Top nume de copii pentru 2012

Top nume de copii pentru 2012

Top nume de copii pentru 2012

2012 se anunta un an interesant din toate punctele de vedere. Copilasii nascuti in acest an vor veni pe lume intr-un an tumultuos, magic si de mare incarcatura spirituala. Iata topul numelor de copii propuse pentru 2012:
despre top nume de copii pentru 2012, veti citi
Nume de copii pentru 2012
Top nume de fete pentru 2012
Top Nume de baieti pentru 2012
Nume de copii, cea mai mare baza de date

Nume de copii pentru 2012

2012 se anunta un an interesant din toate punctele de vedere. Copilasii nascuti in acest an vor veni pe lume intr-un an tumultuos, magic si de mare incarcatura spirituala. Sa nu uitam ca si in calendarul Maya si in cel indian, 2012 este marcat ca an special, de final si de inceput  plasat intr-o aura de foc peste care cade cerul si luna. Evenimente importante si schimbari masive de energie se vor intampla in 2012, ceea ce il face deja candidat pentru un an extra SOLAR.

Tocmai de aceeea, pentru copiii nascuti in 2012, astrologii propun un nume puternic, incarcat de magnetism, lumina si putere, care sa il protejeze pe copilul nascut in acest an. Iata topul numelor de copii propuse pentru 2012:

Top nume de fete pentru 2012

In cazul fetelor care se nasc in acest an, pentru a respecta si contracara uneori incarcatura de energie a anului 2012, se recomanda nume puternice.

Aurora
Aurora, in mitologia romana este zeita rasaritului de soare. Avand in vedere incarcatura solara a anului 2012 prevazuta de calendarul Maya, numele acesta este un nume foarte potrivit pentru fetele nascute in acest an. Varianta interesanta: Aura

Luna
Luna este un nume special pentru fate, ce are o puternica incarcatura de energie. Luna este un nume de origina latina si este chiar numele lunei pe care o stim pe cerul noptii. La greci, Luna era un al nume al Artemisei - cea care era si zeita lunii.
O varianta frumoasa a acestui nume este Luana.

Alexandra
Alexandra este un nume de origine greaca si inseamna prin traducere aparatoarea barbatului. Alexandra este si reflexia feminina a puternicului nume de conducator grec antic, Alexandru cel Mare.
Alexandra are multe variante foarte frumoase, dintre care: Alandra, Alastrina, Alesia, Alexa, Alexanda, Alexandrea, Alexandreana, Alexandrena, Alexandrene, Alexandretta, Alexandria, Alexandrina, Alexandrine, Alexea, Alexena, Alexene, Alexi, Alexia, Alexie, Alexina, Alexis, Alia, Alissandre,  Alista, Alix, Alixandra, Alla, Alexa, Alexina, Alixa, Aliandra, Anda, Lexa, Lexi, Lisandra, Sanda, Sandi, Sandra, Sandrina, Xandra, Zandra.

Daria
Daria este un nume puternic, de origine greaca si persana si semnificatia sa este: pastreaza bine comorile. Numele acesta beneficiaza de reflexia numelui masculin Darius, numele unui foarte puternic conducator persan. Varianta interesanta: Dariana.

Olivia
Olivia este un nume puternic, de origine latina care inseamna: maslin. In biblie, maslinul este simbolul bogatiei, al frumusetii, al norocului si al onoarei.

Alte nume puternice pentru fete: Adira, Aurelia, Aida, Ametist, Valentina, Valeria, Mira, Atena, Anais.
Nume de fete putin altfel: Alivia in loc de Olivia, Arina in loc de Irina, Alicia, Iona in loc de Ioana, Alidia in loc de Lidia

Top Nume de baieti pentru 2012

Artur:
Arthur este un nume puternic care isi are originile timpurile celtice si pre-romane din Marea Britanie. A derivat din celticul artos (urs) si galezul art (piatra). Un personaj celebru care a avut acest nume este Regele Artur. Un personak foarte popular actual este Arthur Dent, celebrul erou al cartii Ghidul Autostopistului Galactic.

Ariel
Arie este un nume puternic pentru baieti. In Biblie, Ariel este mentionat ca numele orasului Ierusalim si ca numele unui conducator al babilonienilor. Un foarte renumit Ariel este Ariel Sharon, cunoscut fost prim ministru al Israelului. Ariel este de asemeni numele unui satelit al planetei Uranus.

Eros
Eros este un nume special pentru baieti, foarte rar in Romania decocamdata. Eros este numele zeului dragostei in mitologia greaca si are o incarcatura speciala de energie.

Odin
Odin este un nume incarcat de putere si aura, este numele regelui zeilor in mitologia scandinava, si totodata zeul intelepciunii. Pentru un nume de baiat in Romania, ar iesi foarte frumos in evidenta.

Ulise
Ulise este versiunea latina a numelui celebrului erou grec Odysseus.

Alte nume puternice pentru baieti: Cezar, Adam, Noe, Alexandru, Tiberiu, Traian, Magnus.

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume de pe internetul romanesc!

Nume de copii, cea mai mare baza de date despre nume - pentru copii norocosi!

Baza de date Desprecopii.com

  

  

  

   Nume Sex Origine



Tot despre nume de copii, mai cititi:

Citeste si despre cum poate influenta prenumele destinul  dar si sfaturile noastre despre alegerea numelui copilului tau.
Succes in folosirea celei mai mari
baza de date de nume  de pe internetul romanesc!

 Recomandare: Cititi Odiseea Sarcinii

La Odiseea Sarciniii veti intelege mai bine cum se dezvolta bebelusul de-a lungul celor 40 de saptamani dar si cum se schimba trupul mamicii pentru marea intalnire: nasterea. Urmariti fiecare saptamana de dezvoltare intrauterina aici: 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

 Interesant:

 Un sfat: Comunicati cu colegele de generatie!
Comunitatea Desprecopii.com este cea mai mare comunitate online de limba romana si va asteapta si pe dvs in randurile sale. In sectiunea Odiseea Sarcinii, veti gasi listele de gravidute - care vor naste in aceeasi luna. Nimic nu poate fi mai reconfortant decit sa pastrati legatura cu femei care trec exact prin aceleasi stari si emotii.

Odiseea sarcinii in 40 de saptamani
Forumul cu burtici si generatii de mamici. Suport, caldura, prietenie si atitudine.

autor: Desprecopii.com, Toate drepturile rezervate (c) 2011

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. ramo
    ramotrimis la 3/7/2012

    la fete mai merge, dar la baieti sunt penibile rau numele mentionate...

    Raspunde la acest comentariu
  2. ion
    iontrimis la 6/2/2012

    cele mai kitschioase nume de care am auzit pana acu.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII