Cum amenajam casa de sarbatori cu idei simple si ieftine

Cum amenajam casa de sarbatori cu idei simple si ieftine

Cum amenajam casa de sarbatori cu idei simple si ieftine

Una dintre cele mai mari preconceptii gresite pe care oamenii le au despre decorul in preajma sarbatorilor, este ca trebuie sa impodobeasca camerele cat mai mult si cu tot ce gasesc. 


Nu trebuie sa platiti o caruta de bani pentru a va infrumuseta casa pentru Craciun. Am adunat cateva idei fabuloase si ieftine care sunt atat de dragute pentru sarbatorile de iarna.

Indiferent de ce alegeti sa faceti, oricare dintre aceste idei va poate ajuta sa va transformati casa fara a cheltui o multime de bani.

Lumanarile sunt importante

Nimic mai simplu decat niste lumanari intr-un borcan cu zahar sau sare Epsom  Ma pot imagina plasandu-le pe masa, pervazul geamului interior sau chiar in bucatarie. Optional puteti folosi si putin sclipici. Pentru ceva atat de simplu, sunt cu siguranta frumoase!

 dm

Lumanarile odorizante reprezinta o modalitate minunata de a adauga atmosfera intr-o camera. Un avantaj suplimentar este ca stralucirea naturala a luminii va da un aer cald si primitor camerei - perfecta pentru Ajunul Craciunului! Sa va dau un pont? Gasiti la dm 2 variante de lumanari odorizante minunate si ieftine!

Folositi-va paharele!

Cat de creativ: doar cateva pahare de vin cu capul in jos folosite ca suporturi de lumanari! Un proiect simplu dar care ofera camerei o atmosfera cu adevarat festiva!

Crengute impodobite

Am gasit multe idei de decorat cu ramuri si crengute. Acest proiect este simplu de facut si ieftin. Daca aveti vopsea alba, cateva crengute uscate din parc si o vaza, aveti totul! Daca nu aveti vopsea, nu ezitati sa lasati crengutele naturale. Mai adaugati cateva globuri si aveti un colt al camerei decorat. Pe langa vaza puteti pune si saculeti din iuta pentru cadouri ca cei de la dm.

 

Ornament simplu de masa

Aceasta idee unica, necesita doar cateva globuri, suporturi pentru sfesnice din sticla si lipici cu sclipici pentru a scrie optional ceva pe globuri! Ieftin si frumos.

Perdea de ornamente

Aceasta perdea ornamentala si frumos colorata poate fi tot ce aveti nevoie intr-o camera mica. As folosi personal globuri argintii si aurii legate de o panglica organza mai subtire sau as alege globurile personalizate de la dm (sunt superbe!). Puteti schimba cu usurinta modelul pentru a se potrivi propriului vostru gust.

Iar daca aveti copilasi, va recomand sticker-ele decorative de la dm. Baietelul meu le adora!

 

Tablouri impachetate

Am gasit aceasta idee extrem de usoara si ifetina, cu un impact ridicat, care va da camerei un aer aparte! Impachetati cateva tablouri, mai mici sau mai mari, in folie cu tema de Craciun si agatati-l pe perete. Asigurati-va ca adaugati si o funda frumoasa. Cat de usor, nu? Este o modalitate distractiva si indrazneata de a decora casa pentru Craciun.

Si pentru ca in orice casa exista servetele (parintii stiu despre ce vorbesc), o piesa pentru decor sunt servetele Soft&Sicher in 3 straturi de la dm.

Incepeti noul an cu un partener foarte special!

dm Lifebook 2019, in editie limitata este mai mult decat un planificator saptamanal sau un calendar anual. Chiar si pentru zilele in care nu stiti ce sa gatiti, in dm Lifebook veti putea gasi retete sanatoase, pentru toate gusturile!

Editie limitata! Mai multe detalii aici


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII