O aventura cu un pui gigantic furios

O aventura cu un pui gigantic furios

O aventura cu un pui gigantic furios

Redactorul nostru tatic, Olie -  se tine de treaba si consemneaza constiincios gandurile fiicei sale! Iata de a iesit :)


Dintr-o casă de undeva de departe a aparut un pui gigantic furios. Ar fi vrut probabil să zboare însă nu putea. Așa că purta adidași roz să poată sări. Dar nu ăsta era motivul furiei sale, ci unul mult mai simplu: era răcit. Și atunci când s-a întâlnit cu un alt pui gigantic i-a povestit totul despre cum călătoresc mucii prin canalul dintre gura, nas și ureche.

in acest articol veti citi mai multe despre:
Istorisirea se opreste neasteptat
Sare peste tren cu adidașii săi roz
Bine ati venit in mintea uimitoare a unui copil de trei ani!
Despre copii, concedii si legatura cu febra
Pagina tatilor - actuali si viitori

S-au despărțit spunându-și “Hai nonoc!” și eroul nostru cât un elefant de mare a pornit către mama lui. Găina gigantică pregatise ouă ochiuri în care el să facă pâc-pâc. Drumul îl duce într-un oraș. Pe stradă se întâlnește cu tataie Mitică. Îl întreabă pe Tică unde e farmacia să cumpere o acadea de tuse. Calcă căteva mașini în picioare. Oamenii supărați îi strigă: Nu mai storci mașinile!

Istorisirea se opreste neasteptat

Povestitorul nostru musca la propriu din masa de bucatarie. Mici bale ii curg incet prin colturile guritei. Brusc o loveste revelația: O să cadă dinții! Ne intoarcem la pui.

Sare peste tren cu adidașii săi roz

Tren care ieșise afara să se joace cu casa de păpuși. Ajuns la Carrefour puiul nostru gigantic furios cumpără cu banii din cana lui Alex de la cârciumă un unicorn mare și galben. Să se potrivescă cu rochia galbenă pe care o luase mai devreme. Se îmbracă cu rochia și își dă seama ca îi era mare. Și că îi place așa mare. Furia îi dispare. Pleacă fericit hotărându-se ca mâine seară își lasă mustață.

Bine ati venit in mintea uimitoare a unui copil de trei ani!

Unde toate cele de mai sus fac sens. Unde regulile sociale inca nu au estompat imaginatia. Un univers unde intradevar orice e posibil. Minunat!

Sa aveti o zi indrazneata, aventuroasa.

Voie buna! Oli

► autor: Oli Strimbei, redactor tatic de la Desprecopii  - Oli scrie si despre meseria de tatic aici: Tatic cu lipici

Despre copii, concedii si legatura cu febra

Ce se intampla cand febra copilului se intalneste cu dorinta parintilor de a pleca in vacanta? Sau ce legatura este intre convulsiile febrile si Roma? Un tatic de la Desprecopii ne povesteste despre cursa lui cu obstacole printre stresul febrei copilului ...citeste in continuare aici >

Pagina tatilor - actuali si viitori

Ganduri si ... sa spunem ... sfaturi, pentru taticii de azi. Vorbim cu seriozitate despre cea mai frumoasa meserie din viata unui barbat: aceea de tata.

Si nu numai cea mai frumoasa - dar si cea mai plina de suprize, emotie, sensibilitate si impliniri. Deci, aici e locul taticilor care vor sa conteze in viata copilului lor.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII