Cele mai bune blastere Nerf in 2016

Cele mai bune blastere Nerf in 2016

Cele mai bune blastere Nerf in 2016

 

Blasterele NERF sunt din ce în ce mai populare în România. Ele se află în topul preferințelor copiilor pentru un cadou de Crăciun.


Desprecopii.com a făcut o analiză a celor mai interesante blastere din 2016. Am luat în considerare: designul, calitatea și prețul produsului. Am analizat apoi aspecte precum: distanță, precizie, capacitate de proiecție, flexibilitate, extensibilitate etc.

În final am ținut cont de preferințele copiilor. I-am întrebat de ce aleg un anume blaster de ce îl preferă altora din aceeași gamă.

Citiți mai departe de a ieșit!

 

Cele mai interesante blastere NERF din 2016 conform Desprecopii.com

Nerf N-Strike Elite Hyper Fire Blaster

Cu o viteză de lansare de 5 proiectile pe secundă, Nerf Elite Hyperfire este o apariție interesantă în gama NERF din 2016. Cu baterii noi, în testarea Desprecopii.com am reușit chiar 6 proiectile pe secundă. Impresionant!  

Este excelent pentru îmbunătățirea reflexelor motorii rapide ale copiilor, în special în ce privește mișcarea rapidă . De asemenea, ajută copiii într-o varietate largă de jocuri RPG (Role Play Game), și face experiența jocului mai credibilă pentru copii, și poate avea un impact cognitiv pozitiv asupra copiilor, precum și asupra dezvoltării lor emoționale și sociale..

NERF Dual Strike

Cu 3 proiectile MEGA și 3 proiectile ELITE, acest blaster oferă multă forță și precizie. Dacă nu ați cumpărat încă o jucărie NERF copiilor acest blaster este cea mai bună alegere pentru a începe. Poți să-ți trimiți copilul la joacă echipat numai cu acest blaster și cu siguranță o să fie acceptat în echipe. Iar dacă se joacă singur acasă, cele două tipuri de proiectile îi oferă multe idei și scenarii de joacă.

Este ideal pentru îmbunătățirea experienței de joacă a copiilor și recomandat pentru stimularea jocului imaginativ și dramatic al copiilor.

Nerf Modulus Recon MK2

Recon MK2 este o adiție interesantă a anului 2016 în gama Nerf Modulus. Cu un design solid și intuitiv, Recon MK2 oferă copiilor posibilitatea să-și personalizeze blasterul în funcție de misiune (4 configurații). Dacă ai și alte elemente din gama Modulus poți să personalizezi până la aproape 1000 de variante. 

Este ideal pentru jocul în echipă și contribuie la îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor.

Nerf Modulus TriStrike

De ce inca un produs din MODULUS? Ne place foarte mult ideea ca modulus poate fi modificat si adaptat usor. Exista o varietate de kituri de upgrade pe piata, care ar trebui sa se potriveasca perfect cu dorintele fiecarui copil. Nerf Modulus TriStrike este un blaster cool cu care iti place sa te afisezi cand apari la joaca. Din lista de aparitii 2016, acest blaster este preferatul nostru. 

Acest blaster stimuleaza copilul sa gandeasca strategic oferindu-i posibilitatea sa aleaga intre 3 moduri diferite de tragere. 

 

 

Cateva sfaturi de la Desprecopii.com pentru joaca cu blasterele

Explicați copiilor măsurile de sigurantă

Chiar dacă blasterele NERF folosesc proiectile din material moale și șansa de accidentare este foarte mică, asta nu înseamnă că nu trebuie să discutați cu copilul dvs. despre diverse măsuri de siguranță și protecție.

Nu încurajați violența

Blasterele NERF oferă copiilor ore multe de joacă care e stimulează creativitatea, puterea de concentrare, responsabilitatea, reflexele, etc. Scenariile de joacă pot ajută la dezvoltarea abilităților cognitive și psihomotorii. Dar este foarte important să supraveghiati regulat modul de joacă și să interveniți în cazul în care unul din partenerii de joc încurajează violentă. În general, copiii care sunt predispuși la violentă sunt acei care vizionează filme sau joaca jocuri care nu sunt recomandate pentru vârstă lor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Jocuri