Spitalul „Cuza Voda” si Spitalul „Elena Doamna” din Iasi au primit cea de a treia donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Cea de a treia donatie Pampers

Spitalul „Cuza Voda” si Spitalul „Elena Doamna” din Iasi au primit cea de a treia donatie Pampers® din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”

Cea de a treia donatie din cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la Iasi. Datorita parintilor din Romania, Spitalul „Cuza Voda” si Spitalul „Elena Doamna” au primit mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers.

Cea de a treia donatie din cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin a ajuns la Iasi. Datorita parintilor din Romania, Spitalul „Cuza Voda” si Spitalul „Elena Doamna” au primit mobilier pentru nou-nascuti si scutece Pampers. 

In cadrul campaniei 1 pachet = 1 vaccin, parintii din Romania au avut posibilitatea sa contribuie atat la salvarea copiilor din zonele de pe glob afectate de tetanus, cat si sa sustina maternitatea din orasul lor. Ei au intrat pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, au participat la mozaicul Pampers® si au votat orasul preferat.

Datorita voturilor lor, cea de a treia donatie Pampers a ajuns la Iasi, la Spitalul „Cuza Voda” si Spitalul „Elena Doamna”. Donatiile vor ajuta la dotarea maternitatilor cu mobilier, pentru a le asigura mamicilor si nou – nascutilor conditii cat mai bune in perioada spitalizarii.  Astfel, maternitatea Spitalului „Cuza Voda” a primit o donatie care consta in scutece Pampers®, 25 de patuturi neonatale, 12 mese de infasat si 12 scaune de alaptat, iar maternitatea Spitalului „Elena Doamna” a primit scutece Pampers®, 12 patuturi neonatale, 6 mese de infasat si 6 scaune de alaptat.

Dr. Stamatin Maria, seful Sectiei de Neonatologie a Spitalului „Cuza Voda” – „As vrea sa le multumesc mamicilor care au votat pentru aceasta maternitate. Mobilierul pentru copii este extrem de binevenit, fiind tot ce-i trebuie atat unui copil, cat si unei mamici ca sa stea impreuna dupa o jumatate de ora de la nastere”.

La donatie a fost prezent si Aurelian Temisan, sustinatorul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”. „Este o campanie in care cu siguranta m-as fi implicat, chiar daca nu as fi devenit parinte, pentru ca oriunde in lume exista oameni care au nevoie de ajutorul altor oameni. As vrea sa le multumesc tuturor celor care contribuie la aceasta campanie”, a declarat el.

Parintii din Romania au sustinut maternitatile din orasul lor, intrand pe pagina de Facebook „Lumea Mamicilor”, participand la mozaicul Pampers® si votand orasul preferat. in acest fel, prima donatie din cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin” a mers catre spitalele Cantacuzino, Filantropia si Pantelimon din Bucuresti, iar cea de a doua donatie a ajuns in Timisoara, la Spitalul Clinic „Dumitru Popescu” si la Spitalul Clinic Judetean Nr. 1.

Ca si in anii trecuti, parintii din tara au avut posibilitatea sa ajute familiile afectate de tetanos din intreaga lume, sa primeasca o sansa la viata. in cadrul campaniei „1 pachet = 1 vaccin”, pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede cumparate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin.ajutor.

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

Transmisiune Directa


Comentarii la articol

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga tu un comentariu si poti castiga un tricou Desprecopii.com

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.