Micile printese folosesc produsele Prinzessin Sternenzauber

Micile printese folosesc produsele Prinzessin Sternenzauber

Micile printese folosesc produsele Prinzessin Sternenzauber

Tin minte perfect momentul in care am aflat ca port in pantece o fetita! Eram in culmea fericirii si dansam printre nori. Mi-am dorit-o atat de mult si in sfarsit visul meu urma sa se implineasca.


Îmi făceam fel și fel de scenarii, cum o să ne îmbrăcăm la fel și cum o să mergem împreună să facem cumpărărturi. Cum o să stăm de vorbă ca fetele și o să fim foarte apropiate una de cealaltă. Îmi imaginam momente magice în care să facem baie împreună și să ne hârjonim cu balonașele din spumă. Dar cel mai mult visam la momentele în care o să ne împrumutăm articole vestimentare și produse de îngrijire. În visul meu urma să fim complice în orice.

Timpul a trecut și Sara are acum doi anișori. O surprind deseori cum se uită la mine când mă machiez sau când petrec mai mult timp în oglindă. E fascinată de momentele în care mă dau cu parfum și mai mult decât atât vrea să folosească produsele mele atunci când face băiță. Încă este mică și mi-ar plăcea să mai bebelușească o perioadă, însă nu pot să nu o observ când se uită la verișoara ei cu 3 ani mai mare cum se îmbracă în prințesă și se cufundă în lumea basmelor.

Irina are 5 anișori și adoră să folosească Gama de ingrijire conceputa de Prinzessin Sternenzauber. Pielea delicată a fetițelor și părul lor lung sunt răsfățate cu produse de curățare și îngrijire special create pentru ele. Produsele Prinzessin Sternenzauber cu aromele de basm, vor transforma baia într-o lume fermecată, de poveste.

Fie că vorbim despre balsamul de buze, gelul de duș, spuma de baie sau de spray-ul pentru descurcarea părului, aceste produse sunt preferatele micilor prințese pentru că sunt adaptate nevoilor pielii, au un miros plăcut și te poartă pe tărâmuri necunoscute, fermecate unde vei întâlni regate de poveste și povești cu zâne, prinți și prințese. Nepoțica mea este fascinată de faptul că prințesa Sternenzauber are propria gamă de produse perfecte pentru a fi folosite de către fetițe de vârste mici.

Eu am fost la cumpărături la dm și am găsit produsele la raionul pentru copii. Irina mi-a dat instrucțiuni speciale să cumpăr spray-ul pentru păr și balsamul de buze (rujul ei preferat) acesta din urmă catifelează buzele crăpate și are o aromă minunată.

Ce-mi place la produsele din gama Prinzessin Sternenzauber?

De fiecare dată când cumpăr produse pentru mine, copilul meu sau pentru pentru nepoțica mea, sunt foarte atentă la ingrediente și la modul în care au fost concepute. Citesc întodeauna eticheta și verific dacă:

 produsul este testat dermatologic
 răspunde nevoilor pielii delicate (cum este cea a copiilor)
 hidratează și catifelează pielea
 conțin multe uleiuri naturale, ceară de albine și plante
 nu conțin alergeni sau ingrediente artificiale
 au un miros îmbietor și un aspect plăcut
 sunt pe placul celor mici

Produsele Prinzessin Sternenenzauber îndeplinesc toate aceste criterii și compatibilitatea lor cu pielea este confirmată dermatologic. Ele sunt adaptate pielii sensibile și au rol de curățare, îngrijire și de hidratare! Cel mai râvnit produs este spray-ul pentru descurcarea părului. Cu toții știm că aici este cea mai mare provocare. Copilul nu stă la pieptănat, părul este încâlcit și această activitate este pretențioasă. Însă Irina abia așteaptă să folosească spray-ul magic care îi păstrează zulufii la locul lor și îi face părul moale și catifelat! Și miroase atât de bine!

Haideți și voi în lumea prințesei Sternenzauber să aflați cum puteți avea grijă de micile prințese!

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII