Rochii de Oscar - 2011

Rochii de Oscar - 2011

Rochii de Oscar - 2011

  • Cine a castigat in batalia rochiilor de pe covorul rosu la decernarea premiilor Oscar? In termeni de stil, au existat doua tabere distincte - rosu vibrant de la Valentino si Versace, si nuduri sclipitoare de Marchesa si Monique L'Hullier.

Cine a castigat in batalia rochiilor de pe covorul rosu la decernarea premiilor Oscar?

In termeni de stil, au existat două tabere distincte - rosu vibrant de la Valentino si Versace, si nuduri sclipitoare de Marchesa si Monique L'Hullier.

Castigatoarele pentru cele mai scurte rochii sunt desigur ... Taylor Swift si Cameron Diaz. Cu toate ca nu au venit pentru premiile Oscar, Cameron si Taylor au fost castigătoare in competitia celor mai scurte rochii de la petrecerea Vanity Fair.

Proaspata mamica Penelope Cruz nu a rezistat sa isi etaleze superba silueta, la doar o luna dupa nastere.

De asemeni, viitoarea mamica Natalie Portman si Mila Kunis au condus parada de stele stralucitoare la Academy Awards imbracate in niste rochii superbe.

Sunteti curioase sa aflati care au fost si cele mai neinspirate rochii alese de vedete? Ei bine, atunci trebuie sa rasfoiti albumul nostru....

Iata ce am vazut noi pe covorul rosu in Albumul rochiilor de Oscar 2011

 Forum unde comentam cu placere

Moda si fitze

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII