Ce spun mămicile despre noul Pampers Active Baby 2020

Cel mai bun lapte praf pentru bebe

200 de mămici au avut șansa de a testa gratuit împreuna cu micuții lor noul Pampers Active Baby

În perioada Decembrie 2019 - Ianuarie 2020, Desprecopii.com a oferit șansa la 200 de mămici să testeze cel mai nou scutec de la Pampers - noul Pampers Active Baby.

A fost un proiect de anvergura, cu o logistică complexă, care și-a dorit să răspundă la întrebări precum: Cât de bun este noul scutec Pampers Active Baby? Care sunt îmbunătățirile aduse - comparativ cu versiunea precedenta - si cum evaluează mămicile aceste îmbunătățiri?

Vezi mai jos: Părerea mămicilor care au testat  | Părerea Desprecopii.com si Verdictul final

Ce spune producătorul despre noul Pampers Active Baby?

Când facem o testare este interesant de văzut cum se aliniază părerile mămicilor cu ce spune producătorul despre noul Pampers Active Baby. Am căutat așadar în descrierea produsului, așa cum este promovat în magazinele online.

Iată cu ce se laudă producătorul noului scutec Pampers Active Baby:

Pampers Active Baby 2020

Noul Pampers Active Baby, vine acum - în comparație cu produsul anterior Active Baby - cu 2 bariere anti-scurgeri, oferind o protecție îmbunătățita împotriva umezelii peste noapte.

Noile Aero-canalele de la Pampers Active Baby, permit pătrunderea aerului în scutec - chiar și atunci când scutecul nu este ud - lăsând pielea bebelușului tău sa respire și un scutec uscat.

Stratul interior cu Micro-perle, absoarbe și retine umezeala în interior, departe de pielea delicată a copilului, oferindu-i o protecție de până la 12 ore.

Scutecele Pampers Active Baby sunt realizate din materiale moi ca de bumbac (atenție: nu conțin bumbac), pentru ca bebelușul să se simtă confortabil toată ziua.

Laterale flexibile ce oferă o fixare confortabilă și protecție împotriva scurgerilor.

 

Ce spun mămicile care au testat noul Pampers Active Baby?

Sa începem așadar cu notele generale care indica încă o data nivelul foarte ridicat de apreciere de care se bucura Pampers în rândul mămicilor din Romania. Cu un scor mediu de 4.8 din 5, noul Pampers Active Baby se instalează confortabil in topul scutecelor din Romania, iar 97% dintre mămici declară că recomandă cu încredere mai departe acest produs de top.

Calificative noul Pampers Active Baby 2020

4,75 din 5
Calitate material:
4,70 din 5
Elasticitate:
4,80 din 5
Finete Material:
4,75 din 5
Confort si libertate de miscare:
4,80 din 5
Manevrabilitate:
4,80 din 5
Putere de absorbtie:

Scor general

4,8 din 5
4,8 / 5
97% dintre parinti recomanda produsul mai departe

Din numeroasele păreri primite în urma testării iată  3 idei care se repeta cu consecvență: puterea mare de absorbție a scutecului, folosirea cu succes a unui singur scutec peste noapte, Calitatea foarte ridicată a materialului si cat de moale este materialul. Am selectat mai jos o serie de păreri primite direct de la mămici și tătici. 

Putere mare de absorbție = Funduleț uscat și neiritat

Noul Active Baby are clar o putere de absorbție și reținere a lichidului mai mare decât alte scutece și mai bună decât "vechiul" Active Baby din care mai am încă un pachet. Stiu ce spun: băiețelul meu bea foarte multe lichide și face pipi mult și des :) - Angela B.

Sunt foarte mulțumită de aceste scutece. Sunt elastice oferind confort copilului, absorb foarte bine, nu am avut iritații. Pot prezenta anumite scurgeri în cazul în care nu sunt îmbracate corect. Le recomand cu toată căldura. - Teodora G.

Scutecele testate sunt foarte absorbante, chiar și peste noapte. Dimineață fundulețul bebelușului este uscat fără să-l schimbăm noaptea - Paul, tătic

Calitate premium, scutece moi / fine

M-a impresionat calitatea foarte bună a materialului. Este și rezistent și elastic și mi se pare mai calitativ decăt versiunea anterioară de Active Baby. Categoric o îmbunătățire.  - Clementina B.

Calitate superioară (față de alte scutece), confortabile pentru bebe, lasă pielea uscată și catifelată - Mădălina D.

Sunt foarte fine la atingere, au un grad mare de absorbție, fundulețul rămane uscat iar bebe poate dormi liniștit toată noaptea! - Alexandru Catalin, tătic.

O noapte = un singur scutec

Puterea mare de absorbție și protecția la scurgeri (pe care mizează Pampers) este des exemplificată în testimoniale cu folosirea scutecului peste noapte

Am încercat mai multe tipuri de scutece dar acesta e singurul care absoarbe mai multa cantitate de urina noaptea când doarme puișorul. Nu s-a iritat de la ele deci până acum totul pare ok. În plus, mirosul este mai puțin persistent decât la celelalte - Elena V.

Sunt foarte mulțumita de aceasta gama. Bebe doarme toată noaptea. De cele mai multe ori o găseam uda și trebuia să îi stric somnul pentru a o schimba. Noua gamă îmi oferă posibilitatea de a o lăsa pe cea mica sa își facă liniștită somnul de noapte datorita gradului mare de absorbție al pampersului. Mulțumesc! - Claudia I.

Mi-au plăcut f tare scutecele Pampers Active Baby pentru faptul că bebe este uscat la piele chiar și după o noapte întreagă și nu iese pipi pe lângă scutec. - Bianca C.

Gradul mare de recomandare: 97%

Într-o proporție covârșitoare mămicile recomanda acest produs!

Un scutec foarte bun. Oferă libertate de mișcare, este foarte plăcut la atingere și are o absorbție foarte bună. Recomand! - Roxana C.

Recomand cu toată încrederea scutecele Pampers Active Baby pentru că sunt foarte flexibile, ușoare și subțiri - Vasilica Tincuța S.

Am rămas impresionată de calitatea scutecelor. Bebe este mai activ și se simte mai confortabil în noul Pampers. Recomand cu drag tuturor mămicilor - Daniela O.

Foarte bune. Subțiri, absorb foarte bine, libertate de mișcare. Recomand cu cea mai mare încredere - Elena O.

Îmi plac aceste scutece deoarece fundulețul bebelușului meu este mereu uscat si catifelat! Recomand cu drag - Andreea-Maria N.

Părerea Desprecopii.com + Verdict final

Atât din testele efectuate de noi (Desprecopii.com) cât și din testarea mămicilor acasă, se desprinde ideea că cele 2 bariere anti-scurgeri - noutatea Pampers Active Baby - oferă o protecție îmbunătățita împotriva umezelii. Stratul unic extra ajută la absorbția rapida a umezelii din scutec și menține pielea bebelușului uscată pentru mai mult timp, oferind posibilitatea de a folosi un singur scutec peste noapte. Asta înseamnă: bebe si părinți mai odihniți si mai fericiți.