CONCURS - Cum tratam problemele digestive ale copilului?

CONCURS - Cum tratam problemele digestive ale copilului?

CONCURS - Cum tratam problemele digestive ale copilului?

  • 70% din celulele sistemului imunitar se afla in tractul digestiv, asadar, mentinerea unui sistem digestiv sanatos este cruciala pentru sanatatea organismului.

     

    Intra si tu in concurs, si poti castiga unul din cele 5 premii!

 in acest articol veti citi mai multe despre:
Cum particip la concurs?
Ce pot castiga?
Cum se aleg castigatorii?
Care este perioada de desfasurare a concursului?
Regulament oficial

Cum particip la concurs?

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi la intrebarea: Cum tratam problemele digestive ale copilului? la ACEST post de pe facebook sau la topicul de pe forum AICI si poti castiga unul din cele 5 premii oferite.Apasa aici sa raspunzi

 

Ce pot castiga?

Puteti castiga unul din cele 5 premii oferite, fiecare continand un LAXIT med, DIGEX kids si STOPTRANS med.

Toate cele 3 produse de la Fiterman aflate in pachetul premiu, au articole dedicate pe desprecopii.com . Puteti astfel afla mai multe detalii despre ele aici: 1. Cand copilul este constipate: 7 sfaturi utile, 2.Indigestia copilului: cum se manifesta si ce e de facut, si 3. Cand copilul are diaree: 5 sfaturi importante 

 

Cum se aleg castigatorii?

Cei 5 castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti. Daca in termen de 6 zile nu primim datele castigatorilor, se vor axtrage alti participanti, tot prin tragere la sorti!

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 15 Septembrie 2017 si se incheie la data de 16 Octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati la postarea de pe facebook pe 17 Octombrie 2017.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul incepe la data de 15 Septembrie 2017 si se incheie la data de 16 Octombrie 2017. Castigatorii vor fi anuntati la postarea de pe facebook pe 17 Octombrie 2017.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a participa la concurs, trebuie sa raspunzi la ACEST post de pe facebook Cum tratam problemele digestive ale copilului? sau la topicul de pe forum AICI si poti castiga unul din cele 5 premii.Apasa aici sa raspunzi
 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILORla

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor fi anuntati la postarea de pe facebook. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: CONCURS - Cum tratam problemele digestive ale copilului?.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Discutii generale

Discutii generale

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII