Cele mai utilizate 10 teste de sarcina in Romania

Cele mai utilizate 10 teste de sarcina in Romania

Cele mai utilizate 10 teste de sarcina in Romania

  • Suspansul te ucide: "Oare sunt insarcinata?!" Daca te gandesti sa cumperi un test de sarcina la domiciliu dar nu stii pe care sa il alegi, te ajutam noi.


    Continua sa citesti articolul si afla care sunt cele mai populare teste de sarcina de pe piata:

in acest articol veti citi mai multe despre:
Barza Banda Ultra Sensibil, Caseta sau Strip
Sure Check
Clearblue Compact sau Digital
First response
Hyllan Test de sarcina banda, stilou sau caseta
Baby Test sarcina caseta sau stilou
Viola, Care Diagnostica
Minut, tip Banda
Ferlidona, test de sarcina
Fildas, test sarcina

Indiferent de testul pe care il cumpareri, este foarte important sa il faci la prima urina de dimineata si sa il lasi cateva minute sa lucreze. Daca este negativ, incearca din nou peste cateva zile. Iar daca este pozitiv, sunt sanse mari sa fii insarcinata. Asteapta o zi sau doua si incearca din nou. Si daca ramane pozitiv - felicitari, mami!

Barza Banda Ultra Sensibil, Caseta sau Strip

Barza Banda Ultra Sensibil detecteaza prezenta gonadotropinei corionice umane(hCG)in urina inca din primele zile ale sarcinii(la un nivel de 10 mlU/ml). Testul se poate efectua la 5 zile de la conceptie.

Testul de sarcina Barza Ultrasensibil este un test rapid care depisteaza prezenta hormonului hCG (GONADOTROPINA CORIONICA UMANA) in urina, inca din primele zile ale sarcinii. Testul poate fi utilizat cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual, in orice moment al zilei.

Test de sarcina Barza strip detecteaza sarcina uterina sau extra-uterina cu 4 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual. Testele de sarcina contin un reactiv pe baza de microsfere de aur coloidal.

Sure Check

Testul de sarcina inregistreaza HCG( Human Chorionic Gonadotropin), un hormon care este prezent in urina imediat dupa conceptie. in momentul in care 3-4 picaturi de urina intra in contact cu substanta activa pe care o contine caseta test, pe test apare o linie roz.

Scoateti testul din cutie si cu ajutorul unei pipete ( aflata in interiorul cutiei) picurati 3-4 picaturi de urina in orificiul rotund special destinat. Cititi rezultatl intr-un interval de 5 maxim 10 minute de la aplicare.

Clearblue Compact sau Digital

Clearblue Compact are o precizie de peste 99%c and este utilizat din ziua in care este asteptata menstruatia.

Mai multe femei obtin un rezultat corect cu testul digital Clearblue decat cu alte teste de sarcina atunci cand testarea este realizata inainte de ziua in care se asteapta menstruatia.

First response

First Response este cel mai sensibil test de sarcină. Iti spune mai devreme decat orice alt test de sarcina. Detecteaza prezenta hormonului de sarcina cu 6 zile inainte de ziua in care menstruatia intarzie (cu 5 zile inainte de ziua in care asteptati menstruatia). De exemplu, daca asteptati menstruatia pe 21 a lunii puteti sa faceti testul cu data de 16 a lunii.

Hyllan Test de sarcina banda, stilou sau caseta

Testul este doar pentru diagnosticare in vitro.Nu este pentru uz intern.

Baby Test sarcina caseta sau stilou

Durata necesara pentru confirmarea rezultatului negativ este de 5 minute. Nu cititi rezultatul dupa mai mult de 10 minute. Este preferabil sa luati o proba din urina de dimineata , deoarece aceasta contine de obicei cea mai mare concentratie de HCG; cu toate acestea , poate fi utilizata o proba de urina colectata in orice moment al zilei.

Viola, Care Diagnostica cu determinarea saptamanii si detectare din a 8-a zi.

Viola, Care Diagnostica cu determinarea saptamanii: Detectare devreme si determinarea saptamanii. Poate fi utilizat inainte de data la care ar fi trebuit sa inceapa menstruatia. Poate fi utilizat in orice moment al zilei.

Viola, Care Diagnostica detectare din a 8-a zi: Acest test este de doua ori mai sensibil decat testele de sarcina cu detectare devreme, oferind un rezultat la fel de sigur ca si testul efectuat la doctor, in doar 15 minute. Se utilizeaza cu urina de dimineata

Minut, tip Banda

Test de sarcina Minut tip banda 2.5 mm bulk. Testul poate fi facut in orice perioada a zilei. Acest test poate detecta in urina concentratii mici de numai 20mlU/ml. Rezultatul testului trebuie corelat cu un control la medicul de specialitate.

Ferlidona tip stilou

Test de sarcina tip stilou Ferlidona - Este un dispozitiv medical cu capac de protectie pentru depistarea precoce a sarcinii.

Testul de sarcina Ferlidona identifica valoarea HCG (hormonul specific sarcinii) cu exactitate de 99% dovedita in studii clinice, inca din prima zi a intarizerii menstruatiei. Usor de folosit si cu o sensibilitate mai mare decat a altor teste, nu necesita colectarea urinei, se poate utiliza in jetul urina.

Fildas, test sarcina tip caseta sau stilou

Testul de sarcina modern iti asigura un raspuns precis, oricand ai nevoie de certitudini. Afisarea rezultatului se face rapid, iar, in scurt timp, asteptarea ta va lua sfarsit si vei afla daca esti sau nu insarcinata?

 Daca tocmai ai aflat ca esti insarcinata...

Te-ai bucurat! Testul de sarcina a iesit pozitiv. Liniuta aceea magica iti va schimba viata. Urmeaza calatoria ta prin sarcina pe saptamani sau Odiseea Sarcinii. Dar, dupa primele momente de incantare, incepi sa te gandesti: oare cum iti va afecta aceastã stare job-ul? Ti-ai anuntat familia si prietenii, iar acum e momentul sã te gândesti o clipã si la efectele pe care sarcina le-ar putea avea asupra carierei tale profesionale. Legea protejeazã dreptul femeii gravide de a beneficia de un tratament corect, de salarii nediscriminatorii si de concediile de sarcinã, lãuzie si pentru îngrijirea copilului. Iata sfatul de la Desprecopii.com.

Sarcina si 11 mituri si realitati pe care trebuie sa le stii

Imediat ce vei anunta ca esti insarcinata, aproape toti cei din jurul tau se vor transforma in  atotstiutori si se vor grabi sa-ti dea sfaturi despre ceea ce trebuie sa faci sau nu, pe perioada sarcinii. Desigur, unele sfaturi iti vor fi de un real folos; un lucru este insa cert: multe din informatiile si sfaturile de care vei avea parte in aceasta perioada sunt mituri sau jumatati de adevaruri.

Inainte de toate, hai sa trecem impreuna in revista lista de sfaturi de care nu ai sa mai scapi de acum in colo. Mama, soacra, colegele, vecinele, necunoscutele false de pe Facebook, toate te vor asalta cu tot felul de povete si sfaturi ... Ca sa nu te sperii insa, hai sa le trecem in revista pe cele care, in urma cercetarilor, s-au dovedit a fi nefondate. Iata, Desprecopii.com va trece in revista citeva din aceste mituri si realitati despre sarcina.

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Cele mai utilizate 10 teste de sarcina in Romania.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Odiseea Sarcinii, 40 de saptamani, Grupuri de Gravidute

Odiseea Sarcinii, 40 de saptamani, Grupuri de Gravidute

Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.
Nume de copii.

Nume de copii.

Despre alegerea numelui copilului si legatura lor cu destinul ...
Ghidul sarcinii

Ghidul sarcinii

Informatii utile si necesare despre sarcina. Tot ce trebuie sa stie o graviduta pentru a aduce pe lume un copil sanatos.

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII