Mesajul lunii Februarie 2012

Mesajul lunii Februarie 2012

Mesajul lunii Februarie 2012

  • Mesajul lunii Februarie 2012, premiul a fost stabilit!
Premiul lunii Februarie 2012

UMIDIFICATOR DE AER E-Boda Breeze 201

Premiul este oferit de partenerii nostri de la www.e-boda.ro

Mentinerea nivelului optim de umiditate din camera copilului cu umidificatoarele de aer cu ultrasunete E-Boda Life

50% din bolile pe care le face copilul sunt de natura respiratorie, cauzate de gradul necorespunzator de umezeala din casa.  Cel mai simplu si eficient mod de a creste nivelul umiditatii din casa este  folosirea unui umidificator de aer cu ultrasunete. Modelele de umidificatoare cu ultrasunete si ionizator E-Boda Life, E-Boda Breeze 101 si E-Boda Breeze 201, umezesc aerul pâna la nivelul optim datorita jetului reglabil de vapori reci. 
 
Pe timpul iernii, in majoritatea caselor incalzite la o temperatura de 23° Celsius, umiditatea aerului scade pana la 15%. Conform cercetarilor, sistemul imunitar functioneaza cel mai bine intrun mediu in care umiditatea relativa este cuprinsa intre 45% si 65%. 

Lipsa umezelii impiedica sistemul imunitar sa respinga germenii cauzatori de infectii si poate incuraja dezvoltarea anumitor bacterii sau virusuri. Un alt efect al aerului uscat este o stare continua de disconfort, deseori  insotita de stari de oboseala si agitatie.

Umidificatoarele cu ultrasunete si ionizator E-Boda asigura o calitate optima a aerului prin mentinerea acestuia la nivelul de umiditate recomandat. in plus, cele doua modele E-Boda, Breeze 101 si Breeze 201 sunt echipate si cu ionizator; astfel scade considerabil cantitatea de praf din aerul incaperii, creând un mediu mult mai sanatos.

Umidificatoarele de aer E-Boda sunt echipate cu rezervoare pentru apa de 3,7 litri si respectiv 5,2 litri, asigurând o autonomie de 13, respectiv 17 ore.  Ambele modele sunt prevazute cu un sistem automat care opreste functionarea umidificatorului in momentul in care se goleste rezervorul.

In plus, modelul de top, E-Boda Breeze 201 este echipat cu umidistat, pentru o umiditate perfect controlata. Astfel, poate fi setat nivelul de umiditate dorit in camera, aparatul oprindu-se in momentul in care atinge valoarea specificata. in clipa in care umiditatea scade sub nivelul presetat, aparatul reporneste pentru a o creste din nou.

Mesajul lunii, o competie a cuvintelor pe Desprecopii

Forumul Desprecopii este casa comunitatii Desprecopii, cea mai mare comunitate de limba romana de pe internet. In fiecare luna, acolo,  se scriu mii de mesaje, unele simple, de bun venit, altele despre bucuria unei sarcini mult asteptate, despre febra si noptile bebelusului, despre meseria de parinte, despre problemele familiei, despre liderii care ne conduc, despre calatoriile sufletului, despre ce vom gati sau ce cadou vom lua celor dragi.

Lumea comunitatii Desprecopii este lumea reala a fiecarei tinere familii care gandeste romaneste. Lumea reala pe care o cunosc prea putin politicienii. 

Multe mesaje scrise pe forum ne tulbura prin sinceritate, prin dorinta de a invinge, prin umor, prin deschidere sau curaj. Sunt acele mesaje care nu pot trece neobservate pentru ca reprezinta lectii de viata, confesiuni brutal de sincere sau frumoase spuneri de ganduri.

Asadar, iata ca inauguram o competitie noua! Competitia cuvintelor: Mesajul Lunii.

Ce inseamna Mesajul lunii?

In dreptul fiecarui mesaj postat pe forum, vei gati un link cu numele Propune ca mesajul lunii - ca in imagine de mai jos

Cine poate propune Mesajul lunii?

Orice membru inregistrat are dreptul sa propuna un numar nelimitat de mesaje pe luna. Toate mesajele propuse vor fi publicate in pagina aceasta.

Cine alege Mesajul lunii ?

Mesajul lunii va fi ales, dintre cele propuse de membri, de echipa moderatorilor si de o echipa de 5 invitati (membri de baza).

Care este premiul pentru Mesajul lunii?

In fiecare luna, premiul pentru Mesajul lunii va fi facut cunoscut di-nainte. Ne dorim sa putem oferi premii frumoase si interesante. Premiul lunii in curs va fi prezentat aici.

Ce fel de mesaje pot fi propuse ca Mesajul lunii?

Este la alegerea fiecarui membru ce mesaje va propune - insa pentru a avea sanse de castig, iata cateva directii importante;

Mesajul sa fie reprezentant pentru comunitatea Desprecopii, sa fie bine scris, sa impresioneze prin sinceritate, sa nu instige la violenta, sa nu fie rasist, sa fie original, etc.
Fiecare membru care va propune un mesaj ca Mesajul Lunii are si sansa de a-si argumenta alegerea.

Important:
- Alegerea subiectului lunii se face in baza nominalizarilor primite de la membrii.
- Alegerea este facuta de catre moderatori si administratori si este de cele mai multe ori o alegere subiectiva.
- O nominalizare trebuie aprobata inainte de a aparea in lista de subiecte nominalizate. Nu orice nominalizare este aprobata. Decizia apartine moderatorilor si administratiei si poate fi una subiectiva. Nu insistati propunand din nou un anume subiect daca vedeti ca nu a fost aprobat.
- Va rugam sa includeti motivul pentru care faceti nominalizarea. Nominalizarile care nu contin argumente clare nu se aproba.

Abuzuri la propunerea Mesajului lunii

Va rugam sa nu abuzati de aceasta functionalitate. Cine va propune in mod repetat mesaje ''la misto'' va pierde privilegiul de a propune mesaje.

Va rugam sa aveti intelegere. Aceasta functionalitate este noua si e posibils a existe si mici erori, dar cu ajutorul vostru, le vom rezolva.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. Ana
    Anatrimis la 16/7/2012

    Tomaca, daca intri pe forum, vei vedea in stanga lista cu toate mesajele pe luni. Aici ai luna iulie http://forum.desprecopii.com/forum/TopiculLuniiList.asp

    Raspunde la acest comentariu
  2. tomaca
    tomacatrimis la 10/2/2012

    Unde se pot vedea mesajele castigatoare in lunile anterioare de concurs?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII