Parentingul Hipno sau cand hipnoza si parentingul sunt o combinatie care functioneaza

Parentingul Hipno sau cand hipnoza si parentingul sunt o combinatie care functioneaza

Parentingul Hipno sau cand hipnoza si parentingul sunt o combinatie care functioneaza

Cum foloseste un Hipnoterapeut Hipnoza pentru a controla comportamentul copiilor ei?


Hipnoza a fost folosita pentru a trata conditii precum anxietatea sau suferinta, insa hipnoterapeutul din Los Angeles si mama a trei copii, Lisa Machenberg, spune ca aceasta poate fi o tehnica de parenting foarte eficienta. Ea a dat chiar si un nume metodei ei neobisnuite de educare: Parentingul Hipno.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Imi hipnotizez tot timpul copiii si sotul
Hipnoza si parentingul sunt o combinatie naturala
Si copiii invata tehnici de auto-hipnoza
Parentingul simplificat: sau cum mai putin este secretul pentru a creste copii mai calmi, mai fericiti si mai siguri pe ei

Educarea prin hipnoza

Hipnoterapeutul din Los Angeles si mama a trei copii, Lisa Machenberg, spune ca aceasta poate fi o tehnica de parenting foarte eficienta. Ea a dat chiar si un nume metodei ei neobisnuite de educare: Parentingul Hipno.

Imi hipnotizez tot timpul copiii si sotul

Machenberg a inceput sa foloseasca hipnoza pe copiii ei pentru a-i ajuta sa depaseasca noaptea fara a face pipi in pat, iar, de atunci, a folosit aceasta metoda clinica pentru a-i ajuta sa faca fata lucrurilor precum anxietatea de performanta sau probleme de concentrare. Terapeutul recunoaste si ca foloseste hipnoza pe copiii si sotul ei pentru a se asigura ca totul decurge fara probleme in jurul casei lor. “Imi hipnotizez tot timpul copiii si sotul sa faca lucruri pentru binele meu,” a spus ea recent pentru Barcroft Media. “Avem o gospodarie de intretinut. De multe ori, imi exercit influenta asupra lor pentru ca ai mei copii sa fie capabili sa isi indeplineasca sarcinile, astfel casa functioneaza eficient.”

Rayna, fiica in varsta de 17 ani a Lisei, spune ca a stiut dintotdeauna de tehnicile de parenting-hipno, si ca ele au avut un impact pozitiv asupra vietii ei. “Sa fiu capabila sa infrang stresul, sa ma gandesc mai profund la el si sa auto-refelectez a reprezentat o abilitate pentru care ii sunt intr-adevar recunoscatoare mamei ca m-a invatat,” a spus ea. “Cred ca inca ma influenteaza mult astazi si m-a ajutat sa ma dezvolt in persoana care sunt chiar acum.”

Sotul ei, Brian Ney, sustine ca nu il deranjeaza sa fie hipnotizat din cand in cand, iar in gluma adauga ideea ca “poate chiar ea l-a hipnotizat sa gandeasca in acest mod.” Fiul in varsta de 19 ani al Lisei recunoaste ca parenting-ul hipno poate fi putin coplesitor. El spune ca “situatia ar putea deveni un pic nebuneasca atunci cand mama incearca sa ne hipnotizeze in fiecare situatie posibilia in care crede ca o poate face. Ar putea deveni putin aroganta – iti intra in cap.”

Hipnoza si parentingul sunt o combinatie naturala

“Desi nu exista nici o dovada stiintifica care sa sustina ca hipnoza poate fi un bun instrument de parenting, Lisa Machenberg ne asigura ca functioneaza cu adevarat. Hipnoza si parenting-ul sunt o combinatie naturala” a spus ea intr-un interviu. “Daca invatam parenting-ul hipno, invatam cum sa ne hipnotizam copiii sa fie cooperanti si pasnici, sa fie la locul lor, sa aiba obiceiuri bune de studiu, deoarece in urma hipnozei, ei se concentreaza mai mult si sunt mai rezistenti in lumea exterioara.”

Si copiii invata tehnici de auto-hipnoza

Machenberg sustine ca a hipnotizat peste 1000 de copii in ultimii 23 de ani. Taxeaza cu 125 dolari pe ora pentru sesiunile ei de hipnoza si, de asemenea, lucreaza cu parintii la strategii pe care acestia le pot folosi acasa. Uneori, chiar invata copiii tehnici de auto-hipnoza.

Cu toate ca ar putea folosi parenting-ul hipno pentru a pune copiii sa faca tot felul de lucruri, Lisa spune ca isi foloseste puterile doar pentru a face bine. “Putem... sa ne hipnotizam copiii sa fie cea mai buna versiune a lor” a spus ea. "Putem sa rezolvam conflictele intr-o maniera minunata si pasnica, care nu doar formeaza copii buni, dar ii si ajuta sa se dezvolte in adulti buni.”

Parentingul simplificat: sau cum mai putin este secretul pentru a creste copii mai calmi, mai fericiti si mai siguri pe ei

Cand ne-am imaginat prima data cum va arata viata noastra de familie, cu siguranta imaginea nu a inclus mazgaleli pe peretele din living, un dormitor plin cu jucarii si cosul mereu plin cu rufe de spalat. Plus un program mereu incarcat. Insa orice parinte isi va da seama ca tot ce este prea mult, strica echilibrul familiei si are un impact negativ asupra educatiei copilului.

Iata sfaturile unui psiholog la moda despre parentingul simplificat: sau cum mai putin este secretul pentru a creste copii mai calmi, mai fericiti si mai siguri pe ei. 

6 sfaturi de parenting corect care te pot ajuta in meseria de parinte:

Copilul meu nu ma asculta - sau despre cum setam reguli care sa fie respectate
Educatia non-materialista a copilului intr-o lume materialista: intre principii si realitate
Cum sa critici un copil fara sa il distrugi in interior
7 dovezi ca dai o educatie buna copilului tau, deci practici un parenting corect
Parenting in era digitala: alfabetizarea digitala a parintilor
Comunicarea nonverbala te poate face un parinte mai bun: cateva aspecte pe care trebuie sa le stii

Despre parentingul pozitiv, mai citeste:

7 dovezi ca dai o educatie buna copilului tau, deci practici un parenting corect
Parentingul pozitiv: ce este si de este mai bun decat parentingul traditional
Nu mai tipa! Fii o mamica ZEN!
Replici pe care nu ar trebui sa le spui niciodata copilului tau

Va asteptam pe forumul special: PARENTING - sau despre meseria de parinte

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Parenting

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII