in Romania.

Daca cineva va enerveaza, invatati conceptul "Let it go!" Zambiti, nu va evervati si petreceti la maxim cu prietenii, fie ei mai vechi sau prieteni noi de la festival. UNTOLD merita numai amintiri frumoase!
 

5. Raporteaza lucrurile ciudate catre oamenii de ordine

Anul trecut a fost un moment foarte delicat cand o serie de tineri plini de energie au inceput sa escaladeze schelele care sustineau o serie de lumini. Era de ajuns ca unul dintre ei sa cada si sa se accidenteze si intreg festivalul ar fi fost compromis. 

Nu vrei ca un idiot sau un iresponsabil sa-ti strice distractia! Asa ca fi responsabil si daca vezi ceva ciudat nu ezita sa mergi la un om de ordine si sa-i spui ce ai vazut. Esti la festival sa te distrezi, sa te simti bine si orice incident iti poate "fura" din aceasta placere.

Nu rata aceasta campanie:  Adoptă un Untold-ist!

 

 CITESTE AICI TOATE DETALIILE DESPRE DATA SI ARTISTII CARE VOR VENI LA UNTOLD 2016.

Petrece timp de calitate cu copilul tau adolescent, la UNTOLD

Orice părinte de adolescent stie ca adolescenta este o perioada speciala in care copilul devine din ce in ce mai independent: are opinii puternice, are probleme, principii, valori personale, si percepe deja viata intr-un mod personal.

Anul trecut am decis sa merg impreuna cu fiul meu la Untold Festval 2015.  Am avut parte de un festival extraordinar (nu degeaba a castigat titlul de Cel mai bun Festival European in 2015).

Dar in plus am avut sansa deosebita sa intaresc relatia tata-adolescent, tata - fiu. Citeste de ce este important sa mergi cu filul sau fica ta la un festival de muzica care dureaza 3-4 zile. Citeste de ce ai putea sa petreci timp de calitate cu copilul tau adolescent - la UNTOLD.

UNTOLD, festivalul care a impresionat peste 240.000 de oameni

Prima editie a celui mai asteptat eveniment muzical al anului in Romania, UNTOLD Festival, desfasurat in perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, a impresionat peste 240.000 de festivalieri prezenti la eveniment. 170 de artiști au creat o atmosferă memorabilă timp de peste 88 de ore și, în medie, 60.000 de festivalieri s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.

Ultimele două seri de festival au înregistrat vârfuri de audiență în premieră pe URSUS UNTOLD Arena pentru prestațiile headlinerilor Armin van Buuren și David Guetta. Aplauzele pline de energie ale publicului și piesele cântate la unison aproape că au acoperit sunetul focurilor de artificii de la finalul fiecărei zile, printre cele mai speciale elemente care au contribuit la vibe-ul unic al festivalului despre prima editie UNTOLD citeste aici.

Despre comunicarea cu copilul adolescent, merita citit si:

De ce trebuie sa discutam cu copiii despre sexualitate
23 de idei pentru a-ti imbunatati relatia cu copilul tau adolescent
Alcoolul si adolescentii: ce trebuie sa stie parintii
Adolescentii si drogurile: cauze si efecte
Totul despre pilula contraceptiva: minighid pentru adolescenti si parinti
Copilul in Media Sociala: 12 sfaturi pentru parinti pentru a nu pierde controlul

Pentru a intalni alti parinti de adolescenti, participati la sectiunea speciala a forumului Desprecopii.com: Adolescentii

autor: admin Desprecopii.com -  Florin Popescu,  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2016

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII