Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Tanta Nedelcu sau ce inseamna sa fii mamica ambasador al campaniei “1 pachet = 1 vaccin”

Tanta Nedelcu are 41 de ani, este economist si provine dintr-o familie de oameni simpli, de la tara. “Copilaria noastra a fost frumoasa in sensul ca eram toti trei de varste apropiate, nu am avut papusi dar le faceam noi din carpe. Dar in privinta banilor a fost foarte, foarte greu. Parca o aud si acum pe mama spunandu-ne “Invatati, invatati ca vedeti ce greu e sa nu ai bani!”

Tanta Nedelcu are 41 de ani, este economist si provine dintr-o familie de oameni simpli, de la tara:Copilaria noastra a fost frumoasa in sensul ca eram toti trei de varste apropiate, nu am avut papusi dar le faceam noi din carpe. Dar in privinta banilor a fost foarte, foarte greu. Parca o aud si acum pe mama spunandu-ne “Invatati, invatati ca vedeti ce greu e sa nu ai bani!

Acesta este cel de-al treilea an in care sustine cu mare drag Campania Pampers UNICEF “1 pachet = 1 vaccin”, campanile care lupta impotriva tetanosului neonatal: „Sustin cu tot sufletul aceasta campanie pentru ca sunt mama si pentru ca e, de fapt, prima data cand milioane de mame din intreaga lume civilizata pot ajuta, impreuna, implinirea unui scop nobil: salvarea atator vieti, fie ca e vorba de copii, fie de mame ca si noi, dar care au avut nesansa de a se naste in colturi de lume in care saracia extrema face ca un simplu vaccin sa fie un lux.”

Campania 1 pachet = 1 vaccin” poate salva aceste vieti cu ajutorul parintilor din toata lumea. De altfel, campania s-a nascut tocmai din dorinta de a le da acestor parinti sansa de a contribui, printr-un gest cat se poate de simplu, la eliminarea tetanosului din tarile mai putin dezvoltate. Astfel, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele Pampers cumparat, Pampers doneaza catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin anti-tetanos. Campania „1 pachet = 1 vaccin” va avea si o cauza locala, fiind alaturi de maternitatile din Romania.

Dorind sa multumeasca parintilor din Romania pentru implicarea lor in cele doua editii anterioare ale campaniei, Pampers va dona anul acesta in  patru orase , mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers, oferindu-le copiilor conditii cat mai bune înca din primele clipe de viata. Mamicile sunt cele care vor alege orasele in care vor merge donatiile Pampers.
Mesajul Tantei catre cititoarele „Mamica de azi”:

Dragi mamici, fiecare dintre voi poate fi ambasadorul campaniei “1 pachet = 1 vaccin”. Puteti fi cele care pot salva vietile celor mai putini norocosi dintre noi.

Parintii din Romania au sustinut maternitatile din orasul lor, intrand pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, participand la mozaicul Pampers® si votand orasul preferat.

In acest fel, prima donatie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers catre spitalele: Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti si la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1. Din Timisoara. Urmatoarele doua donatii vor ajunge în Brasov si Iasi in saptamanile ce urmeaza.

februarie 2011, Toate drepturile rezervate (c) Desprecopii.com

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)
forumuri specializate Forumuri specializate
 • Ajutor umanitar

  Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

 • Forumul General

  Sufrageria Comunitatii DC. Aici ne intalnim, ne prezentam si sporavaim despre orice.Vii?

 • Concursuri ACTIVE

  Aici gasesti toate concursurile active. Vino sa le vezi si intra si tu in concurs.

 • Femina intim

  Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

 • La bucatarie

  Vreau o reteta noua ! Am uitat cum se fac clatitele ! Bucatarii si bucataresele au cuvantul!


Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.