NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo te intreaba Cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta

NESCAFE Dolce Gusto Piccolo

NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo te intreaba Cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta

Împodobirea bradului împreună cu familia, o plimbare cu sania pe pârtiile de la munte sau poveştile spuse în jurul focului savurând o cafea bună cu cei mai buni prieteni? Cum îţi doreşti să petreci ziua de Crăciun anul acesta? Intra in concursul nostru minunat!

Regulamentul concursului Cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta? desfasurat pe Desprecopii.com

Împodobirea bradului împreună cu familia, o plimbare cu sania pe pârtiile de la munte sau poveştile spuse în jurul focului savurând o cafea bună cu cei mai buni prieteni? Cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta?

Scrie-ne pe scurt cum arată pentru tine ziua perfectă de Crăciun şi cadoul ideal pentru sărbători poate veni în casa ta: sistemul NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo semnat de Agatha Ruiz de la Prada. Va aduce o pată de culoare în locuinţa ta şi îţi va prepara o cafea perfectă cu aromă bogată şi gust intens la presiunea profesională de 15 bari.

Astfel, prin tragere la sorţi, poţi fi câştigătoarea surprinzătorului NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo® semnat Agatha Ruiz de la Prada. Fie că preferi un Cortado cu spumă fină, un Chococino delicios sau un Espresso energizant, NESCAFÉ® Dolce Gusto® îţi prepară de fiecare dată o băutură savuroasă şi plină de aromă. Vei avea un accesoriu modern care va anima atmosfera locuinţei tale şi vei savura băuturile tale preferate împreună cu cei dragi.
Vrei şi accesoriile potrivite pentru NESCAFÉ® Dolce Gusto®? Le găseşti pe
www.dolce-gusto.ro. Tot ce trebuie să faci este să alegi ceştile, paharele şi accesoriile de servire preferate şi în cel mai scurt timp o să le ai la tine acasă!
Răspunde la întrebarea din concurs şi câştigă cadoul perfect pentru tine: NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo ARDP.

Pentru a intra in concursul nostru, trebuie sa ne povestestila acest topic , cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta. Impartaseste cu noi aceasta dorinta si poti avea surpriza de a castiga un cadou deosebit - unul dintre cele 5 sisteme NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo semnat de Agatha Ruiz de la Prada, puse in concurs.
Povesteste
la acest topic si poti avea un Craciun plin de culoare cu NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo semnat de Agatha Ruiz de la Prada.

 Atentie, pentru a intra in tragerea la sorti a concursului trebuie sa raspundeti LA ACEST TOPIC.

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul campaniei este Desprecopii.com.
Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul Desprecopii.com 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.
La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul Desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru - va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 15 decembrie 2011 si se va incheia la data 29 decembrie 2011. Inscrierile in concurs se vor opri la data 28 decembrie 2011. Orice participant care incerca sa se inscrie dupa aceasta data nu va fi luat in considerare. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 29 decembrie 2011, la topicul de concurs .

Atentie, pentru a intra in tragerea la sorti a concursului trebuie sa raspundeti LA ACEST TOPIC.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concursul nostru, trebuie sa ne povestesti pe scurt la acest topic, cum iti doresti sa petrececi zilele de Craciun anul acesta. Impartaseste cu noi aceasta dorinta si poti avea surpriza de a castiga un cadou deosebit - unul dintre cele 5 sisteme NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo® semnat Agatha Ruiz de la Prada, puse in concurs.

6. PREMII

Premiile sunt 5 sisteme NESCAFÉ® Dolce Gusto® Piccolo® semnat Agatha Ruiz de la Prada.

5. ALEGEREA CASTIGATORILOR

Castigatorii se vor alege prin tragere la sorti dintre cei care raspund la acest topic , la intrebarea: Cum îţi doreşti să petreci zilele de Crăciun anul acesta

7. EXPEDIEREA PREMIILOR

Castigatorii sunt rugati sa contacteze pe forum, prin mesaj privat, administratorului (user: anda08) in termen de 7 zile de la anuntarea premiilor pe forum. Castigatorii vor fi informati de catre redactia Desprecopii.com de modul de intrare in posesia premiului. Castigatorii care nu vor trimite datele in termen de 7 zile datele complete pentru primirea premiului, vor pierde premiul iar acesta se va re-distribui unui alt participant la concurs - printr-o noua tragere la sorti.

8. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe data de 29 decembrie 2011 - pe forumul Desprecopii.com, la topicul de concurs

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Participantii la aceast concurs sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor.
Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video.
Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul Desprecopii. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
SUCCES!


 

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

5 comentarii din 255
Trimis de Doldoran

In acest an voi merge cu familia la tara la parintii mei,deoarece este o sarbatoare foarte importanta si care se petrece impreuna cu cei dragi ,acolo vom face totate cele necesare,taiatul porcului,pregatirea mesei ,colindatul,asteptarea lui Mos Craciun si toate celelalte,este foarte important sa fim uniti de sarbatoarea Craciunului,sa avem sufletul curat si sa fim linistiti sufleteste.Craciun fericit tuturor !!!

Trimis de Rosca Bogdan

In primul rand mi-as dori sa fie muuulta zapada( genul acela de Craciun pe care il vedem in filme ). Iar eu impreuna cu toata familia sa ne strangem in jurul Bradului, sa desfacem cadourile si sa ascultam colinde in fata unui semineu. Si bineinteles sa ne gandim la anul urmator care.sper eu sa fie de 10 ori mai bun decat a fost acesta.

Trimis de gabriela sorina cristea

Craciunul il voi petrece alaturi de familia mea in glas de dulce colinda, cu cozonac aburind pe masa si desfacand cadourile care de atatea ori ne invioreaza sufletul, dupa care vom citi din Cartea Sfanta adevarata istorie a craciunului aceea a dragostei lui Dumnezeu pentru noi oamenii prin care si-a trimis Unicul Sau Fiu sa se nasca pe acest pamant.

Trimis de Manole Cristina

Zilele de Craciun se petrec alaturi de familie, prieteni cu tot ceea ce este traditional si specific noua romanilor. .Acestea sunt zilele perfecte.

Trimis de caloianu silviu

craciunul perfec este alaturi de cei dragi langa brad ascultand colinde si sorbin o cana de nescafe

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.