Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2010

Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2010

Gala Laureatilor sau Cei mai iubiti - Desprecopii.com 2010

  • Ca in fiecare an, la inceput, analizam nostalgic mersul si ritmul Comunitatii Desprecopii.com. Si, o facem cu mandrie si  dragoste dar mai ales cu dorinta de a consemna in eter inca un gram de aur din activitatea si sufletul aceastei comunitati unice si fantastice a internetului romanesc. 2011 va plin de surprize asa ca vor fi muuuuulte de scris si trait :) ... La Multi Ani Desprecopii.com !
Daca pe vremuri ne intrebam retoric de ce suntem dependenti de acest site, acum aceasta intrebare pare un pic desueta. Pentru ca a ne intalni zi de zi pe aceasta adresa web, a devenit cel mai normal lucru din lume. A te alatura acestei comunitati este un gest ce te marca de acum in colo. Si nu ai sa uiti niciodata ce bogata si plina de evenimente, prieteni, sentimente si dragoste  - a fost aceasta experienta...

Iata cateva din nominalizari. Cititi topicul cu toate nominalizarile aici Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2010
****************
  dragilor, ca in fiecare an - la final - ne adunam la Gala Desprecopii - cei mai iubiti.
Pentru mine, respectul si aprecierea se indrepta catre grupul fetelor de la Bazar Desprecopii - punct focal care a cunoscut o explozie in 2010.
Fetele care au facut parte din nucleul de organizare au avut o implicare fantastica in dezvoltarea acestei platforme unice - consumandu-si timpul si nervii pentru a pune mereu produse noi - dar si pentru a participa activ la imbunatatirea platformei.
Le nominalizez cu mult drag:
- Alexandrina,
- Laura25
- Kid
- madyrizi
- mihaela770
- Esseea
- boticelina-
De-a lungul anului am citit cu incantare mesajele neliei, ale vikingei, mi-a placut sa il citesc pe capcaun, am apreciat luciditatea lui rufus, am citit-o cu drag pe viviana si am urmarit cu incantare pe toti cei care au contribuit la actiunea Buburuza pentru maria_rubi.
Mi-a placut foarte mult sa citesc parerile celor care au si idei si pareri diferite de ale mele.
O mentiune speciala am pentru Alinuk pentru toate eforturile ei de a reprezenta mamicile de pe DC!
As dori de asemeni sa aduc multumirile mele, ca in fiecare an, moderatorilor nostri! Char daca unii au avut interventii mai rare, stiu ca au fost su sufletul alaturi de aceasta comunitate! Multumesc in mod special lui anda08 pentru ne-obosita ei munca! / autor: desprecopii

 ia sa fac si eu prima nominalizare de cand sunt pe Desprecopii.com:

Deci...pentru tot efortul si munca depusa pentru actiunea "3 sate" o nominalizez pe LAURA25 si ma inclin in fata ei!!! nu e usor lucru sa cari zilnic de la posta zeci de colete,apoi sa stai sa le sortezi sa mergi sa le imparti la acei oameni amarati care atata nevoie aveau de ele...si daca mai socotim ca avea si apartamentul in renovare si cei 2 spiridusi umbland prin casa...deci laura meriti tot respectul nostru!!! cu siguranta te va rasplati Dzeu pentru tot ce ai facut! tuturor./ autor: nushulica

 Eu voi face nominalizari insa nu ma voi referi la conduita anuala pe forum, ca nu prea imi amintesc cine ce a zis,cand si cum. Si nici nu scormonesc acum sa aflu:)

Toti cei pe care ii voi nominaliza, pe langa trasaturile care-i diferentiaza si pe care le voi pomeni mai jos, mi-au ramas in memorie fie cu o chestie faina traita si povestita,fie cu un mod de gandire deosebit, inteligent, fie cu postari care m-au facut sa rad\zambesc, fie cu mesaje din care am avut de invatat ceva.

Vikinga -nominalizare pentru cat de frumos povesteste si pentru umor.

Nelia -pentru rabdare si..rabdare si rabdare!

Ilinca - pentru umor, logica si ironie de-o calitate foarte buna.

Accept - pentru ca e efervescenta si rebela.Pentru ca atunci cand isi pierde cumpatul se vede imediat-e super autentica.

Capcaunul - imi plac postarile lui atat de serioase(cand sunt serioase) , dar imi place si ironia lui.

XIO - nominalizare pentru faptul ca nu se coboara la nivelul celor care o jignesc in moduri grosolane.

Mianna - pentru ca e foarte inteligenta si e transanta exact atat cat trebuie.

Rufus - il nominalizez pentru ca am impresia ca s-a ´´imblanzit´´putin si si-a schimbat multe din ideile fixe pe care le avea cu privire la relatia parinte-copil. Chiar daca el n-ar zice ceva nici sa-l pici cu ceara.

Asta ar fi prima transa de nominalizari, voi reveni pe masura ce-mi amintesc.
Multumesc, Jasmin si Inbox
/ autor: LadyJ

Alte bilanturi anuale Desprecopii.com

Actiuni umanitare Desprecopii.com

 Comunitate, grup de suport
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Forum General
Discutii despre aproape orice. Aici este punctul de intilnire si de plecare catre discutii specializate.

 Voi alege sa scriu pentru prima data la un astfel de subiect (aici si nu la zmeurica...desi de multe ori criticile constructive pot aduce lucruri pozitive) nu doar pentru ca mi-am regasit numele in primul mesaj (multumesc, mi-as fi dorit sa fac mai multe sa stiti!) ci pentru ca aici, la acest subiect, au fost mentionate nume despre care stiu cate ceva / care imi spun ceva... oameni buni intr-un cuvant

Aceasta parte din oameni vreau eu sa o descopar la semenii mei, umbrele si rautatile palesc in fata bunatatii..

Ce mesaj mai puternic de bunatate si solidaritate as putea da ca exemplu concret, decat ceea ce s-a intamplat aici...

ASADAR..

dupa mine nominalizarea suprema la acest topic esteeeee:

marea comunitate DC!
a carei membra spun cu mandrie ca sunt!
tribuna oficiala a parintilor din Romania cum foarte inspirat a spus Mirela la un moment dat!
iar cei care simt apartenenta despre care vorbesc eu aici, sunt nominalizati fiecare in parte!!!
... cred ca as umple pagini sa-i enumar

efortul singular, in orice directie ar fi el, nu poate fi comparat cu un demers comun!

Impreuna putem transmite mesaje coerente, articulate, impreuna, in parteneriate putem avea succese cu totii
impreuna suntem o forta! / autor: Alinuk

 in primul rand toate fetele de la Umanitare, care fac zilnic lucruri marete pentru cei care au nevoie ( Laura si DanielaC-perseverenta intro lume care nu mereu le merita, fetele mele care au fost alaturi de copiii de la Spitalul Hociota, Marius si preotul Marian, Alinuk si minunata ei actiune la spitalul Fundeni, fetele de la bazar,nu in ultimul rand Andries care coordoneaza actiunea de Craciun pentru copiii din rep Moldova).
Apoi colegele mele dragi de la Dulceturi si papanasi, care formeaza un colectiv minunat prin diversitatea temperamentelor, umor si sustinere neconditionata. / autor: papanash

 Nominalizez Mamicile de mai-iunie 2007 pentru locul special din inima mea,pentru felul in care ma simt acasa cand le scriu fie doar si cateva vorbe...pentru felul in care le-am simtit mereu aproape de sufletul meu!Am primit de la ele lectii despre prietenie si viata!Jos palaria!
Si un alt om drag mie Rrox 3 ,un om care mi-a fost alaturi in clipe grele si in modestia ei ...nici macar nu-si imagineaza ce rol important a avut in viata mea!
Kay,mamica Soniutei si Addinel,mamica Mariei...langa sufletul meu sunteti si voi!Miniuta...la fel!Ella 74 si Libelcig(liv)...si Didialex,Arcadia,Vas,kid,Ioana 13,Carla V,Doxinu,Pepsi... si Al ma An@ ,Alinta 27,Mica ,Betty R,Madi ,
Madaiulia(numai eu) nu-mi gasesc cuvintele...pacat ca in viata reala nu intalnesti asa oameni extraordinari!Eram un om singur pana sa le gasesc!Cine nu crede sa treaca pe la noi sa se convinga! / autor: Chris27

 Vreau sa multumesc si sa ofer o floare virtuala , tuturor celor care ni s-au alaturat in lupta pentru viata lui Siluan: https://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154832&whichpage=1
Ati fost minunate, datorita voua, acest copil a fost operat, a primit un ficat nou si deja se simte mult mai bine. Curand va va rasplati chiar el cu un zambet dragalas, cum numai el are.
Datorita voua si a celorlalti care au ajutat, parintii lui, impreuna cu medicii din Hanovra, au decis sa faca impreuna Fundatia Sfantul Siluan, care va ajuta bebelusii de pana in 2 ani, cu afectiuni hepatice grave, care in Romania nu pot fi ajutati.
Pentru mine, reusita operatiei lui Siluan, a fost cel mai de pret cadou acest an.

Mai ofer niste flori si imbratisari fetelor de la Asociatia Mame, fete care mi-au devenit adevarate prietene in acest an. Viata ne-a pus alaturi intamplator si sunt tare recunoscatoare pt asta.

Si nu in ultimul rand, familia de randunici, care de ieri are un nou membru mic, o bebelusa scumpa, nascuta la ceas de sarbatoare: Iris (pui de numeioana). A fost al 4 lea Craciun petrecut alaturi de ele, am fost impreuna la bine si la greu, suntem prietene bune chiar daca ne despart orase, tari, mari. Va iubesc din suflet, dragele mele randunici! / autor: ariel 7000

 O nominalizez pe 3x3 pentru modul in care m-a ajutat sa ma intorc pe un drum de pe care ma abatusem de multi ani si care prin cuvintele ei m-a facut sa imi aduc aminte cat de binecuvantata sunt!

Le mai nominalizez pe mamicile de la Randunici pentru modul in care s-au mobilizat pentru Siluan, precum si pe toate mamicile care se implica la Ajutor Umanitar.

Si, nu in ultimul rand, pe fetele de la Abdomen extraplat pentru vointa de care dau dovada si exemplul pe care il ofera!/ autor: Eunice78

 Multumesc pt nominalizari. Ma bucur ca am reusit sa fac ceva bun anul asta, dar cu siguranta nu as fi putut face aproape nimic fara ajutorul tuturor fetelor care au intins o mana trimitand haine, jucarii, incaltaminte sau banutzi. Si nici fara ajutorul sotului meu care nu numai ca m-a suportat, dar m-a si ajutat f, mult carand cutii de la posta, ducandu-ma apoi cu masina in sate de fiecare data cand l-am rugat.

Eu intotdeauna citesc cu placere pe nelia, viviana, Fomalhauti, ladyJ, vikinga, buflea, Ruxij

Un buchet mare de flori merita toti userii implicati in actiunile umanitare, nominalizand special pe alexandrina, kid si madyrizi care s-au implicat mult in toata activitatea de la bazar, alocand f, mult din timpul lor liber bunului mers a actiunilor de acolo. mamagiuliei, Leditia si Dodo-pui , mame extraordinare, care in ciuda propriilor necazuri si probleme sunt mereu primele care intind o mana de ajutor altora.

alinuk pt tot ce a facut in acest an

Admin si desprecopii care au facut in continuare posibil sa existe aceasta comunitate minunata../ autor: Laura25

Iata cateva din nominalizari. Cititi topicul cu toate nominalizarile aici Gala Cei mai Iubiti de la Desprecopii.com 2010

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII