Tara, tara, vrem ostasi!

Tara, tara, vrem ostasi!

Tara, tara, vrem ostasi!


Cati copii pot juca: minim 4 copii

Cum se joaca?

La acest joc pot participa cat mai multi copii.

Copiii se impart în doua tabere. Micutii din fiecare grup trebuie sa se tina de maini foarte strans. Primii vor striga: „Tara, tara vrem ostasi!” Iar jucatorii din cel de-al doilea grup le vor raspunde: „Pe cine?”

Unul dintre copiii din primul grup va numi un copil din grupul combatant: „Il vrem pe... ” Astfel, din al doilea grup va fi ales un copil menit sa „sparga zidul” facut de adversari, pentru a putea ramâne în grupa lui. Daca nu va reusi sa gaseasca veriga slaba din tabara adversa, va ramane acolo, in echipa opusa.

In final, echipa care ramane cu un singur copil este cea care a pierdut.

Asteptam impresiile si ideile voastre, sau scenarii de noi joculete de aer liber la topicul special de pe forum: Scoateti copiii afara !

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: Diverse

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII