Nu-ti mai infasa copilasul in plastic!

Nu-ti mai infasa copilasul in plastic!

Nu-ti mai infasa copilasul in plastic!

  • Ingrijirea vine odata cu primele luni de viata ale bebelusului, atunci cand cautam si alternative la produsele pentru copilul nostru drag. Scutecelul, poate primul produs de ingrijire al noului nascut, trebuie sa protejeze pielea delicata a micutului si, daca este posibil, sa fie prietenos cu natura. De aceea, http://www.copildrag.ro/ ofera o alternativa la scutecele de unica folosinta traditionale.

Din respect pentru copil, dar si pentru mediul inconjurator, scutecele ECO by NATY sunt realizate din ingrediente organice ce permit pielii sa respire, rezultand un scutecel aerisit, uscat si confortabil pentru copilul drag.  Deoarece nu contin clor, ftalati, compusi organostanici (MBT, DBT, TBT), metale grele, TCF (fara clor), H2CO (formaldehida), colofoniu, coloranti azoici, PVC, sau alte substante daunatoare sanatatii micutului sau mediului inconjurator, scutecele Eco by Naty asigura buna dispozitie a acestuia.

Lemnul recoltat din padurile scandivane, supus unei inalte tehnologii, face din scutecel un prieten de nadejde al copilului, intrucat ii permite sa se miste in voie pe tot parcursul dezvoltarii sale. Ce poate fi mai frumos decat sa vezi copilul drag razand, in timp ce experimenteaza mersul de-a busilea?

Si pentru ca mamicile vor cauta mereu solutiile cele mai sigure pentru cel mic, scutecele ECO by NATY sunt certificate de Asociatia Suedeza de Astm si Alergie. Acum putem fi sigure ca am facut alegerea corecta in favoarea scutecelor traditionale, realizate din plastic, un ingredient atat de nociv pentru pielea delicata a celui mic, dar si pentru mediul inconjurator.

Alegerile noastre sunt responsabile de cresterea sanatoasa a bebelusilor, iar aceste alegeri ne apartin noua, mamicilor. Astfel, inconstient, devenim direct raspunzatoare de viitorul copiilor nostri. Dar ce poate fi mai frumos atunci cand alegem tot ce e mai bun pentru copilul nostru drag?

 

Voi cum alegeti scutecelul in care cel mic parcurge traseul dezvoltarii sale?

Daca vrei ce-i mai bun pentru copilasul tau, cauta-ne pe http://www.copildrag.ro/!

Cu drag,
Mihaela Furtuna
Mama, fondator Copil Drag

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Nu-ti mai infasa copilasul in plastic!.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII