Cu fitoterapia in vacanta

Cu fitoterapia in vacanta

Cu fitoterapia in vacanta

Pe scurt

  • Va mai amintiti de zilele in care v-ati panicat de prima calatorie a copilului cu avionul? Cei mai multi parinti stiu cat de stresanta poate fi. Si nu doar calatoria in sine, cat toata vacanta planuita.


    Chiar si intr-o saptamana de vacanta, ce se doresc a fi zile relaxante, situatia se poate inrautati. Iata listuta noastra de prim ajutor, ce nu lipseste niciodata din bagaj:

in acest articol veti citi mai multe despre:
Siguranta mai intai de toate
Pregatiti-va un kit de prim ajutor
Cu fitoterapia in vacanta

Este dificil sa mentineti sanatatea copiilor la cote bune in mica vacanta petrecuta la mare sau la munte. Dar, cu o planificare adecvata, este posibil sa treceti cu bine si sa va bucurati de cateva zile frumoase.

Siguranta mai intai de toate

Vacanta de vara este perioada in care majoritatea cauta soarele sau aerul racoros de munte, dar aceasta vacanta sau calatorie poate deveni cu usurinta un cosmar daca micutul se imbolnaveste sau nu se simte bine. Si in plus, este de asteptat: copilul isi schimba rutina, ia contact cu alti virusi, i se schimba programul de somn si are o dieta (poate) usor diferita de cea obisnuita.

Pregatiti-va un kit de prim ajutor

Nu numai ca protectia solara este imperativa, dar trebuie sa fiti pregatiti si pentru alte situatii medicale neprevazute. In pachetul de prim ajutor nu trebuie sa lipseasca bandaje, unguente, antihistaminice, dezinfectante nedureroase si antitermice.

Pe langa toate acestea, noi am apelat in aceasta vacanta la fitoterapie.

Cu fitoterapia in vacanta

Fitoterapia, ramura a medicinei alopate, se dezvolta si se adapteaza continuu la cele mai recente date stiintifice la nivel mondial privind produsele pe baza de fitoextracte standardizate si utilizarea lor eficienta si sigura. Acum, fitoterapia inglobeaza cercetari stiintifice si standarde profesionale inalte ale medicinei herbale.

In mica noastra vacanta, pe langa trusa obisnuita de prim ajutor, am adaugat si cateva produse dragi mie care m-au scos adesea din incurcatura, precum:

 Constipatia: LAXODEP® sirop ajuta la combaterea constipatiei si reglarea tranzitului intestinal, a crampelor intestinale si a flatulentei.

 Agitatie si stari de hiperactivitate: ANSIODEP® sirop are actiune calmanta si relaxanta, ce favorizeaza somnul si reduce starile de agitatie a sugarilor si a copiilor hiperactivi. Combinatia sinergica de fitoextracte din ANSIODEP® sirop are actiune dubla asupra organismului, respectiv de favorizare a somnului, in timpul noptii, si de reducere a hiperexcitabilitatii si crearea unei stari de bine fizice si psihice, in timpul zilei.

 Nasuc infundat: RINODEP spray nazalare actiune antiinflamatoare si antialergica eficienta in normalizarea reactiilor alergice. Are actiune emolienta si descongestionanta in rinite alergice si nonalergice (NARES si NARESMA)

 Manifestari alergice asociate infectiilor de tract respirator: ALLERDEP® sirop contribuie la reducerea manifestarilor alergice cutanate (eruptii, prurit, roseata) si sustine functionarea normala a tractului respirator datorita componentelor active din fitoextractele continute. Are efecte benefice datorate diminuarii manifestarilor alergice asociate infectiilor de tract respirator.

 Viroze respiratorii: VIRODEP picaturi este indicat in profilaxia si terapia infectiilor respiratorii de origine virala sau bacteriana, asociat cu antibiotice si simptomatice si in consolidarea sistemului imunitar. Acesta previne complicatiile bacteriene, sustine sistemul imunitar in perioada de vulnerabilitate imunologica si scurteaza durata infectiilor respiratorii.

 Tusea: TUSSODEP sirop este eficient in afectiuni ale cailor respiratorii superioare si inferioare, calmand tusea iritativa si productiva, si contribuie la apararea organismului impotriva bacteriilor, virusurilor si radicalilor liberi.

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejeaza natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de prima intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburarilor functionale si a patologiei sugarilor si copiilor.

Un lucru este sigur: aceste produse nu imi vor mai lipsi din trusa de prim ajutor!

Protejati sanatatea copilului cu ajutorul fitoterapiei!

Dr. Phyto

Recomandare: Dr. Phyto

PHYTODEP protejeaza natural copilaria

Pastrand standardele inalte ale fitoterapiei moderne, Dr. Phyto protejează natural copilaria prin produse inovatoare, cu fitoextracte standardizate si nutraceutice, create si dezvoltate prin tehnologii de ultima generatie.

Solutiile fitoterapeutice inovative ale gamei Phytodep reprezinta o alternativa de primă intentie, blanda si delicata, dar eficienta, in abordarea tulburărilor functionale si a patologiei sugarilor și copiilor.

Categorie:Fitoterapie
De urmarit:DrPhyto.ro

Catalog produse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII