Cei mai frumosi obrajori de bebelus (concurs)Pentru o îngrijire naturala completa foloseste pentru fata si
manute Crema hranitoare din gama Nivea Baby NUTRI SENSITIVE
- la fel de naturala ca si grija pentru bebelusul tau!

Cei mai frumosi obrajori de bebelus!

Cine are cei mai frumosi obrajori de bebelus?
Da stim :), fiecare mamica de bebelus se bucura de atingerea celor mai frumosi obrajori. Asadar, te invitam sa ne arati si noua obrajorii bebelusului tau si poti castiga premii frumoase de la Nivea Baby. Trimite o poza cu obrajorii bebelusului tau la adresa:  poze@desprecopii.com , impreuna cu numele de membru Desprecopii si astfel intri in concurs.

 Albumul de concurs este aici 

PREMIILE CONCURSULUI sunt:

7xPremiul 1: un rucsacel NIVEA Baby - modelul mai jos.


10xPremiul 2: Un set de 3 produse NIVEA Baby (NIVEA Creama de baie, NIVEA Baby ulei de corp, NIVEA Baby servetele umede Pure&Fresh) - produsele sunt prezentate in imaginea de mai jos.


Recomandarea noastra: Gama Nivea Baby Nutri Sensitive 

 

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").

1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul Desprecopii.com 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru,  va puteti inregistra aici .

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 26 octombrie 2011 si se va incheia la data 2 decembrie 2011

4. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre participantii care trimit poze la acest concurs. 

5. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile, vor pierde premiul.

6. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 2 decembrie 2011  pe forumul Desprecopii.com, in cadrul topicului de concurs. ATENTIE! Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prim mesaj privat, administratorul (user: desprecopii) in termen de 7 zile. Daca acest lucru nu se intampla in timp sau daca datele trecute in contul Desprecopii.com sunt gresite si administratorul nu reuseste sa contacteze persoana castigatoare prim mesaj privat aceasta isi pierde premiul.

7. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

9. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament. Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com . Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

10. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

11. LITIGII Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Recomandarea noastra: Gama Nivea Baby Nutri Sensitive