Ce fel de tata esti ?

Ce fel de tata esti ?

Ce fel de tata esti ?

  •  TEST: Ce fel de tata esti ?

    Orice copil are nevoie de un tata si, oricat de implicata ar fi mama in cresterea copilului, rolul unui tata este important si foarte distinct. Pentru un copil, tata, impreuna si alaturi de mama lui, alcatuiesc lumea lui intreaga si perfecta, construita cu dragoste, grija si securitate. In calitate de tata, ca barbat - iti doresti o relatie frumoasa si echilibrata cu copilul tau. Vrei desigur sa iti cresti copilul in spiritul respectului dar vrei si sa ii fii si prieten. Vrei ca in viitor copilul tau sa iti aprecieze sfaturile si sa ii arati ca se poate baza pe tine, oricand. Intrebarea noastra este: Vrei sa fii un tata modern, implicat in educatia copilului tau sau te multumesti cu un rol de tata figurant, rece si nepasator (de moda veche)? Chiar daca nu esti inca tata sau daca esti tatic proaspat si ai un copilas mic, fa acest test gandidu-te ce reactii ai putea avea la timpul respectiv. In final vei afla ce fel de tata esti in acest moment. Succes!

    Un test in 10 intrebari.

 TEST: Ce fel de tata esti ? - afla facand acest test.

Orice copil are nevoie de un tata si, oricat de implicata ar fi mama in cresterea copilului, rolul unui tata este important si foarte distinct. Pentru un copil, tata, impreuna si alaturi de mama lui, alcatuiesc lumea lui intreaga si perfecta, construita cu dragoste, grija si securitate. In calitate de tata, ca barbat - iti doresti o relatie frumoasa si echilibrata cu copilul tau. Vrei desigur sa iti cresti copilul in spiritul respectului dar vrei si sa ii fii si prieten. Vrei ca in viitor copilul tau sa iti aprecieze sfaturile si sa ii arati ca se poate baza pe tine, oricand. Intrebarea noastra este: Vrei sa fii un tata modern, implicat in educatia copilului tau sau te multumesti cu un rol de tata figurant, rece si nepasator (de moda veche)? Chiar daca nu esti inca tata sau daca esti tatic proaspat si ai un copilas mic, fa acest test gandidu-te ce reactii ai putea avea la timpul respectiv. In final vei afla ce fel de tata esti in acest moment. Succes! .

Un test in 11 intrebari.

Intrebarea numarul 1

Sotia ta are contractii de nastere. Cu ce cuvinte o incurajezi?

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️