Laura Olteanu: Colectia pret a porter - rochii de seara

Laura Olteanu: Colectia pret a porter

Laura Olteanu: Colectia pret a porter

  • Recent, casa de moda Laura Olteanu a lansat colectia, pret a porter de rochii de seara 2011 - 2012. Aceasta colectie este realizata din materiale cu texturi si culori care se remarca printr-un puternic impact vizual.

Recent, casa de moda Laura Olteanu a lansat Colectia pret a porter de rochii de seara 2011 - 2012. Aceasta colectie este realizata din materiale cu texturi si culori care se remarca printr-un puternic impact vizual.

Valoarea casei de moda Laura Olteanu se bazeaza pe maiestria croielii si pe viziunea sculpturala asupra hainelor. In jurul siluetei, designerul a creat structuri de volane din tull iar rochiile de cocktail sunt un atribut adus feminitatii sofisticate. Cu aceasta colectie, Laura Olteanu a castigat in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week 2010 premiul "cel mai bun designer de pret a porter de lux".

In exclusivitate pentru SuperEva.ro, interviul cu Laura Olteanu:

Q: Buna ziua Laura! Ca introducere : “Ce a facut Laura Olteanu in 2010? Care sunt marile ei realizari ?

A: Anul 2010 a debutat cu o colaborare internationala. Am fost solicitati sa facem o colectie de mirese pentru Liban, ceea ce noua ni s-a parut extraordinar pentru ca acolo se afla unii dintre cei mai mari creatori de haute couture. In afara de aceasta am avut 4 prezentari pentru Fashion Week.


Q: Tocmai ai lansat o colectie noua pret a porter. Ce ne poti spune despre ea, cum o definesti, care a fost sursa ta de inspiratie?

A: In noua colectie pret-a-porter am luat detalii din colectiile haute couture pentru ca am considerat ca putem face o colectie accesibila cu elemente si detalii sofisticate. Colectia cuprinde rochii de coctail accesorizate cu volane  de tull, cu dantela  si brose de cristale. De asemenea am facut si rochii lungi  cu spate gol si epoleti din petale care au ca punct forte asimetriile si transparenta. Rochiile au avut ca punct comun talia inalta.

Q: De cat timp este nevoie pentru pregatirea unei colectii? Cat timp iti ia o rochie?

A: Pentru pregatirea colectiei avem la dispozitie cam 6 saptamani in cazul colectiilor mari prezentate in cadrul  saptamanei modei. Timpul necesar realizarii unei rochii depinde de complexitatea ei.

Q: Care este publicul tinta pentru colectia pret a porter?

A: Am incercat sa facem o colectie accesibila ca pret insa in acelas timp sofisticata, moderna si eleganta care sa se adreseze unei categorii largi de public. Dupa ce am inceput promovarea acestei colectii ce este imbucurator este faptul ca am primit cereri si din afara tarii: grecia si elvetia.

Q: Care este rochia preferata a noii colectii?

A: Rochia preferata este rochia lunga neagra cu petale pe un umar si spatele gol.

Q:  Cum iti doresti sa se simta o femeie atunci când poarta o rochie din colectia pret a porter - rochii de seara?

A: Imi doresc sa se simta sofisticata, eleganta, moderna si de ce nu ca o vedeta.

Q: Hai sa vorbim de 2011. Ce planuri ai pentru anul viitor?

A: Planul nostru este sa ne extindem pe plan international.

Q: Cum crezi ca va fi primavara modei in 2011? Ce culori dominante? Ce stil? Ce materiale?

A: In 2011 se vor purta culori ca: auriu, burgund, rosu, albastru. Se vor purta volumele bine echilibrate, imprimeurile geometrice, bijuteriile hand-made si insertiile metalice. Materialele vor avea texturi stralucitoare, se va purta blana si pielea, voalurile semitransparente vor fi suportul senzual al tinutelor din vara 2011.

Q: Multumim de interviu! In loc de concluzii mai am o intrebare: “Ce te face unica fata de alti designeri?”

A: Cred ca fiecare designer isi pune amprenta pe ceea ce face insa noi tinem foarte mult la croielile perfecte, la echilibrul volumelor si la detalii, ceea ce face ca rochiile pe care noi le concepem sa fie extrem de speciale.

Aici gasiti galeria de rochii de seara din Colectia pret a porter 2011 - 2012 !

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII