Testare produse Nivea Baby 2016

Testare produse Nivea Baby 2016

Testare produse Nivea Baby 2016

Desprecopii.com testeaza in mod regulat produse pentru bebelusi, copii si parinti. Testarile Desprecopii.com sunt obiective si se bazeaza pe parerea sincera a mamicilor invitate sa participe la testare.

 

In perioada Octombire - Noiembrie 2016, Desprecopii.com a invitat mai multe mamici din Comunitatea Desprecopii.com sa testeze produse Nivea Baby. Fiecare mamica a primit un set de patru produse:
 

Citeste mai departe care a fost parerea lor despre aceste produse...

 

Cum am testat

Desprecopii.com a trimis un set de patru produse la 20 de mamici selectate din cadrul Comunitatii Desprecopii.com. Mamicile au fost rugate sa ne spuna:
Care este parerea lor despre propietatile fiecare produs primit (miros, absorbtie, senzatie la folosire, spuma, etc.)
Cum percep calitatea produselor? Sunt acestea produse de calitate?
Daca produsul merita recomandat unei prietene si daca intentioneaza sa-l achizitioneze in viitor.
Daca au incredere in general in produsele Nivea.

Mai jos o sa gasiti parerile primite de la fiecare mamica pe care am incercat sa le grupam cat mai logic ca sa fie usor de citit

Ce produse Nivea Baby am testat?

Crema delicată hidratează intensiv și protejează pielea bebelușului.

Formula delicată oferă îngrijirea potrivită pielii bebelușului: previne, calmează și reduce roșeața și iritațiile.

Șampon şi spumă de baie, un produs 2 în 1: curăţă delicat şi protejează părul şi pielea sensibilă a bebeluşului.

Senzație de calmare instantanee împotriva disconfortului și piele curăţată în mod eficient.

Ce spun mamicile de la Desprecopii.com?

Iata mai jos care este parerea mamicilor din Comunitatea Desprecopii.com care au testat produsele.

Ramona F. spune:

Mirosul tuturor produselor: creme, servetele umede, gel de dus este foarte plăcut. Servețele umede sunt bune, de calitate, dar după parerea mea ar trebui să fie puțin mai impregnate. Spumantul si gelul de dus miroase bine si face destulă spumă, nici prea multă nici prea puțină, exact cât trebuie. Crema de fundulet foarte buna, intra repede în piele și trebuie folosită foarte putina, exact ca si cea de corp. Ambele creme sunt finute si au un miros placut.

 

Calitatea mi se pare de top, sunt produse de foarte buna calitate, de altfel eu folosesc si foloseam mereu produse Nivea pentru mine. Pentru bebe nu eram sigură dacă sa optez pentru un produs concurent sau Nivea Baby dar după ce am testat aceste produse rămân sigur 100% la Nivea deoarece sunt mulțumită și îmi doresc ce e mai bine pentru copilul meu. Multumesc Desprecopii.com pentru aceasta ocazie.

Deja am recomandat unor proaspete mămici produsele de la Nivea :). Si o voi mai face. Cu siguranță voi cumpara produsele Nivea în viitor, în special spumantul si crema de fundulet. Le recomand cu drag.

Parerea mea despre aceste produse este una foarte buna, sunt produse de buna calitate făcute exact pentru nevoile bebelușilor, iar cu pielea acestora nu este de joaca. Am încredere în ele deoarece am văzut că îi curata delicat si totodata ii protejează pielea foarte bine fetiței mele fără a face vreo alergie sau iritație de la ele cum am pățit cu alte mărci. Am incredere in produsele de la Nivea.

Andreea D. spune:

Sunt multumita de produse. Prefer sa le descriu pe fiecare in parte. In general, mirosul produselor este discret si placut, textura produselor este cremoasa.

 

De crema pentru fundulet sunt multumita, insa gradul de absorbtie e prea mare. E ca o vaselina, dar pielea ramane catifelata si curata.

 

Crema de corp se absoarbe repede si e foarte hidratanta. Un produs super!

 

Spuma de baie nu am probat-o suficient, deoarece am preferat sa termin produsul pe care-l foloseam deja. Dar am auzit la alte mamici pe forumul Desprecopii si de la colegele de servici ca e foarte buna. O sa revin cu date suplimentare cand o folosesc mai intens. Prefer sa fiu sincera decat sa scriu fara o testare corecta si indelungata.

 

Produsele sunt de calitate de top si foarte accesibile :). Da, sunt multumita de ele. Imi place parfumul discret, cred ca de galbenele. desi as prefera sa fi fost si mai discret.

 Da, recomand si voi recomanda cu incredere aceste produse si am intentia sa le cumpar in viitor.

Am o parere foarte buna despre toate produsele Nivea (nu numai gama de bebelusi). Da, am incredere in aceste produse.

Iulia P. spune:

Toate produsele primite au un miros placut. Samponul si gelul de dus ne place mult, face multa spuma si miroase super. Ma încântă si recipientul bine gândit sa evite vărsarea accidentală.

 

Crema delicata se absoarbe foarte bine, e catifelată si nu lasa senzatia de piele încărcată. Servetelele umede sunt moi si plăcute la atingere, sterg bine funduletul. Crema de protectie pentru fundulet ne ajută să prevenim iritatiile de scutec.

 

Produsele Nivea sunt de calitate maxima. Sunt multumită de produsele primite, nu vad ce as putea schimba la ele. Chiar nu as schimba nimic!

Da, as recomanda si chiar as face cadou produse pentru bebeluși de la NIVEA. Sunt produse pe care le folosesc de obicei, si le voi achiziționa și în viitor.

Am o parere bună despre produsele NIVEA BABY, am incredere in ele.

Oana Elena N. spune:

Produsele sunt de calitate superioara. Sunt multumita de produsele pe care le-am testat si pielea bebelusului meu le tolereaza fara probleme. Miros proaspat, placut, cremele se absoarb bine in piele lasand-o catifetala, spuma samponului e placuta si abundenta.

 

Eu imi doresc cat mai putine ingrediente in produsele pentru bebelusi, produsele sa fie cat mai naturale. Gama Nivea Baby este in aceasta directie.

 

Va multumim pentru produsele oferite in vederea testarii si pentru faptul ca ne-ati dat libertatea sa facem o evaluare corecta fara sa ne influentati sau sa ne cereti ceva ca la alte testari la care am refuzat sa particip.

Eu nu foloseam Nivea Baby. Sunt multumita de produse si daca pana la finalul folosirii lor nu vor aparea probleme alergice, da, le voi folosi in continuare. Deja le-am recomandat altor mamici carora le-am povestit despre testare.

Nivea este un brad bun in care am incredere. Cu privire la produsele despre copii sunt la primul contact cu ele si inca nu ma pot pronunta in mod definitiv.

Irina H. spune:

Gelul de dus are o textura foarte placuta si un miros delicat. Servetelele cremoase, foarte moi sunt foarte multumita si de felul in care curata. Cremele se intind foarte usor si lasa o urma foarte fina.

 

Sunt foarte multumita de produse! Pana acum eram foarte multumita de gelul de dus, acum sunt foarte multumita de servetele, este greu sa fac o departajare intre ele dar daca ar fi sa spun ce imi place acum cel mai mult, ordinea ar fi: servetelele, gelul de dus, crema de corp si crema de fundulet.

Am recomandat deja aceste produse si o voi mai face. Clar sunt produse de top, le folosesc cu incredere si mult drag.

Cu siguranta voi cumpara aceste produse. Gelul de dus il folosesc de mai bine de 3 ani si nu renunt la el. iar in urma testarii si celorlalte produse voi continua sa le folosesc. Multumesc Desprecopii.com ca m-ati ajutat sa le descopar.

Am incredere totala in produsele Nivea, produse exceptionale. Pe langa produsele mentionate noi mai folosim sapunul Nivea si laptele de corp, la baietelul cel mare pe timpul verii, crema de protectie solara.

Iuliana C. spune:

Am fost foarte mulțumită de crema pt fata si corp are o textura foarte usoara si se absoarbe imediat nu irita pielea lasand-o catifelată. Samponul este o placere sa il folosesti. Face spumă cât trebuie. Servetele umede le folosim cu mare drag iar crema protectoare (de fundulet) ne ajută sa păstrăm pielea aerisita. Mulțumim Nivea Baby suntem foarte incantate si mulțumite de produse.

Am fost încântată când am primit produsele Nivea baby. Pot spune doar ca le recomand din suflet. Sunt produse excelente.

Am incredere in produsele Nivea. Este o companie mare care face multa cercetare in domeniu.

Mirela F. spune:

Sunt Mirela F., am 31 de ani si am un baietel de 3 luni si o saptamana, care are pielea sensibila. Inainte de a va impartasi impresiile despre prodisele Nivea Baby trebuie sa va multumesc pentru sansa oferita de a le testa.

 

Despre produsul Soft shampoo & bath pot spune ca mi-a placut foarte mult si e de calitate. In zona in care locuiesc este o apa calcaroasa care, orice produs as fi folosit pentru bebelusul meu, ii lasa o piele uscata. Acest gel de dus de la Nivea este foarte fin, da o senzatie de catifelare la baita, miroase foarte placut si, cel mai important, ii lasa pielea catifelata micutului meu. Am mai folosit doar produsul klorane (gel de dus), pentru ingrijirea bebelusilor, dar, sincer, NIVEA BABAY mi se pare mai bun, da apei din baita o senzatie de catifelare si este foarte delicat cu pielea bebelusului. Il voi folosi in continuare si il voi recomanda.Nu consider ca ar trebui ceva schimbat la acest produs si precizez ca imi place foarte mult sticla pentru ca are sistemul tip pompita foarte eficient si util.

 

Pana acu am folosit servetele umede din comert, obisnuite, insa servetelele umede de la Nivea Soft & cream sunt altceva, ...au o textura matasoasa, nu lasa senzatia ca zgarie (le-am testat mai intai pe propria-mi piele), iti lasa pielea hidratata si au un parfum placut. Imi plac foarte mult si in viitor voi folosi si eu pentru demachiere. Substanta impregnata in ele este hiratanta si iti da incredere la fiecare folosire, pentru ca este net superior servetelelor ieftine din comert.  Voi folosi in continuare cu incredere servetelele umede Nivea soft & cream.

 

Crema pentru funduletul bebelusului Nivea baby botton ointment imi este foarte utila si constat ca este si foarte eficienta. Piele bebelusului, care este tot timpul sub scutec este sensibila si am observat ca aceasta crema este foarte bine tolerata, nu lasa pielea imbaxita, se absoarte eficient, si nu apar semne de roseata sau punctulete rosii dupa folosirea ei, fapt pentru care o recomand si o voi folosi in continuare.

 

Crema Nivea baby soft cream am folosit-o dupa baita si imi place foarte tare. Aceasta crema catifeleaza pielea bebelusului si o hidrateaza. Este o crema foarte buna cand ai un bebe cu pielea sensibila si mai folosti si apa cu o duritate mare. Trebuie sa recunosc ca am testat pe pielea mea si acest produs si mi-a placut textura soft si faptul ca iti caltifeleaza pielea. Consider acest produs unul de calitate de top. Imi place si o recomand cu drag.

In concluzie, toate cele patru produse le consider ca sunt de calitate superioara si sunt eficiente in ingrijirea pielii delicate a bebelusului. Faptul ca am avut ocazia sa testez aceste produse m-a convins ca pe viitor sa folosesc aceasta gama Nivea Baby. Sincer stiam despre produsele Nivea ca exista in variante pentru femei (pe care le-am si folosit) si barbati, dar nu foloseam si gama pentru ingrijirea bebelusilor. Produsele imi plac, le voi folosi si recomanda si nu consider ca au nevoie de alte imbunatatiri.

 

Da, o sa cumpar si pe viitor aceste produse si le recomand din suflet tuturor mamicilor.

Sunt placut surprinsa de calitatea produselor Nivea Baby si pot spune ca deocamdata sunt cele mai bune din cate am probat, imi plac si le am recomandat deja prietenelor mele. Asta arata ca am incredere in produsele Nivea :)

Ancuta C.:

Stiu ca am primit patru produse dar pentru ca eu folosesc mult produsele Nivea Baby am hotarat sa va spun povestea mea. Produsele se regasesc in ritualul pe care il avem privind ingrijirea copiilor:

La fiecare schimbare a lui bebe mic folosesc servetelele umede Nivea Soft &Cream. Au un miros placut, sunt hipoalergenice, nu irita funduletul. Sincer , le folosesc si pentru fetita care este putin alergica. Le folosesc cand pe ultima suta de metri se murdareste si imi trebuie ceva rapid sa o sterg, fara sa o mai spal. Sunt de-a dreptul minunate la demachiat. Sunt un ajutor de nelipsit seara cand ma demachiez.

Dar sa continuam cu copiii. Dupa ce il sterg pe cel mic cu servetelele ii aplic un strat subtire de crema Nivea Bottom Ointment. Nu contine alcool sau alte substante iritante, este si acesta hipoalergenica si ajuta copilul sa nu se irite de la scutece, sau daca il schimb mai rar din diferite motive, ori suntem plecati pe undeva sau nu se trezeste prea des. Cu acesta crema funduletul ramane curat si neiritat. Are si un miros foarte placut.

Acesta este ritualul nostru la schimbare.

 

Mai avem un ritual seara la baita. Recunosc ca folosesc Nivea Soft Shampoo and Bath la ambi copii. Cea mai fericita este fetita mare care adora sa faca baie cu multa spuma. Si da, acest sampon si gel de dus in acelasi timp face multa spuma, bule cum ii spune fetita mea. Cum are un sistem foarte bun de picurare in apa, fara sa desurubeze capacul, doar sa apese pe el, fetita il foloseste singura, isi pune cate picaturi considera ea. Asta ma incanta. Mirosul este magnific, ambi copii miros a bebelus chiar daca au varste diferite. Si ceva nemaipomenit, nu ustura la ochisori. Bebe sta cu ochii deschisi la baie. Asta ma face sa ma simt foarte fericita.

Dupa baita eu folosesc la bebe mic o crema nemaipomenita, care-i face pielea fina si miroase demential pana la urmatoarea baita. Imi place mult. Este vorba de Nivea Baby Soft Creme. Este usor de aplicat, placuta la atingere, moale si bebe este fericit. O folosesc si pentru mine si pentru fetita, atat pe timpul rece cat si cald, cand plecam la gradi, sa nu se usuce piele. Intra repede in piele si nu lasa urme pe haine. Este grasa dar nu lasa pete.

Aceste produse de la Nivea chiar sunt de top. Cand iti doresti un copil sanatos si fericit, in materie de produse pentru ingrijire copii, acestea sunt pentru mine cele mai bune.

 

Sunt foarte multumita de produse. Se vede din ce am scris. De aceea, recomand aceste produse, din experienta indelungata pe care o am cu ele. Am recomandat multor persoane cum si alte mamici mi-au recomandat mie sa le folosesc cu incredere.

Voi folosi mereu cu placere aceste produse de la la Nivea, nu ma delas de ele.

Folosesc Nivea pentru copii de cand a aparut in viata noastra primul copil, acum 4 ani. Il folosesc pentru fetita si acum. Dupa 3 ani si jumatate a aparut pe lume si al doilea copil, un baietel. Ca sa nu schimb traditia, folosesc si la el tot Nivea. Deci, da, ma incredere totala in aceste produse.

Cristina I. spune:

Impresie generala despre produse: miros placut, ambalaj bine gandit, calitate ridicata, cremele intra rapid in piele.

 

Crema Baby Soft intra repede in piele, lasa o senzatie catifelata si o piele catifelata. Crema pentru fundulet Nivea Baby: am citit de ea pe net inainte sa o folosesc. Am gasit multe informatii atat pe site-ul Nivea Baby cat si pe Desprecopii.com. Am analizat cu atentie compozitia si am observat ca are zinc si m-am documentat daca este OK. Bebelusul meu chiar avea funduletul iritat asa ca am testat direct. Dupa doua zile si doua baite iritatia a disparut asa ca am pus crema la loc de cinste pe raft.

 

Samponul nu este ceva deosebit comparat cu alte sampoane sau spuma de baie. Este bun fara indoiala dar nu stiu cum il pot compara cu alte produse similare. Important petru mine: nu am avut probleme dupa baita si cred ca asta este cea mai buna garantie.

 

Servetelele sunt excelente. Nu pot sa spun exact care este factorul lor de succes. Dar senzatia pe care o ai ca mamica cand le folosesti, cand cureti funduletul, este asa da placuta incat m-am surprins de mai multe ori sa folosesc un servet in plus desi nu era nevoie.

 

Calitate foarte buna. Mi-am intrebat si sotul ce parere are caci si el ajuta atat la schimbarea scutecului cat si la baita si mi-a spus ca daca ar face o analogie ar spune ca produsele Nivea sunt la nivelul Mercedes in industria de masini. Recomand cu incredere aceste produse si le voi achizitiona si in viitor.

Nivea, Nivea Baby sunt produse de top in care am incredere.

Marinela B. V. spune:

Folosim deja de cateva zile bune produsele de la Nivea primite si sunt extrem de incantata de ele.

 

Servetelele au un miros delicat si sunt fix asa cum cred eu ca trebuie sa fie, adica nu sunt nici prea umede, nici prea uscate.

 

La baie folosim samponelul atat pe caput cat si pe restul corpului, curata bine, are o spuma bogata si acelasi miros delicat.

 

Crema delicata se absoarbe repede piele si o folosesc atat pentru bebelina mea dupa baie sau ori de cate ori ii fac masaj pentru picioruse.

 

Per total sunt foarte incantata de produse, iar faptul ca nu contin parabeni, alcool si coloranti m-a facut sa reconsider utilizarea altor produse de ingrijire pentru bebele meu, si de ce nu chiar si pentru mine.

Desi nu folosesc produsele de foarte mult timp, mie mi se par foarte calitative, raportul calitate pret fiind si unul avantajos.

 

Sunt foarte multumita de produse. Imi place faptul ca nu au coloranti, parabeni si alcool, dar si faptul ca desi contin parfum, mirosul este delicat si dupa un timp relativ scurt abia se mai percepe - lucru foarte important pentru mine in alegerea oricarui produs dedicat pentru bebe fie sa nu contina parfum, fie sa aiba un miros delicat si abia perceptibil.

 

Recomand aceste produse si le voi cumpara si in viitor.

 

In general despre brandul Nivea am o parere foarte buna. Despre gama Nivea Baby am o parere foarte buna si intentionez sa utilizez si eu unele produse, avand o piele sensibilia.

Loredana L. spune:

Produsele primite de la Nivea sunt suberbe. Miros foarte frumos, absorbtia este foarte buna, sunt de cea mai buna calitate si potrivite bebelusilor.

 

Servetelele de la Nivea sunt exceptionale. Nu sunt nici prea umede nici prea uscate, nu irita pielea, absorb foarte bine si lasa in urma o piele catifelata. Sunt mult superioare altor marci. Cremele au o textura cremoasa, cu o absorbtie foarte buna pentru pielea bebelusilor, nu usuca pielea si nu o ingrasa, iar dupa o folosire indelungata aduc pielea la un ph satisfacator. Sunt bune chiar si in cazuri de dermatita atopica. Nu am folosit un produs concurent pana acum pentru ca cremele sunt foarte bune. Samponul este delicat cu parul si nu este nevoia folosirii in exces pentru ca face spuma repede ceea ce face ca produsul sa tina mai mult, iar in varianta cumpararii produselor este clar pe lista mea.

 

Sunt foarte multumita de produse si nu as schimba nimic. Imi place totul la produse, mirosul, textura, absorbtia spuma si in special imi plac servetelele. Mi-asi dori sa fie mai mare pachetul de servetele.

Cu siguranta voi recomanda si chiar am recomandat produsele si am dat chiar spre testare. Voi cumpara produsele cu siguranta. Abia astept sa cumpar servatelele cand se termina.

Parerea despre produsele Nivea este una foarte foarte buna, eu am folosit marca Nivea si inainte si o voi folosi si in viitor. Am incredere in Nivea si in produsele sale.

Elena C. spune:

Este prima oara cand sunt invitata la o testare si am luat lucrurile foarte in serios. Am analizat cu atentie fiecare produs primit inainte de folosire. Am citit compozitia. Apoi am testat cu atentie fiecare produs pentru mai multe zile ca sa-mi fac o parere cat mai obiectiva.

 

Ambele creme (NIVEA BABY SOFT si CREMA PENTRU FUNDULET NIVEA BABY) lasa o senzatie placuta pielii, catifelata. Samponul face spuma buna, nu irita ochii copilului si are un miros placut. Servetelele sunt preferatele mele. Un produs excelent. Cei de la Nivea au balansat perfect modul in care sunt impregnate. Felicitari.

Sunt foarte multumita de produsele testate, mai ales de servetele. Nu as schimba nimic la nici un produs. Stiu ca fiecare companie mai variaza gama de produse. Sper sincer ca Nivea sa pastreze aceste servetele cu aceasi compozitie pentru mult timp in gama lor.

 

Da, sunt genul de produse care merita recomandate. Nu stiu unde o sa publicati ceea ca am spus eu dar sper ca sa fie citit acest mesaj al meu de cat mai multe mamici. Raport pret calitate foarte bun. Da, le voi cumpara mai departe.

Noi nu folosim prea mult produse Nivea in casa. Eu mai cumpar crema de maini iar sotul spuma de ras. Dar iimi inspira incredere si cred ca dupa aceasta testare increderea mea a crescut substantial.

Camelia I. spune:

Eu foloseam deja 3 dintre produsele primite si eram multumita de ele. Faptul ca sunt deja fidela acestor produse spune cel mai mult.

 

Produsul nou pentru noi a fost crema de fundulet pe care nu o foloseam. Cred ca am cumparat-o la primul bebe dar apoi am folosit un produs concurent. Crema intra rapid in piele si lasa o senzatie delicata, catifelata.

Eu recomand deja mamicilor produsele Nivea Baby. Produsele sunt bune. Calitate foarte buna la un pret OK.

Da, am incredere in produsele Nivea in general si in produsele Niveia Baby in mod special. Stiu ca formulele lor sunt dezvoltate in mod special pentru piele delicata a bebeluslui si pentru a combate roseata si iritarea.

Raluca R. spune:

Cand am intrat in concediu de maternitate am primit un pachet cadou de la colegii de servici. Acolo aveam si o serie de produse de baita (mai multe branduri). Asa ca pot spune ca pe langa produsele Nivea Baby am testat si alte produse.

 

Crema de fundulet este foarte buna. Lasa o senzatie placuta si o piele bine hidratata. Samponul este cel mai bun pe care l-am testat pana acum. Chiar de la prima spalare am fost multumita de modul in care a reactionat bebe la el. Spuma suficienta pentru joaca, nu irita pielea si ochii, este si sampon si spuma si are o formula cu musetel. Servetelele Nivea Soft Cream sunt excelente. Eu in general cumparam servetelele din oferta la supermarket dar acum cred ca trec pe Nivea Baby.

Calitate produselor testate este foarte buna spre excelenta! Nu am imbunatatiri. Poate un sfat pentru Nivea Baby: sa se apuce si de a produce scutece. Daca ar scoate un produs la fel de bun ca si servetelele cred ca ar putea concura foarte bine pe piata de scutece.

 

Recomand produsele Nivea Baby si da, voi cumpara produsele Nivea Baby, chiar daca alte produse sunt in oferta.

Am incredere in produsele de la Nivea.

Florina B. spune:

Mirosul ne-a cucerit din prima clipa, crema este foarte plăcută la atingere, se absoarbe repede in piele si rămâne catifelata mult timp după folosire. Samponul este bun dar cel mai mult mi-au placut servetelele.

 

Sunt mulțumită de produse, atat ca si calitate continut cat si de ambalaj (care oferă usurintă in folosire). În ceea ce privește servețele umede, mi-ar fi plăcut sa aibă în compoziție, poate mai mult ulei pentru o mai buna și ușoară curățare.

Mie mi-au plăcut produsele si cu siguranță, următoarea achiziție va fi tot din gama de produse Nivea baby. As recomanda si o sa recomand produsele prietenelor si colegelor.

Am o părere buna despre produsele Nivea baby. Bebelușul a reacționat bine, ii place mult mirosul, este fericit de fiecare data când le folosesc, deci, da, am incredere.

Alina D. spune:

Am testat produsele Nivea Baby si am ramas placut impresionata. Trebuie sa recunosc ca pana acum nu am folosit produse de la aceasta gama si eram cam sceptica in privinta lor, dar trebuie sa va multumesc pentru ca am avut ocazia sa le folosesc!

 

Cel mai mult imi place crema de corp pentru ca face pielea catifelata, lasa un miros frumos discret si pentru ca nu sunt nevoita sa astept mult pana ii intra in piele,se absoarbe foarte bine.

Chiar eram nehotarata daca sa folosesc o crema dupa baita, dar acum Nivea m-a convins! De asemenea crema pentru fundulet e foarte buna, am observat ca, de cand o folosesc zona nu mai este rosie sau iritata. Cel mai mult imi place ca, si dupa ce ii schimb scutecul pielea e catifelata. Aici este si meritul servetelelor umede care au o textura foarte moale.

Toate produsele pe care le-am primit sa le testez din punctul meu de vedere sunt foarte bune! Ele fiind destinate bebelusilor sunt exact cum trebuie sa fie: textura moale, fara miros puternic si fara chimicale. Am inceput sa le folosim si clar vom continua cu ele. Sunt foarte ok si accesibile ca pret. Le recomand!

Am incredere in produsele de la Nivea.

Lucia G. spune:

Mirosul este plăcut și discret, gradul de absorbție al cremelor este unul foarte bun si samponul face spuma în cantitate optima.

 

Produsele sunt de calitate top. Îmi plac produsele însă aș avea o mică sugestie pentru șervețele umede si anume să fie mai umede.

Recomand cu multă placere produsele Nivea Baby prietenelor mele. Cumpar si voi cumpara aceste produse.

Am încredere în produsele Nivea Baby fiind unele de o foarte buna calitate.

Ramona L. spune:

Am primit produsele Nivea si am asteptat sa le folosesc intensiv pana sa trimit aceasta analiza. Imi pare rau daca am intarziat dar am preferat sa fie o testare cat mai buna.

 

Calitatea tuturor produselor este una foarte ridicata. Propietatiile produselor testate (textura, miros, absorbtie in piele, spuma, etc) mi se par exact cum trebuie sa fie. Cremele sunt bune, mai ales cea de fundulet care m-a ajutat cu o iritatie de scutec. Am folosit-o de la primele semne de iritatie si a functionat. Samponul este bun iar batistele umede curata foarte bine. Uneori am nevoie de trei sau patru dar in final lasa o piele foarte catifelata.

Deja am recomandat produsele si o sa le recomand si in viitor

Am incredere in produsele de la Nivea si le recomand, mai ales cele de Baby si femei. Cele de barbati nu le cunosc si sotul nu le foloseste.

Marina P. spune:

Samponul si spuma de baie curata foarte bine parul bebelusului, face spuma suficieta si nu contine sapun sau alcool. Are un miros placut. Am avut momente haioase in baita.

 

Serveletele umede sunt de foarte buna calitate. Lasa o senzatie placuta, catifelata pe pielea bebelusului.

 

Ambele creme sunt special gandite pentru piele sensibila. Intra rapid in piele si lasa o senzatie placuta pielii. Pielea se hidrateaza rapid. Crema de fundulet protejeaza si impotriva umezelii, ca sa previna aparitia inflamatiilor si a iritatiilor de scutec. Sunt foarte multumita de ambele produse.

Recomand aceste produse cu incredere tuturor mamicilor. Am cumparat Nivea Baby si inainte de testare si o sa le mai cumpar.

Produsele Nivea sunt pentru mine o garantie a calitatii si a unui raport optim calitate-pret. Eu folosesc crema clasica Nivea de multi ani si am renuntat de mult la cremele foarte scumpe pentru ca au acelasi rezultat. Deci, da, am incredere.

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️