FERRODEP sirop - previne si corecteaza anemia feripriva

FERRODEP sirop - previne si corecteaza anemia feripriva

FERRODEP sirop - previne si corecteaza anemia feripriva

Pe scurt

  • Organismul are nevoie de fier pentru a produce hemoglobina, iar atunci când nu există suficiente rezerve de fier, hemoglobina se produce în cantitate limitată, ceea ce afectează în mod direct producerea de globule roșii. Nivelul scăzut de hemoglobină și de globule roșii din sânge este cunoscut sub numele comun de anemie. Aceasta afectează funcționarea tuturor organelor întrucât rolul globulelor roșii și al hemoglobinei este acela de a transporta oxigenul de la plămâni la țesuturi. Anemia feriprivă (prin carență de fier) este tipul cel mai frecvent de anemie întâlnit în copilărie. Iată cum o putem trata:

FERRODEP® sirop conține o combinație de fier în formă de pirofosfat micronizat și dispersabil, cupru, pidolat de zinc și un complex de vitamine și minerale, cu acțiune eficientă în prevenția și corectarea anemiei feriprive.

Este necesară suplimentarea cu fier după primele 6 luni de viață, perioadă cu cel mai alert ritm de creștere, când rezervele de fier se epuizează rapid. 

FERRODEP® sirop - De primă intenție în prevenția și corectarea anemiei feriprive.


BENEFICII

 Contribuie la acoperirea carențelor de fier
 Asigură o biodisponibilitate crescută (98-100%)
 Asigură o stabilitate crescută în sucul gastric și o absorbție lentă
 Contribuie la suplimentarea cu vitamine și minerale a organismului
 Contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidative
 Contribuie la formarea hematiilor și hemoglobinei
 Menține funcția imunitară normală

Prevenția și corectarea anemiei feriprive

Corectarea carențelor nutriționale

Perioada de creștere și dezvoltare a copilului

Cumpara FERRODEP ® sirop 150 ml | 42.00 lei

Prevenția carențelor de fier:

Sugari 6 luni-1 an: 5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală

Copii 1-7 ani: 7,5 ml o dată pe zi, înainte de masa principală

Copii 7-12 ani: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau conform recomandării medicului

Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3 luni.

Corectarea deficitului de fier:

Sugari 6 luni-1 an: 10 ml o dată pe zi, înainte de masa principală

Copii 1-7 ani: 15 ml o dată pe zi, înainte de masa principală

Copii 7-12 ani: 20 ml o dată pe zi, înainte de masa principală sau la recomandarea medicului

Fe-P80E – pirofosfat de fier microîncapsulat, Pido-Zinc®, cupru, vitamine C, B2, B6, B12, acid folic.

FERRODEP® sirop nu conține zahăr, gluten și lactoză.

Fe-P80E

Este un pirofosfat de fier micronizat până la atingerea dimensiunii de particule fine, mai mici decât în pirofosfatul obișnuit, și dispersabil, amestecat cu emulgatori (esteri poliglicerici ai acizilor grași, P-80E), pentru a preveni reaglomerarea și precipitarea. Astfel, se asigură o biodisponibilitate crescută și o cantitate de fier constantă la fiecare administrare. În plus, nu provoacă iritații, nu lasă gust neplăcut și este absorbit lent în intestinul subțire. Fierul contribuie la formarea globulelor roșii și a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului în corp, la funcționarea normală a sistemului imunitar și la metabolismul energetic normal.

Vitamina C

Este implicată în procesul de absorbție, transport și depozitare a fierului. Are un rol important în absorbția fierului la nivel intestinal transformând fierul feric în forma lui feroasă, astfel producând un complex ușor absorbabil fier-acid ascorbic. Stimulează sinteza feritinei și ajută la depozitarea fierului în celule.

Cuprul

Are proprietăți antioxidante și imunostimulatoare. Întrucât aportul de fier și zinc poate reduce cantitatea de cupru, este nevoie ca acest mineral să fie integrat corespunzător: un aport adecvat de cupru este necesar pentru metabolismul normal al fierului și pentru formarea de globule roșii

Pido-Zinc®

Mineral cu acțiune imunomodulatoare și antiradicală. Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a metabolismului micro- și macronutrienților, susține în mod natural funcția cognitivă și vederea, contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la procesul de diviziune celulară. Pidolatele sunt săruri ale acidului pidolic, un aminoacid prezent în mod natural în diferite țesuturi cu importante funcții fiziologice, printre care creșterea disponibilității mineralului pe care îl transportă. Pido-Zinc® asigură biodisponibilitate și toleranță crescute.

Vitaminele din grupa B (B2, B6, B12) și acidul folic

Vitamina B2 contribuie la creșterea capacității de a lega fierul și cantității de feritină serică. Are rol antioxidant și în producerea de energie. B6 participă la maturarea globulelor roșii și contribuie la menținerea funcției imunitare normale. Vitamina B12 este implicată în producția de globule roșii, în funcția neurologică și în menținerea unui status nutrițional bun pentru sistemul imunitar. B12 activează acidul folic: fundamental în a preveni alterarea globulelor roșii din sânge

Acerola

Conține o cantitate crescută de vitamina C, cu proprietăți antioxidante puternice, comparativ cu varianta sintetică; carotenoidele și flavonoidele conținute au biodisponibilitate crescută, potențând astfel acțiunea antioxidantă. Vitamina C stimulează proliferarea și activitatea limfocitelor și chemotactismul neutrofilelor, îmbunătățind imunitatea fiziologică.

Ingrediente active     Sugari 6 luni-1 an     Copii 1-7 ani         Copii 7-12 ani

                                 5 ml                           7,5 ml                   10 ml

Fier                          6,5 mg                       9,75 mg                13 mg

Zinc                         4 mg                          6 mg                     8 mg

Cupru                      0,35 mg                     0,53 mg                0,7 mg

Vitamina C              32,5 mg                     48,75 mg              65 mg

Vitamina B2            0,5 mg                       0,75 mg                1 mg

Vitamina B6            0,45 mg                     0,68 mg                0,9 mg

Acid folic                130 mcg                    195 mcg                260 mcg

Vitamina B12         0,8 mcg                     1,2 mcg                 1,6 mcg

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori