De la mamă la mamă cu Gal Gadot: când Wonder Woman este și mamă a trei fete

De la mama la mama cu Gal Gadot: cand Wonder Woman este si mama a trei fete

De la mamă la mamă cu Gal Gadot: când Wonder Woman este și mamă a trei fete

Gal Gadot este o actriță de talie mondială, cunoscută pentru rolurile sale din "Wonder Woman" și alte filme de succes. Pe lângă cariera ei de succes, Gal Gadot este și o mamă dedicată a trei fete, Alma, Maya și Daniella.

Într-un interviu recent, Gal Gadot a vorbit despre experiențele sale de naștere și a dezvăluit că a ales să nască cu ajutorul epiduralei. Potrivit spuselor sale, epidurala a făcut nașterea mult mai ușoară și mai confortabilă pentru ea. Gal Gadot a descris acest tip de analgezie ca fiind "cea mai bună invenție din lume" și a lăudat personalul medical care a avut grijă de ea și de fetițele sale în timpul nașterii.

În plus față de cariera sa de succes și rolul său de mamă, Gal Gadot este, de asemenea, o activistă puternică pentru drepturile femeilor și ale copiilor. Ea a făcut campanie pentru o varietate de cauze, inclusiv pentru combaterea violenței sexuale și a discriminării de gen.

Gal Gadot - wonder woman

Gal Gadot este o actriță, model și producătoare israeliană, cunoscută în special pentru rolul său din filmul "Wonder Woman" (2017) și continuarea sa, "Wonder Woman 1984" (2020). Ea a mai jucat în filme precum "Fast & Furious" (2009), "Fast Five" (2011), "Fast & Furious 6" (2013) și "Justice League" (2017). Înainte de a deveni actriță, Gal Gadot a servit în armata israeliană, unde a fost instruitoare de luptă corp la corp.

In plan personal actrita este mama a trei copii - trei fete: Alma, Maya și Daniella - pe care le creste impreuna cu soțul Yaron Varsano. Ea și omul de afaceri imobiliar s-au întâlnit la o petrecere în deșertul israelian și sunt căsătoriți din 2008.

Gal Gadot a vorbit despre naștere și a dezvăluit câteva gânduri destul de revigorante despre acest eveniment,

În numărul din februarie al lui InStyle, vedeta Wonder Woman a discutat despre adorația ei pentru naștere, menționând: „Îmi place să nasc. Aș face-o o dată pe săptămână dacă aș putea. Este atât de magic. Și eu iau mereu epidurale, ca să fiu corectă, așa că nu este atât de dureros. În momentul în care simți că creezi viață, este incredibil.

Citeste Epidurala la nastere. Iata care sunt beneficiile si riscurile unei astfel de anestezii.

Sarcinile au fost mai grele ...

Desi nasterile - trei la numar - mi s-au parut simple - mult mai grele mi s-au parut cele 9 luni de sarcina pentru fiecare.

Vorbind cu adorație despre fiicele ei, Gal Gadot, a spus: „Copiii mei sunt singurul lucru pe care mă asigur că îl păstrez cât mai privat posibil. Vreau să fie în siguranță și protejați. Împărtășesc multe — cred că dacă am trecut prin experiențe cu care oamenii se pot relaționa sau din care se pot învăța, este grozav. Dar în ceea ce privește familia mea, sunt foarte protectoare.

Ea a discutat, de asemenea, despre cel mai „neplăcut” lucru pe care l-a făcut, adăugând: „Cel mai greu este sa inregistrezi pentru un film în timp ce esti însărcinată sau când ai un copil.

„Când ești pe platoul de filmare, ești ca un zmeu. Poți să zbori atât de sus și să încerci să prinzi aerul. Apoi te întorci acasă pentru a-ți face tura principală ca fiind mamă. Nu este vorba despre mine, ci despre „OK, acum trebuie să o fac pe Maya, să o hrănesc pe Alma, să o pun pe Daniella în pat”.

„Acesta este lucrul cel mai greu pe care îl fac: jonglarea dintre viața mea de familie și cariera mea de actor”.

"Să fii mamă este o experiență unică și minunată. Este o călătorie lungă și uneori dificilă, dar în final, când vezi zâmbetul copilului tău, toate eforturile merită." - Gal Gadot

🔴 De citit si: Mamici perfecte nu exista

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII