In Septembrie se deschid portile celui mai mare festival pentru bebelusi de la Cluj-Napoca: Bebelusiada!

In Septembrie se deschid portile celui mai mare festival pentru bebelusi de la Cluj-Napoca: Bebelusiada!

In Septembrie se deschid portile celui mai mare festival pentru bebelusi de la Cluj-Napoca: Bebelusiada!

  • Luna Septembrie aduce multe surprize pentru mămicile și bebelușii din Cluj-Napoca: un festival dedicat lor cu o mulțime de activități, produse și surprize. Toate acestea vor fi găzduite la Sala Polivalentă în perioada 16 - 18 Septembrie sub umbrela evenimentului numit Bebelușiada.

    Aflat la prima sa ediție, acest festival își dorește să devină un eveniment de referință pentru actualii și viitorii părinți, dar și pentru cei mici, în cadrul căruia vor fi acoperite absolut toate nevoile acestora: de la workshopuri și activități educaționale, la produse și servicii și nu în ultimul rând spații de joacă și divertisment.

in acest articol veti citi mai multe despre:
De unde a pornit ideea Bebelușiadei?
De ce Bebelușiada la Cluj-Napoca?
Ce vor găsi părinții la Bebelușiada?
Au început deja să apară și primii expozanți. De ce credeți că sunt și ei motivați să participe?
Ce planuri de viitor aveți?
Un mesaj pentru vizitatori acum că se apropie Bebelușiada?

De unde a pornit ideea Bebelușiadei?

Ideea Bebelușiada a pornit acum mai bine de un an când unul din membrii echipei noastre a devenit părinte. Imediat după naștere a urmat un întreg maraton de cumpărături, analizat și comparat servicii și produse, sfaturi primite și zeci de articole citite, toate în decurs de câteva zile. Atunci a venit ideea: de ce să nu facem un eveniment unde proaspetele și viitoarele mămici să găsească toate cele necesare; de la workshop-uri cu profesioniști, la produse și servicii și bineînteles activități pentru cei mici.

De ce Bebelușiada la Cluj-Napoca?

Cu toții știm că în ultima perioadă orașul Cluj-Napoca a devenit un punct de referință pentru evenimentele culturale din întreaga țară însă ce am observat noi e că la Cluj-Napoca lipsea un eveniment major care să vină în ajutorul proaspetelor familii. De aceea ne-am dorit ca și la Cluj-Napoca să avem, pe lângă evenimente culturale, artistice și de divertisment, un eveniment care să pună orașul nostru în agendele tuturor părinților.

Ce vor găsi părinții la Bebelușiada?

În perioada 16 - 18 Septembrie toți cei care vor trece pragul Bebelușiadei vor descoperi un întreg spațiu dedicat familiei cu produse, servicii, seminarii, activități de divertisment, loc de joacă, food-court și camera mama și copilul. Recomandăm tuturor părinților să viziteze standurile tuturor partenerilor noștri unde vor descoperi tot ceea ce au nevoie pentru a începe cu dreptul o nouă viață alături de cei mici.

Au început deja să apară și primii expozanți. De ce credeți că sunt și ei motivați să participe?

Ceea ce ne dorim noi este să punem bazele unui canal de comunicare între părinți și cei mai importanți distribuitori de producători. Fie că discutăm de produse alimentare, medicale, de cosmetică, servicii de entertainment sau locuri de joacă, ne dorim ca părinții să le descopere pe toate la Bebelușiada. Deja și-au manifestat interesul și avem confirmată prezența unor astfel de reprezentanți de top, fapt care ne bucură extrem de mult, așadar vă invităm să descoperim împreună toate surprizele pregătite în Septembrie la Bebelușiada.

Ce planuri de viitor aveți?

Cel mai important plan al nostru este ca această primă ediție să se întâmple exact așa cum ne-am dorit, urmând ca mai apoi să începem să lucrăm pentru următoarea ediție. Ne dorim ca acest eveniment să se întâmple de două ori pe an, iar până acum putem spune că toate premisele duc înspre această reușită. Dorim pe această cale să mulțumim tuturor instituțiilor, partenerilor și sponsorilor care ne-au încurajat și ne-au sprijinit pentru a începe cu dreptul acest eveniment.

Un mesaj pentru vizitatori acum că se apropie Bebelușiada?

Dragă mami și tati, ne vedem pe 16 - 18 Septembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca la Bebelușiada. Abia așteptăm să deschidem porțile primului eveniment de acest tip din orașul nostru și să ne întâlnim cu proaspetele și viitoarele familii. Pentru orice alte detalii vă invităm să accesați website-ul oficial: http://www.bebelusiada.ro/.

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 180.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: In Septembrie se deschid portile celui mai mare festival pentru bebelusi de la Cluj-Napoca: Bebelusiada!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII