Trateaza raceala bebelusului cu ulei de nuca de cocos

Trateaza raceala bebelusului cu ulei de nuca de cocos

Trateaza raceala bebelusului cu ulei de nuca de cocos

In sezonul rece, bebelusul va trece prin mai multe episoade de raceala si de nas infundat, lucru comun pentru majoritatea bebelusilor. O raceala poate face respiratia bebelusului dificila si poate provoca chiar si interferente in programul de alimentatie. De asemenea, daca este lasata netratata, se poate ajunge la febra. Iata cum poti trata raceala bebelusului cu ulei de nuca de cocos.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum sa folositi uleiul de nuca de cocos pentru bebelusul tau racit?
Cum tratam piscaturile de insecte la copii cu ulei de cocos

Folosind un uleiul de cocos pentru masarea pieptului in timpul uneir aceli poate ajuta la decongestionarea nasului, zonei toracice si in cele din urma ajuta la tratarea raceleii. In loc sa utilizati o crema pentru masarea pieptului plina de substante chimice dure sau cu un miros foarte puternic, uleiul de cocos este intotdeauna o alternativa mai buna.

Cum sa folositi uleiul de nuca de cocos pentru bebelusul tau racit?

- Luati doua lingurite de ulei esential, cum ar fi ulei de menta sau ulei de eucalipt. De asemenea, puteti consulta medicul copilului pentru a afla care ulei esential poate fi folosit in siguranta pentru bebelus

- Adaugati cateva linguri de ulei de nuca de cocos in uleiul esential si amestecati bine

- Incalziti bine uleiul in palma, frecand mainile

- Acum frecati-l pe pieptul bebelusului ca o alternativa naturala si sigura

Uleiul de cocos poate functiona ca un hidratant natural anti-viral si anti-bacterian. Puteti pune foarte putin si in jurul nasului bebelusului atunci cand este bolnav. 

Acneea la bebelusi: cum o tratam cu ulei de nuca de cocos

Ca si acneea la adolescenti si adulti, acneea la bebelusi apare, de obicei, ca niste pete rosii sau cosuri. Pustulele albe se pot dezvolta, de asemenea, iar pielea rosie poate inconjura umflatura.

Cauzele acneei la bebelusi nu au fost identificate, chiar daca este o conditie comuna a pielii. Acneea bebelusilor este definita ca niste mici pete rosii sau cosuri care se dezvolta pe fata sau pe corp. De obicei, acneea va trece de la sine, chiar si fara tratament.

Aceasta conditie nu trebuie confundata cu milia, care prezinta mici umflaturi albe pe fata - deoarece milia nu are lagatura cu acneea bebelusului.  Citeste mai departe articolul complet AICI.

Gripa sau raceala - ghidul simptomelor

Ar putea fi o raceala insa ar putea fi si inceputul unei gripe....

Cand copilul are durere in gat, tuse si febra ridicata e timpul sa ne alarmam? Se poate sa fi luat gripa sau ce se intampla? Sau e doar o banala raceala? Care sunt diferentele de simptome dar si de tratament intre gripa si raceala? Iata ghidul simptomelor care va ajuta sa intelegeti daca e gripa sau raceala

 La Medicul va Raspunde veti gasi sute de raspunsuri la intrebarile puse medicilor Desprecopii.com  

Pentru intrebari medicale, va asteptam cu intrebari pe forumul Clinica Desprecopii. 

>> BOLILE COPILULUI, GHID PENTRU PARINTI

Pentru intrebari medicale, va asteptam cu intrebari pe forumul Clinica Desprecopii.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII