Dă afară răceala din casă cu Alinan Proimmunity

Da afara raceala din casa cu Alinan Proimmunity

Dă afară răceala din casă cu Alinan Proimmunity

Sezonul rece este la incepul său si pentru a ne pregăti copiii de răceli si gripe, putem incepe prin a-l ajuta să isi crească imunitatea. Dezechilibrele sistemului imunitar pot aparea indiferent de varsta, dar cei mai afectati de acest fenomen sunt copiii, deoarece sistemul lor imunitar nu este la fel de dezvoltat si eficient ca in cazul adultilor. O alimentatie echilibrata, somn suficient si sportul sunt la mare pret in aceasta perioada.

 

In plus, ca să dăm afară răceala din casă ii imbunătățim sistemul imunitar al copilulului cu Alinan Proimmunity -  cea mai complexă formulă pentru intărirea imunității!

- veti citi:
Sistemul imunitar este sistemul prin care organismul se apara de boli
Cum putem imbunatati functionarea sistemului imunitar al copilului ?
Alinan ® Proimmunity, sirop  - este cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii!

La început de sezon rece, când primele răceli bat la usa, preocuparea părinților trebuie sa fie la intărirea sistemului imunitar al copiilor. 

Sistemul imunitar este sistemul prin care organismul se apara de boli

Sistemul imunitar, care este alcatuit din anumite celule, proteine, tesuturi si organe, are rolul de a proteja organismul impotriva germenilor si a microorganismelor cu care intra in contact zilnic. In majoritatea cazurilor, functionarea in parametric normali a sistemului imunitar previne infectiile si asigura sanatatea organismului, insa atunci cand sistemul imunitar nu functioneaza corespunzator, riscul de imbolnavire este crescut.

Practic, sistemul imunitar constituie modul in care organismul se apara de boli, printr-un mecanism in mai multe etape ce se constituie in raspunsul imunitar care consta in atacarea substantelor si a microorganismelor ce ataca corpul cauzand diverse boli. Celulele care constituie baza sistemului imunitar, numite si celule albe sau leucocite, sunt de mai multe categorii si sunt produse in mod constant de catre mai multe organe ale corpului uman. Leucocitele circula prin organism prin intermediul vaselor limfatice si al vaselor sangvine, monitorizandu-se astfel orice posibila problema de sanatatea ce poate sa apara din cauza germenilor ce intra in organism pe diferite cai.

Cele doua tipuri majore de leucocite sunt fagocitele si limfocitele, primele avand rolul de a distruge microbii ce patrund in corp, iar celelalte permitand organismului sa recunoasca microbii cu care a mai intrat deja in contact si sa ii distruga.

Cum putem imbunatati functionarea sistemului imunitar al copilului?

Alimentatia, programul corespunzator de odihna, modul in care sunt administrate anumite medicamente, stilul de viata pe care parintii il impugn copiilor sunt factori care contribuie decisiv la functionarea sistemului imunitar al acestora.

Iata cativa factori de care ar trebui sa tineti cont pentru a-i asigura copilului o imunitate puternica ce il va ajuta sa nu se imbolnaveasca frecvent:

Consumul de fructe si legume – Morcovii, mazarea, portocalele, capsunile sunt doar cateva dintre alimentele ce contin nutrienti care dezvolta imunitatea, cum ar fi vitamina C si carotenoidele. Substantele nutritive pe care le contin fructele si legumele contribuie la producerea de celule albe de catre organism si la producerea anticorpilor intr-un numar mai mare. Asa incat mitul cu cele 5 fructe / legume pe zi nu este doar o legenda, ci un obicei demn de practicat.

Programul de somn adecvat – Studiile arata ca adultii care dorm prea putin sunt mai predispusi la imbolnaviri frecvente decat cei care au un program de somn normal. Acelasi lucru este valabil si pentru copii. De aceea, pentru a asigura functionarea corespunzatoare a asistemului imunitar, trebuie sa aveti grija de somnul copiilor. Daca un nou nascut trebuie sa doarma aproximativ 18 ore pe zi, un prescolar are nevoie de 12 – 13 ore de somn, in timp ce un copil de varsta scolara are nevoie de 10 ore de somn. Daca la un moment dat copiii refuza sa mai doarma ziua, acest refuz trebuie compensat prin culcatul mai devreme seara.

imunitate copil

Sportul in familie – Sportul este un mod excelent de a creste eficienta sistemului imunitar. Iar pentru a oferi copilului un model de stil de viata sanatos, nu ezitati sa practicati impreuna diverse sporturi, indiferent ca este vorba de mersul pe bicicleta, patinj, baschet sau pur si simplu plimbari pe jos in aer liber.

Lupta impotriva germenilor – Lupta impotriva raspandirii microbilor nu mareste propriu-zis imunitatea organismului, insa este o modalitate excelenta de a reduce stresul legat de functionarea sistemului imunitar. Spalarea frecventa a mainilor, igiena corespunzatoare atunci cand exista animale de companie in casa, folosirea obiectelor sanitare in mod corespunzator, etc. sunt metode prin care copiii pot fi ajutati sa faca fata mai bine provocarilor diversilor germeni. Fiti mereu atenti la detalii! Spre exemplu, atunci cand copilul se imbolnaveste, aruncati imediat periuta de dinti pe care o foloseste pentru ca, in pofida tratamentului, riscul de imbolnavire se mentine daca va folosi aceeasi periuta de dinti.

Reducerea tratamentului cu antibiotice – Apelarea imediata la antibiotic atunci cand copilul se imbolnaveste este o idee proasta! In primul rand ar trebui sa stiti ca antibioticele trateaza doar bolile produse de bacterii, in timp ce majoritatea racelilor copiilor sunt produse de virusuri. Studiile arata ca administrarea frecventa de antibiotic afecteaza, pe termen lung, functionarea sistemului imunitar, asa incat, incercati ca atunci cand copilul se imbolnaveste, antibioticul sa fie ultima solutie de tratament la care apelati. 

Alinan ® Proimmunity, sirop  - este cea mai complexa formula pentru intarirea imunitatii!

https://shop.fitermanpharma.ro/produs/alinan-proimmunity-sirop/Alinan ® Proimmunity, sirop este un supliment alimentar care poate fi administrat pentru buna functionare a sistemului imunitar, inclusiv in perioada imbolnavirilor. In plus,
- Administrare comoda
- Gust placut
- Produs natural, fara coloranti, aromatizanti, sau indulcitori sintetici
- Administrare de la 1 an
- Cresterea rezistentei organismului la infectii - mai multe detalii aici.

Puteti comanda online aici

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar se recomanda administrarea in special in sezonul rece, in cure de 2-4 saptamani, alternarte cu perioade egale de pauza:

- 1-3 ani: 5 ml pe zi,
- 4-6 ani: 5-10 ml pe zi,
- peste 7 ani: 10-15 ml pe zi.

Ca adjuvant, in cazul imbolnavirilor sau in perioada de convalescenta se recomanda:

- 1-3 ani: 5ml de 2 ori pe zi,
- 4-6 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi,
- peste 7 ani: 10 ml de 2-3 ori pe zi. Mai multe detalii despre compozitie si administrare, cititi aici

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Imunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII