Piticul tau e in siguranta? Iti ia maximum 10 secunde

Piticul tau e in siguranta? Iti ia maximum 10 secunde

Piticul tau e in siguranta? Iti ia maximum 10 secunde

Conform unui studiu realizat pe un eșantion de 768 de părinți și 892 de copii din Cluj-Napoca, intitulat: “Studiul accidentelor rutiere şi prevenirea traumatismelor suferite de către copii şi tineri ca şi pasageri ai autovehiculelor” realizat de către Diana Rus sub atenta supraveghere a Prof. dr. Floarea Mocean, peste 30% din părinți nu folosesc un sistem de siguranță și protecție și peste 32% nu cunosc existența unor reglementări cu privire la siguranța copiilor în mașină. Ca urmare, accidentele rutiere reprezintă a 4-a cauză principală de deces în rândul copiilor de peste 5 ani și cauza principală de deces pentru adolescenții de 15-17 ani.

Campania #10Secunde

“Campania #10Secunde reprezintă un mijloc de informare pentru toți actualii și viitorii părinți referitor la modul corect de a-și proteja piticii și de a-i ajuta să crească și să se bucure de o copilărie fericită. Conform studiului citat un procent de 51% din copiii observați, cu vârste între 0-3 ani, nu stau corect într-un sistem de siguranță auto, ceea ce poate avea repercursiuni grave în cazul unui accident. Este foarte important ca toți părinții să conștientizeze pericolele la care își expun piticii atunci când nu folosesc corect scaunul auto și să poată mereu să răspundă afirmativ la întrebarea campaniei: <Piticul tău e în siguranță?>” Mihaela Trombitaș, PR Manager.

Evenimentul Bebelușiada

Aflat la prima ediție, evenimentul Bebelușiada va avea loc în perioada 16 - 18 Septembrie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Scopul principal al acestui eveniment îl constituie crearea unei comunități ce să reunească mămicile, tăticii și nu în ultimul rând pe cei mici, alături de cele mai renumite branduri și cei mai importanți furnizori de servicii și produse din diferite domenii.

Intrarea va fi gratuită, in schimbul unei mici donatii

Intrarea la eveniment va fi gratuită pentru toți cei care vor aduce cu ei o carte sau o jucărie cu scopul de a o dona. Toate obiectele donate vor merge către Clubul Mămicilor care le vor duce mai departe unor copii nevoiași, în cadrul unei acțiuni de mobilizare a părinților din Transilvania și nu numai.

Mai multe detalii despre Bebelușiada

Toți cei care își doresc să afle mai multe detalii despre Bebelușiada sunt invitați să acceseze website-ul oficial: www.bebelușiada.ro sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/bebelusiada/

Campania #10secunde este o campanie inițiată de Bebelușiada împreună cu Smart Baby și DespreCopii

Cu sprijinul: Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Clubul Mămicilor

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Piticul tau e in siguranta? Iti ia maximum 10 secunde.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Clubul scutecelor (1-4 ani)

Clubul scutecelor (1-4 ani)

Generatia in blugi de maine - deocamdata in scutece. De la 1 la 4 ani.
Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
La bucatarie

La bucatarie

Ce gatim astazi? Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Trebuie sa va impartasesc noua reteta de prajitura. Bucatarii si bucataresele au cuvantul!
PARENTING - sau despre meseria de parinte

PARENTING - sau despre meseria de parinte

Despre MESERIA DE PARINTE. Experiente, intrebari si milioane de nelinisti. Asta inseamna sa fii parinte.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII