LARIDEP spray - trateaza inflamatiile tractului orofaringian

LARIDEP spray - trateaza inflamatiile tractului orofaringian

LARIDEP spray - trateaza inflamatiile tractului orofaringian

Pe scurt

  • Copilul dumneavoastră și-a pierdut vocea, sau sună ciudat după ce se trezește? Laringita este o inflamare a corzilor vocale din laringe și are multe cauze. Cele mai comune simptome sunt voce slabă, ragușită, gravă; durere în gat, adesea febră, tuse uscată, senzația de jenă în gât și dificultăți la înghițire. La copii, laringita este adesea cauzată de prea multe țipete, alergii sau infecții provocate de germeni, fiind cea mai comună cauză. Iată deci cum putem trata laringita dar și alte inflamații ale mucoasei orofaringiene: amigdalite, stomatite, afte, herpangine, gingivite...

LARIDEP spray oral - De primă intenție la primul semn al inflamației mucoasei orofaringiene

LARIDEP spray oral conține un complex unic de fitoextracte standardizate pentru un efect antiinflamator, antiseptic, emolient și de apărare a mucoasei orofaringiene, fiind indicat în tratamentul inflamațiilor tractului orofaringian. 

LARIDEP spray oral nu conține alcool, alergeni și gaz propulsor.


BENEFICII

 Reduce inflamația mucoasei orofaringiene
 Inhibă multiplicarea virusurilor prin formarea unui film protector la nivelul mucoasei
 Calmează durerea și senzația de uscăciune cauzate de inflamație
 Regenerează mucoasa orofaringiană

 

Prevenția și tratamentul inflamațiilor tractului orofaringian: faringite, amigdalite, stomatite, afte, herpangine, gingivite

Cumpara LARIDEP spray oral soluție 30 ml | 35.00 lei

Copii 6 luni-3 ani: 1 pulverizare de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese

Copii peste 3 ani: 2 pulverizări de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese

Adulți: 4 pulverizări de 3 ori pe zi, la o oră distanță de mese

echinacea (Echinacea angustifolia)/(8-10/1); cimbru de cultură (Thymus vulgaris)/(4:1); propolis; acerola (Malpighia punicifolia)/(2-3:1); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), hialuronat de sodiu.

* extracte standardizate

LARIDEP spray oral nu conține alcool, alergeni și gaz propulsor.

Echinacea

Polizaharidele conținute cresc capacitatea de apărare a organismului împotriva virusurilor și a bacteriilor prin stimularea nonspecifică a sistemului imunitar (activarea fagocitozei și stimularea fibroblastelor). Proprietățile antibacteriene sunt datorate prezenței echinacosidelor, cu acțiune bacteriostatică și antifungică dovedită. Efectele antivirale și antibacteriene se explică și prin inhibarea hialuronidazei, reducând astfel caracterul invaziv al microorganismelor patogene.

Lemnul-dulce

Conține glicirizină, o saponină cu acțiune antiinflamatoare și imunomodulatoare: stimulează fagocitoza realizată de neutrofile și crește producția de interferon gamma, fiind indicat în tratamentul bolilor inflamatorii. Are și acțiune emolientă și spasmolitică, calmând mucoasa iritată.

Hialuronatul de sodiu

Este un polizaharid, având ca principală acțiune aceea de a se lega și a reține mari cantități de apă: așa se explică acțiunea sa hidratantă la nivelul mucoasei cavității bucale, care contribuie la ameliorarea senzației de uscăciune cauzate de stările inflamatorii ale tractului orofaringian. Formează un film protector la suprafața mucoasei care duce la inhibarea aderenței virale și a pătrunderii în celule.

Propolisul

Are acțiune antiinflamatoare, dezinfectantă și antivirală, utilă în faringite și amigdalite. Are acțiune antiinflamatoare - inhibă eliberarea de prostaglandine și leukotriene și stimulează acțiunea macrofagelor. Are acțiune antivirală demonstrată împotriva gripei, a virusului herpes simplex și a adenovirusului, precum și acțiune bacteriostatică și bactericidă împotriva unor stafilococi și streptococi. Crește rezistența organismului la virusuri și bacterii prin stimularea sintezei de anticorpi și a activității leucocitelor și macrofagelor.

Cimbrul de cultură

Conține flavonoide, cu acțiune spasmolitică, triterpene, cu acțiune antiinflamatoare, și uleiuri volatile, cu efect antimicrobian.

Acerola

Conține o cantitate crescută de vitamina C, cu proprietăți antioxidante puternice, comparativ cu varianta sintetică; carotenoidele și flavonoidele conținute au biodisponibilitate crescută, potențând astfel acțiunea antioxidantă. Vitamina C stimulează proliferarea și activitatea limfocitelor și chemotactismul neutrofilelor, îmbunătățind imunitatea fiziologică.

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori