Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu: listă și semnificații

Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu: lista si semnificatii

Cele 72 de nume de copii ale lui Dumnezeu: listă și semnificații

Cele 72 de nume ale lui Dumnezeu sunt obtinute printr-o legatura cu Kabala.

Aceasta formula este numita cele 72 de nume ale lui Dumnezeu. Cele 72 de nume nu sunt de fapt nume, ca Alina, Barbu, Costin sau Dumitru. Cele 72 de nume sunt tot atatea secvente de trei litere ebraice care au puterea extraordinara de a invinge si legile mamei natura si ale naturii umane.

Aceste 72 de secvente sunt de fapt codificate in povestea biblica ce istoriseste despartirea apelor Marii Rosii. Kabalistul Rabbi Shimon bar Yokhai scrie in Zohar ca de fapt Moise, nu Dumnezeu, a fost cel care a despartit apele Marii Rosii, permitand evreilor sa scape ca prin urechile acului de faraonul Egiptului si de armata lui. Moise a avut o formula speciala. Iar formula pe care a folosit-o pentru a invinge legile naturii a fost ascunsa in Zohar timp de 2000 de ani.

veti citi
72 de nume recomandate de Dumnezeu?
Nume de copii ce amintesc despre povestea biblica ce povesteste despartirea apelor Marii Rosii
Generator de nume norocoase de copii
Nume de copii - baza de date
Despre alegerea numelui copilului tau

72 de nume recomandate de Dumnezeu?

Aceasta formula este numita cele 72 de nume ale lui Dumnezeu. Cele 72 de nume nu sunt de fapt nume, ca Alina, Barbu, Costin sau Dumitru. Cele 72 de nume sunt tot atatea secvente de trei litere ebraice care au puterea extraordinara de a invinge si legile mamei natura si ale naturii umane. 

De citit Nume biblice pentru copii

Nume de copii ce amintesc despre povestea biblica ce povesteste despartirea apelor Marii Rosii

Aceste 72 de secvente sunt de fapt codificate in povestea biblica ce istoriseste despartirea apelor Marii Rosii. Ele sunt asemanatoare conductorilor care transmit diferite tipuri de energie provenita din lumina in lumea noastra fizica. Folosind puterea celor 72 de nume si natura lor reactiva, Moise si evreii au putut sa realizeze miracolul de la Marea Rosie.  Cititi: Nume de copii inspirate de Kabala

nume de copii biblie
Dumnezeu, despartind Marea Rosie

Semnificatie:
Avem in noi puterea de a activa cele 72 de nume astfel ca ele sa ne influenteze viata: variatele grupuri ne ajuta sa eradicam diferite maladii fizice si mentale, fie ele boli sau probleme de sanatate ori infertilitate, precum tulburarile mentale ca stresul, depresia, furia si asa mai departe. Fiecare dintre aceste grupuri ne conecteaza cu o sursa de putere pe care folosind-o obtinem capacitatea de a controla toate sferele vietii noastre si le putem imbunatati, transformand dificultatile in provocari, valorificandu-ne la maxim existenta.

nume de copii kabala

De exemplu:

Conform Kabalei, grupurile de litere: 'mem', 'hey', 'shin' formeaza o segula (formula), pentru vindecare si sanatate.

Grupurile de litere: 'chaf', 'lamed', 'yud' formeaza o segula pentru fertilitate, conform Kabalei. Face minuni pentru cei care au dificultati in conceperea unui copil.

Grupurile de litere: 'alef', 'lamed', daled', formeaza si ele o segula, care ofera o aparare puternica impotriva deochiului si a fortelor negative.

Grupurile de litere : 'hey', 'hey', 'ayin' formeaza o segula care ne ofera iubire noua si celor pe care ii iubim.

Grupurile de litere: 'samech', 'alef', 'lamed', formeaza o segula pentru abundenta, puterea de a influenta si imbunatatirea statutului financiar.

Grupurile de litere: 'shin', 'alef', 'hey', formeaza o segula pentru casatorie si gasirea unui partener potrivit.

Aceste grupuri pot ajuta pe oricine sa ajunga la pace fizica sau spirituala. Ele ne conecteaza cu sursa puterii ce ne ajuta sa infruntam presiunile de zi cu zi.

Nume biblice pentru fete

Nume biblice pentru baieti

Generator de nume norocoase de copii

nume de copii norocoase

Incearca acest generator de nume - care tine cont de datele personale ale parintilor, de astre si de numerologie

Nume de copii - baza de date cea mai ampla

Ramane la alegerea si inspiratia parintilor sa gaseasca un nume frumos - ce contine parti ale numelui lui Dumnezeu, folosind cea mai mare baza de date de nume  de pe internet.

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc! Si nu uita sa citesti despre Nume si Karma.

Nume de copii - Baza de date desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine



Nume de copii - prima decizie in ceea ce priveste viitorul copilului tau.

Astepti un bebelus? Cauti nume pentru nou-nascuti?

La Desprecopii.com gasiti cea mai completa baza de date de nume de copii. Nume de diverse origini si, bineinteles si nume clasice romanesti. Aveti la dispozitie peste 100.000 de nume! Alegerea nu va fi usoara :)

Despre alegerea numelui copilului tau mai poti citi:

Nume de copii – varianta Hipster
Nume rare de copii
Nume de fete
Numele copilului (prenume) poate influenta destinul?
Nume de baieti
Nume inteligente pentru copii
In cautarea numelui perfect pentru copilul meu
Cum ma pot hotari in alegerea numelui copilului meu? 
Numele rare aduc ghinion  
Alt nume, alta karma? 
Alexandru si Maria, cele mai frecvente prenume pentru nou-nascuti
Nume de copii inspirate de Kabala 


Aplicația Odiseea Sarcinii: Calculator de sarcină si tot ce trebuie sa stii despre sarcină

Pentru in zilele noastre, telefonul este cel care ne insosteste la fiecare pas - ne-am hotarat sa creem o aplicatie pentru telefoane smart si tablete ODISEEA SARCINII. Iata asadar cadoul de la Desprecopii pentru fiecare graviduta care vrea sa stie in orice moment cum se dezvolta fatul din burtica, cum creste, ce teste de sarcina urmeaza, ce pericole poate aduce sarcina, cum sa nasca si cum sa se pregateasca pentru marele moment: acela in care se va intorce cu bebelusul acasa ... de la maternitate.

Te invitam sa descarci aplicatia pentru IOS (Iphone sau tablete Mac) AICI

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari baza de date de nume  de pe internetul romanesc! 

In cautarea numelui perfect pentru copilul meu

Una dintre cele mai grele alegeri pe care trebuie sa le faca un parinte este cea referitoare la numele bebelusului. Desi mama e cea care il poarta  9 luni in pantece si il naste, se gasesc tot felul de persoane care sa sugereze numele puiutului citeste in continuare aici.

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina. 

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani 
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

autor: desprecopii.com - Toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII