Anul Șobolanului: Horoscopul familiei pentru Anul Nou Chinezesc 2020

Anul Sobolanului: Horoscopul familiei pentru Anul Nou Chinezesc 2020

Anul Șobolanului: Horoscopul familiei pentru Anul Nou Chinezesc 2020

Pentru toti parintii, anul 2020 - sau anul Șobolanului de Metal va fi neobișnuit de ocupat, plin, dar si unul în care se realizează multe. Iata ce te mai așteaptă de Anul Nou Lunar Chinezesc care începe pe 25 Ianuarie 2020.


25 Ianuarie 2020 va fi prima zi din Anul Șobolanului. Alcătuit din 12 animale (șobolan, bivol, tigru, iepure, dragon, șarpe, cal, capră, maimuță, cocoș, câine și porc), zodiacul chinezesc este condus de șobolan, ceea ce înseamnă că acesta începe un ciclu nou și reprezintă o perioadă a noilor începuturi. Zodia Șobolan are reputația de a fi plină de resurse, practică și concentrată pe realizări.

- veți citi:
Caracteristicile Șobolanului în 2020
Ce rezervă anul 2020 părinților?
Personalitate și caracteristici

2020 - anul Sobolanului. Anul in care am putea sa calatorim si sa ne renovam casa

In anul Sobolanului, sunt sanse mari sa ne reînnoim casa sau sa luam in sfârșit bilete pentru călătoriile internaționale pe care le visam.

Caracteristicile Șobolanului în 2020

Șobolanul este binecunoscut pentru angajamentul său față de familie și prieteni. Începem un an care, cu siguranță, va fi plin cu proiecte mari și multe angajamente sociale. În timp ce acest lucru poate părea altfel decât de obicei, vei constata că Șobolanul ne va încuraja să fim mai ambițioși cu planificarea unei petreceri și să primim mai mulți oameni la masă.

Povestea mamei mele despre cum șobolanul a devenit primul animal al zodiacului rezumă natura sa zburdalnică și abilitatea de a reuni oamenii

Când Buddha a părăsit Pământul, el a cerut șobolanului și cocoșului să răspândească cuvântul în regatul animalelor. Șobolanul, conștient de viteza și dimensiunea sa, a făcut echipă cu bivolul pentru a acoperi mai mult teritoriu și pentru a-i informa pe toți. Amănunțit și punctual, cele două animale au fost primele la petrecerea de adio. În semn de recunoștință, Buddha avea să-i ofere bivolului onoarea primei poziții a zodiacului, dar șobolanul a sărit de pe umerii bivolului pentru a-și argumenta poziția. Bivolul, la fel de sincer, a susținut poziția șobolanului, iar șobolanul a câștigat primul loc, iar bivolul locul doi.

Adesea subestimată, natura liniștită și veselă a acestui animal îi poate încuraja pe alții să creadă că nu-i place să câștige. Departe de asta, șobolanul adoră competiția (precum și un pic de bârfă), iar șobolanul din acest an este unul dintre cei mai înverșunați.

În astrologia chineză, există cinci elemente care sunt asociate cu fiecare semn: lemn, foc, pământ, metal și apă. Asemănător modului în care numim Taurul ca semn al Pământului, aceste elemente sunt folosite pentru a asocia caracteristicile fiecărui animal chinezesc. Anii metalului, ca 2020, sunt asociați cu proprietăți de rezoluție și încredere în sine, care vor compune natura deja concentrată a șobolanului.

Ce rezervă anul 2020 părinților?

Șobolanilor le place să fie ocupați, iar șobolanul metalic este motivat, în special, să facă cât mai mult posibil. Familiile vor descoperi că anul Șobolanului de Metal va fi neobișnuit de plin și ocupat, dar unul în care se realizează multe. Prietenii și familia vor atrage comunitatea pentru a-i ajuta. În timp ce multe dintre aceste evenimente se pot simți ca o corvoadă, familia și cartierul vor deveni, fără îndoială, mai puternici. Volumul de activitate din acest an va necesita și mai multă organizare decât de obicei. Nativii de șobolan sunt încântați de aceste detalii, dar cei născuți în ani precum Cal, Tigru și Porc vor fi tentați să se grăbească prin proiecte și să plătească prețul de a face aceeași muncă de două ori.

Bucuria unui animal este experiența de învățare a altuia. Mediul șobolanului este unul care îmbină constant munca și casa. Cei născuți în Anul Șobolanului vor găsi aceste condiții naturale. Bivolul va constata că poate ajunge cu ușurință la un echilibru bun între cele două. Cei născuți în Anul Câinelui se vor bucura de noile responsabilități pe care șobolanul le acordă și găsește multă satisfacție în a-i ajuta pe ceilalți să învețe lucruri noi. Animalele extrem de sociale, cum ar fi Dragonul, Maimuța sau Oaia, vor atrage energie și motivație. Cu toate acestea, semne precum Șarpele sau Cocoșul, care preferă o linie grea între viața lor publică și cea privată, vor lupta în permanență cu nevoia de a alerga spre ușă atunci când presiunile sociale devin copleșitoare.

Dacă ești genul de persoană care atrage energie și entuziasm de a fi în compania altora, anul acestavei avea noi prieteni și multe oportunități la serviciu, la școală sau în cercurile sociale. Acesta este un an cu multe oportunități de a petrece timp cu alții.

În cultura chineză, șobolanii erau văzuți ca un semn de bogăție. Din cauza ratei de reproducere, cuplurile căsătorite se roagă la ei și pentru copii.

Ultimii ani ai șobolanului sunt: ​​1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020.

Personalitate și caracteristici

Optimiști și energici, oamenii născuți în Anul Șobolanului sunt sensibili la emoțiile celorlalți, dar se încăpățânează repede. Personalitatea lor este amabilă, dar datorită abilităților de comunicare slabe, cuvintele lor pot părea nepoliticoase.

Pe partea financiară, le place să economisească și pot fi zgârciți. Cu toate acestea, dragostea lor pentru acaparare îi va determina uneori să irosească bani pe lucruri inutile.

Bărbații născuți în Anul Șobolanului sunt deștepți și se adaptează rapid la noile medii. Sunt creativi când profită de oportunități. Cu toate acestea, uneori le lipsește curajul în acest sens. Deși au idei grozave, s-ar putea să nu fie potriviți pentru poziții de conducere.

Femeile născute în Anul Șobolanului sunt femeile tradiționale. Le place să păstreze lucrurile organizate și pun mare valoare pe familie. Totul este îngrijit de ele și nu este nevoie ca soțul să se implice mult. În afara casei au, de asemenea, un sentiment de responsabilitate și capacitate.

Lucruri norocoase pentru Șobolani

Culori: albastru, auriu, verde
Numere: 2, 3
Flori: crin, violete africane, lăcrămioare
Direcții de bun augur: sud-est, nord-est
Direcții de avere: sud-est, est
Direcții de dragoste: vest

Lucruri ghinioniste pentru Șobolani

Culori: galben, maro
Numere: 5, 9, 

► De citit si Horoscopul copiilor

De ce cred femeile in horoscoape si astrologie ?

De zeci de ani, de cand revistele si ziarele au intrat masiv in viata oamenilor, femeile au fost cele mai avide consumatoare de astrologie.

Chiar si azi e suficient sa deschisi reviste asa zis serioase si cu staif ca Elle, Cosmopolitan sau Marie Claire si vei descoperi spatii largi dedicate detaliilor astrologice, sugerand femeilor care este cel mai bun pentru dragoste, cand se fac banii si cand e perioada celui mai rasunator succes al carierei. Citeste de ce cred femeile in horoscoape si astrologie ....e usor cum pare! Citeste pe larg: 6 exercitii de respiratie pentru relaxare pe care trebuie sa le stie orice femeie

 

 Comunitate, forumuri de suport si prietenie

In unul sau n doi, mergem ai departe In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

La Bucatarie La Bucatarie
Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!
 

Cabinetul Psi - Psihologie
Forum specializat de psihologie. Intrebari si raspunsuri la intrebarile ce ne framanta.
 

Clinica Medicala 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII