3 poziții sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

3 pozitii sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

3 poziții sexuale IDEALE pentru conceperea unui copil

Cuplurile care încearcă să conceapă un copil primesc de obicei o mulțime de sfaturi de la cuplurile mai experimentate pentru a reuși. Iar sfaturile variază de la cea mai bună dietă pentru fertilitate, medicamente, exerciții fizice și altele.

→ Iată însă că noi venim cu ceva nou: poziții sexuale potrivite pentru a concepe un copil. Studiile cercetătorilor suedezi au arătat că aceste 3 poziții pentru concepție asigură depozitarea spermei cât mai aproape de cervix.

- despre pozitii sexuale care sunt ideale pentru conceperea unui bebelus, veti citi:
Exista pozitii sexuale ideale pentru conceperea unui copil?
Pozitia conteaza, spun studiile
Sperma si cervixul
Pozitii sexuale care ajuta conceptia
Cum să faci sex corect cand vrei să concepi un copil
Cât timp este necesar pentru a ramane insărcinată?

Exista pozitii sexuale ideale pentru conceperea unui copil?

Cuplurile care incearca sa conceapa un copil primesc de obicei o multime de sfaturi de la cuplurile mai experimentate pentru a reusi. Iar sfaturile variaza de la cea mai buna dieta pentru fertilitate, medicamente, exercitii fizice si altele. Insa ceea ce aceste cupluri omit adesea sa ia in calcul este pozitia sexuala. Da, chiar si pozitia este un factor important de luat in considerare daca doriti sa concepeti un copil.

✅ Cititi: Pozitii sexuale pentru conceperea unui copil 

Pozitia conteaza, spun studiile

Majoritatea cuplurilor crede ca este destul daca sperma a fost depusa in corpul femeii. Ei bine, pentru multe cupluri este destul. Insa daca va este greu sa concepeti un copil desi faceti sex destul de des, ar trebui sa va ganditi si la pozitia in care faceti sex. Si da, exista pozitii care favorizeaza conceptia. Multi pot crede ca nu este adevarat. Insa studiile de rezonanta magnetica pe cuplurile care incearca sa faca un copil arata ca exista 3 pozitii sexuale care ajuta conceperea unui copil.

Sperma si cervixul 

Daca doriti sa aveti sanse mari sa concepeti un copil, sperma trebuie sa fie depozitata foarte aproape de cervix

Studiile cercetatorilor suedezi au aratat ca aceste 3 pozitii pentru conceptie asigura depozitarea spermei cat mai aproape de cervix. Daca doriti sa aveti sanse mari sa concepeti un copil, sperma trebuie sa fie depozitata foarte aproape de cervix. Daca sperma se afla in apropierea cervixului, spermatozoizii au de parcurs o distanta foarte mica pana la ovul. Acest lucru asigura spermatozoizilor suficienta energie pentru aceasta calatorie. Iar daca faceti sex cu cateva ore inainte de ovulatie, spermatozoizii vor fi inca in viata atunci cand ovulul ajunge la maturitate.

Mai mult, aceste pozitii pentru conceptie asigura si ca sperma nu se va scurge in afara cervixului. Daca sperma se scurge in afara cervixului, vor ramane mai putin spermatozoizi care sa ajunga la ovul. Acest lucru va scadea sansele de a concepe un copil.

✅ Cititi:  Alegerea sexului copilului - mituri si legende....

Pozitii sexuale care ajuta conceptia

Deci, care sunt aceste pozitii care ajuta conceptia?

Ele sunt pozitia misionarului, lingura, si pozitia in care femeia se sprijina pe maini si pe genunchi.

Folosind pozitia misionarului si lingura, femeia este culcata. Asta inseamna ca sperma nu se va scurge in afara. Studiile au aratat ca in ambele pozitii sperma este depozitata foarte aproape de cervix. Acelasi lucru este valabil atunci cand femeia se sprijina pe maini si pe genunchi. La fel ca pentru pozitia lingurii, barbatul penetreaza femeia din spate atunci cand ea se sprijina pe maini si pe genunchi. Iar studiile au aratat ca atunci cand barbatul penetreaza femeia din spate, sperma este depusa de asemenea foarte aproape de cervix.

✅ Cititi:  Alegerea sexului copilului, noi abordari

Acestea sunt motivele pentru care cele trei pozitii sexuale nu trebuie vreodata omise atunci cand concepeti un copil. Iar daca acesta va este scopul, trebuie sa vi le amintiti si sa le aplicati. De asemenea, trebuie sa stiti ca este util si ca femeia sa ridice picioarele pe perete dupa ce faceti sex. Asta face ca sperma sa nu se scurga in afara.  

Cum să faci sex corect cand vrei să concepi un copil

Exista un mod corect de a face sex pentru a-mi mari sansele de a ramane insarcinata? - se intreaba orice femeie care isi doreste cu ardoare un bebelus...

O anumita pozitie sexuala nu te va lasa insarcinata mai repede decat o alta. Conceptia are loc cand orice material seminal vine in contact cu zona vaginala. SI cat de des trebuie sa facem sex pentru a putea concepe un copil? Ei bine frecventa sexului se rasfrange direct asupra cantitatii si calitatii spermei. Afla insa pe larg si cu argumente cum sa faci sex corect si mai ales eficient - daca doresti sa concepi un copil. Succes!

 Despre conceperea unui copil, va recomandam sa cititi neaparat :)

Trei secrete esentiale ca sa ramai insarcinata
Pozitii sexuale pentru conceperea unui copil
Dupa cate luni de incercari ar trebui sa ne impacientam daca nu ramanem insarcinate?
Plante care stimuleaza fertilitatea dupa 35 de ani
Sarcina dupa un avort: cat de curand?
Incercarea de a concepe un copil: cum sa scapati de tensiunea ei
Placerea sexului si sansa de a concepe un copil
Pot ramane insarcinata daca ...?
Ovulatia si calculul ovulatiei utsul copilului

Cât timp este necesar pentru a ramane insărcinată?

Daca vrei sa stii de cat timp ai nevoie pentru a ramane insarcinata, ei bine multi factori diferiti iti afecteaza sansele unei sarcini si este, de asemenea, un lucru foarte individual, dar exista o serie de factori care pot influenta timpul de care este nevoie pentru a ramane insarcinata.

In mod statistic, exista aproximativ 84 de conceperi din 100 de relatii intr-un an si aproximativ 92 de conceperi din 100 de relatii ce dureaza pana la doi ani. Iata ce anume influenteaza aceasta perioada citeste toate detaliile importante aici.

Surse serioase de informatii despre fertilitate, comunitate de suport

Dorinta de a ramane insarcinata este adesea stresanta si va poate consuma extraordinar de tare. Cunoasterea inseamna putere. Cu cat stiti mai multe, cu atat veti avea mai putine emotii si veti putea sa infrunta cu curaj drumul acesta. Aveti alaturi suportul online al celei mai mari comunitati de limba romana: Desprecopii.com. Pentru suport concret, incurajare si prietenie, va asteptam pe cel mai citit forum online al femeilor aspirante la meseria de mamica: Asteptand o comoara in viata noastra !

Desprecopii.com - toate drepturile rezervate © 2024

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 11 comentarii

  1. Timea
    Timea trimis la 30/4/2023

    Am facut sex neprotejat in timpul menstruatiei in fiecare zi!care sunt sansele sa Raman insarcinata?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Dumitrita
    Dumitritatrimis la 27/12/2022

    Buna am si eu o intrebare eu cu partenerul meu avem 5 ani relatie fara sa ne protejam si nu se primeste sa ramin insarcinara vreu sa stiu din ce cauza

    Raspunde la acest comentariu
    • Reghina
      Reghina trimis la 7/9/2023

      Buna ziua cum pot ramâne însarcinata as dori foarte mult

  3. Sadeanu Ana
    Sadeanu Anatrimis la 6/7/2022

    Si eu mi-am dorit bebe, dar pana nu am plecat de la locul de munca si nu am lasat stresul la o parte nu reuseam deloc. Acum avem o fetita si implineste 2 anisori. Curaj fetelor si cat mai putin stres.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Ioana
    Ioanatrimis la 16/9/2021

    Buna am si eu o intrebare ,eu si prietenul meu am avut relati intime de 3 luni neprotejat ,si nu am ramas inca insarcinata,ce pot face ?

    Raspunde la acest comentariu
    • Ana
      Anatrimis la 8/4/2022

      Buna, am şi eu i întrebare eu şi cu partenerul meu am avut relaţii intime fara sa ne protejam şi nu am ramas însarcinata deloc în aproape 3 ani ce pot face ?

  5. Ariana
    Arianatrimis la 4/12/2020

    Buna fetelor am scos calendar de ovulatie azi si miime imi scrie ca sunt sanse mari vedem ce mi se va primi cineva sa mai folosit de un asemenea calendar?

    Raspunde la acest comentariu
  6. Simona
    Simonatrimis la 4/12/2020

    Sunt Simona de 2 ani încerc sa ramân însarcinata de fiecare data scot tot afara de ce ?îmi puteţi spune

    Raspunde la acest comentariu
  7. Ariana
    Arianatrimis la 20/3/2020

    Buna fetelor am scos calendar de ovulatie azi si miime imi scrie ca sunt sanse mari vedem ce mi se va primi cineva sa mai folosot de un asemenea calendar?ru

    Raspunde la acest comentariu
  8. laura
    lauratrimis la 1/11/2016

    buna sunt laura cand fac sex cu sotul toata seperma es afara ce treb sa fac ca sa ramin gravida nu mai ramin de 3 ani nu mai ramin

    Raspunde la acest comentariu
  9. ana
    anatrimis la 10/3/2014

    buna ma numesc ana si vreu sa fac un bebe da sotu nu vrea nu stiu cum sa procédez ,nu mai puteti da cateva sfaturi ,astept rasounsu vostru ,multumesc

    Raspunde la acest comentariu
    • Naicu Gelu
      Naicu Gelutrimis la 24/1/2021

      Pai, cel mai bine gaseşte un barbat care te place, fa sex cu el din dragoste şi va ieşi un produs conform pretenţiilor

    • Daniel
      Danieltrimis la 12/10/2019

      Vorbesti cu el de ce Nu vrea si apoi va hotarati

  10. deena
    deenatrimis la 18/7/2012

    si mai este pe burta

    Raspunde la acest comentariu
  11. manolace anna
    manolace annatrimis la 14/7/2011

    imi doresc forte mult sa devin mama dar inca nu sa intimplat sper sa mi se indeplineasca

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII