In ce lună ar trebui să rămai insărcinată? AVANTAJE și DEZAVANTAJE de la lună la lună 🌙

In ce luna ar trebui sa ramai insarcinata? Avantaje si dezavantaje de la luna la luna

In ce lună ar trebui să rămai insărcinată? AVANTAJE și DEZAVANTAJE de la lună la lună 🌙

Planifici un bebe? Când vrei să se nască bebelușul tău? 🗓️ Într-o zodie anume? ♈♉♊ Și în care lună vrei să-ți porți burtica mare? Există avantaje sau dezavantaje de la lună la lună? 🌙

→ Iată ce trebuie să știi... înainte de a te pune pe treabă! 😊 Și ce te așteaptă, în funcție de luna de concepție a bebelușului. Succes și un bebe sănătos îți dorim! 

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cand vrei sa se nasca bebelusul? Si in ce luni vrei sa iti porti burtica mare?
Daca ramai insarcinata in Ianuarie
Daca ramai insarcinata in Februarie
Daca ramai insarcinata in Martie
Daca ramai insarcinata in Aprilie
Daca ramai insarcinata in Mai
Daca ramai insarcinata in Iunie
Daca ramai insarcinata in Iulie
Daca ramai insarcinata in August
Daca ramai insarcinata in Septembrie
Daca ramai insarcinata in Octombrie
Daca ramai insarcinata in Noiembrie
Daca ramai insarcinata in Decembrie
Deci, care este cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata?
10 Lucruri de facut in timpul in care vrei sa ramai insarcinata
11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata
Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

Cand vrei sa se nasca bebelusul? Si in ce luni vrei sa iti porti burtica mare?

Daca te gandesti sa ramai insarcinata, un lucru de luat in considerare este momentul anului in care doresti sa fii gravida dar si data cand ar trebui sa se nasca bebelusul.

40 de saptamani este o lunga perioada de timp pentru a coace ceva atat de bun in cuptoras, astfel incat, trebuie sa va faceti aceasta perioada cat mai placuta posibil. Iata un ghid la indemana pentru a va ajuta sa alegeti luna perfecta pentru a ramane insarcinata.

Daca ramai insarcinata in Ianuarie, vei naste in Octombrie

Daca ramai insacinata in Ianuarie, vei naste in Octombrie. Asa ca va trebui sa cauti retete de prajituri cu foarte putin zahar pentru petrecerea de ziua copilului, pentru a contracara intreaga cantitate de zahar care se consuma in preajma Halloween-ului.


Copilul Balanta - Septembri 23 - Octombrie 22

Daca ramai insarcinata in Februarie, vei naste in Noiembrie

In noiembrie incep ploile reci iar tu vei veni de la maternitate cu bebelusul. Dar, mai e putin si Sarbatorile de iarna sunt destul de aproape. Insa tu vei fi in plin sezon de alaptare.


Copilul Scorpion - Octombrie 23 - Noiembrie 21

Daca ramai insarcinata in Martie, vei naste in Decembrie

Fiind gravida in timpul verii va si si bine si greu in acelasi timp. Dar, perioada in care se va naste bebelusul e in plina agitatie de Sarbatori. Si nu mai punem la socoteala stresul declansarii travaliului... Iar cand va mai creste, copilul se va astepta sa primeasca si mai multe cadouri, fiind si ziua lui si Craciunul.


Copilul Sagetator - Noiembrie 22 - Decembrie 21

Daca ramai insarcinata in Aprilie, vei naste in Ianuarie

In afara de faptul ca sunteti intr-un fel blocata in casa, vei avea si un nou-nascut in toiul sezonului rece, cand gripa si racelile dau tarcoale.


Copilul Capricorn - Decembrie 22 - Ianuarie 19

Daca ramai insarcinata in Mai, vei naste in Februarie

Cam peste tot exista glume proaste / nesarate despre copiii nascuti de Ziua Indragostitilor, glume care nu au sens, deoarece copilul a fost conceput in Mai ... nu de Ziua Indragostitilor ... Nu multumesc. Dar, zodia Varsatorului este una foarte buna asa ca te poti consola cu acest lucru.


Copilul Varsator - Ianuarie 20 - Februarie 18

Daca ramai insarcinata in Iunie, vei naste in Martie

In luna Martie avem Martisorul, asa ca pregatiti-va sa cumparati muuuulte Martisoare colorate, plus cadouri :)


Copilul Peste - Februarie 19 - Martie 20

Daca ramai insarcinata in Iulie, vei naste in Aprilie

Vacanta de primavara este mare, cu exceptia cazului in care toti copiii racesc si nu pot veni la petrecerea propriului copilas.


  Copilul Berbec - Martie 21 - Aprilie 19

Daca ramai insarcinata in August, vei naste in Mai

In timp ce veti incerca sa evitati sa fiti insarcinata in toiul verii, va veti petrece primele luni de sarcina ascunzandu-va de soare asemenea unui vampir (asta din cauza senzatiei de greata, arsuri, stari de voma, etc.).


Copilul Taur - Aprilie 20 - Mai 20

Daca ramai insarcinata in Septembrie, vei naste in Iunie

Daca ramai insarcinata in Septembrie, vei naste in Iunie. Singurul inconvenient ar fi ignorantii care insista ca trebuie sa te acoperi in timp ce iti alaptezi bebelusul in parc sau in locurile publicel


Copilul Geaman - Mai 21 - Iunie 21

Daca ramai insarcinata in Octombrie, vei naste in Iulie

In afara de faptul ca poate fi destul de cald in Iulie - iulie este o luna frumoasa si va fi si mai frumoasa in ziua in care vei veni cu bebelusul acasa de la maternitate.


Copilul Rac - Iunie 22 - Iulie 22

Daca ramanei insarcinata in Noiembrie, vei naste in August

Daca vei concepe copilul in luna noiembrie, vei naste in frumoasa luna a lui August.


Copilul Leu - Iulie 23 - August 22

Daca ramai insarcinata in Decembrie, vei naste in Septembrie

Luna Decembrie este luna in care se concep cei mai multi copii. Dar ce poate fi mai frumos decat sa fiti insarcinata pe timp de vara si sa poti purta haine lejere, afisandu-ti  cu mandrie burtica?


Copilul Fecioara - August 23 - Septembrie 22

Deci, care este cel mai bun moment pentru a ramane insarcinata?

Oricand doriti! Viata nu este perfecta si rareori conform planului. In cazul in care doriti sa ramai insarcinata, nu exista nici un moment mai bun decat prezentul.

Vrei sa ramai insarcinata insa cum poti modera aceste impulsuri puternice, biologice, instalate in perioada unui ciclu de 28 de zile, care dicteaza o reproducere imediata? Fie ca avem 28, 35, sau 43 de ani, trebuie sa luam in considerare cele 10 lucruri pe care sa ne concentram incepand de azi! Urmandu-le, vei fi mai sanatoasa, radianta, si vei arata mai bine.

10 Lucruri de facut in timpul in care vrei sa ramai insarcinata

Povestea clasica suna cam asa: femeia, gata sa se casatoreasca, sa aiba copii, sa se aseze la casa ei, barbatul, nu tocmai la fel de pregatit! Si apoi au loc discutii care arata ca ea este 100% gata sa o porneasca pe acest drum, in timp ce el ia in calcul inca, toate variabilele. Si apoi, mai sunt si cele dintre noi care nu au gasit inca partenerul perfect.

Vrei sa ramai insarcinata insa cum poti modera aceste impulsuri puternice, biologice, instalate in perioada unui ciclu de 28 de zile, care dicteaza o reproducere imediata? Fie ca avem 28, 35, sau 43 de ani, trebuie sa luam in considerare cele 10 lucruri pe care sa ne concentram incepand de azi! Urmandu-le, vei fi mai sanatoasa, radianta, si vei arata mai bine.i  

11 Sfaturi pentru a ramane insarcinata

Sfaturi pentru a ramane insarcinata - Sfaturi garantate pentru a ramane insarcinata nu cunoaste nimeni.

In mod cert insa, in afara de dragostea care ii creaza, copiii vin pe lume si cu un gram de intamplare a destinului.

Avem insa 11 sfaturi care iti pot mari foasrte mult sansa de a deveni mamica citeste mai departe aici.

 Grupuri de suport si intelegere: Asteptand o comoara in viata noastra

 Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta.

Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Rusu Lucia
    Rusu Lucia trimis la 31/7/2023

    Am ciclu neregulat, iau duphaston de 3 luni voi lua pâna la 6 luni. Am hpv nu vreau înca conizatia pâna nu ramân gravida. Virusul poate influenta fertilitatea? ÃŽncerc de 10 luni sa ramân fara succes. Ce teste sa îmi fac pt a vedea adevarata cauza? Mi sa spus ca am ovare leneşe dar traiesc cu dubii ca aş putea sa fiu la premenopauza am 35 de ani, de la vârsta de 10-11 ani mi-a început ciclu. Medici nu îmi dau nici un raspuns concret în legatura cu asta. Sunt obeza ştiu şi asta poate fii cauza. Ma repet ce teste sa cer sa mi se faca pt a vedea adevarata cauza?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII