Ai intotdeauna dreptate? - Test

Ai intotdeauna dreptate? - Test

Ai intotdeauna dreptate? - Test

  • Nimanui nu ii place sa nu aiba dreptate. Nu este usor de acceptat, insa uneori se intampla sa fim pusi in situatia in care trebuie sa recunoastem ca ne-am inselat. Totusi, exista oameni care nu accepta sub nici o forma ca au gresit, si au un singur motto pe care il urmeaza: "niciodata nu iti ceri scuze sau dai explicatii". Se aplica acest motto si in situatia ta, sau nu? Fa acest test si vei afla. Un test in 10 intrebari.

ai dreapte mereu?

Tu ai intotdeauna dreptate sau accepti ca mai gresesti?

Nimanui nu ii place sa nu aiba dreptate. Nu este usor de acceptat, insa uneori se intampla sa fim pusi in situatia in care trebuie sa recunoastem ca ne-am inselat. Totusi, exista oameni care nu accepta sub nici o forma ca au gresit, si au un singur motto pe care il urmeaza: "niciodata nu iti ceri scuze sau dai explicatii". Se aplica acest motto si in situatia ta, sau nu? Fa acest test si vei afla. Un test in 10 intrebari.

Intrebarea numarul 1

Incerci sa depasesti soferul din fata ta, insa reusesti in trecere sa zgarii o alta masina. Amandoi soferii insista ca accidentul a fost produs din vina ta. Ce faci?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate: