Si totusi… cui strica o zi a iubirii?

Si totusi… cui strica o zi a iubirii?

Si totusi… cui strica o zi a iubirii?

Simt tot mai des, in ultimii ani, un aer de revolta in preajma zilei de 14 februarie. Daca la inceput Valentine s Day a fost una dintre cele mai bine primite sarbatori importate, in timp a devenit un fel de cliseu comercial, care se rezuma banal la o aglomeratie insuportabila prin malluri si la o invazie de inimioare pe unde te-astepti mai putin.

Simt tot mai des, in ultimii ani, un aer de revolta in preajma zilei de 14 februarie

Daca la inceput Valentine' s Day a fost una dintre cele mai bine primite sarbatori importate, in timp a devenit un fel de cliseu comercial, care se rezuma banal la o aglomeratie insuportabila prin malluri si la o invazie de inimioare pe unde te-astepti mai putin.

Nu e nevoie de o zi anume ca sa ne aratam iubirea...

Anul acesta am constatat cu uimire ca la fel de cliseu a devenit si revolta impotriva zilei indragostitilor. De la texte revolutionare de tipul "Nu e nevoie de o zi anume ca sa ne aratam iubirea... pentru ca iubirea trebuie aratata in fiecare zi." la reinvierea destul de ipocrita in unele cazuri a autohtonului Dragobete, vezi peste tot oameni revoltati, care par sa fie foarte deranjati de existenta acestei sarbatori ce si-a depasit conotatiile religioase. Si ce ma frapeaza este ca din ce in ce mai multi tineri isi exprima revolta... cand tocmai ei ar trebui sa se bucure de orice prilej care li se ofera pentru a-si arata iubirea sau... indragostirea.

Reinvierea Dragobetelui - fortata de imprejurari

Asa ca m-am trezit intrebandu-ma in dimineata asta... "Eu de care parte ma aflu?". Si mi-am dat seama ca mi-e greu sa dau un raspuns. Pana nu demult ma numaram si eu printre revoltatii agasati de invazia rosie a inimioarelor din februarie. Anul acesta insa starea fizica nu prea imi permite sa ies din casa, asa ca nu am motive sa ma plang. Poate doar de faptul ca vad la televizor avantul comercial al zilei... Si totusi... in afara de aspectul acesta neplacut, care in fond a pus stapanire si pe alte zile pe care le sarbatorim de cand lumea si sunt ale noastre, nu sunt importate (mi-e de ajuns sa ma gandesc la ce urmeaza de 1 si de 8 martie), ce altceva ma mai deranjeaza la Valentine's Day? Nimic. Ba, mai mult, mi se pare ca reinvierea Dragobetelui, fortata de imprejurari, e mai ridicola decat importarea sarbatorii occidentale, daca stam sa judecam mai bine contextul. De acord, avem traditii frumoase, hai sa le valorificam... dar de ce o facem doar atunci cand ne simtim amenintati de occidentalizarea fortata?

Mi-ar fi placut ca sotul meu sa-mi deseneze dimineata o inimioara in ceasca de cafea...

E prea complicat... ma intorc la intrebarea "Eu de care parte ma aflu?" si imi dau seama ca, desi nu pot raspunde cu certitudine, mi-ar fi placut ca sotul meu sa-mi deseneze dimineata o inimioara in ceasca de cafea... Stiu, n-a facut-o pentru ca se grabea si avea alte treburi pe cap... Poate s-o faca oricand, la urma urmei, nu? Iubirea se arata in fiecare zi... sau cand ne amintim de ea.

Oftez... si ma gandesc ca poate ar fi dragut sa fac eu ceva...

Niste petale aruncate diseara pe lenjeria alba, imaculata... sau poate pe cea rosie... O tarta cu multe visine ingramadite intr-o inima calda... sau o inima mare decupata si lipita pe undeva prin dormitor... sau poate pur si simplu un "Te iubesc!" spus mai cu foc. Chiar asa... de ce atata revolta? La urma urmei cui strica totusi o zi in plus a iubirii?

Ziua indragostitilor - in varianta bebelusilor

A sosit si Ziua Indragostitilor – si ce modalitate mai buna de a o sarbatori decat cu o sedinta foto, care va topi inimile tuturor.

In scopul de fotografia bebelusii in pozitii atat de linistite si duioase, acestia nu trebuie sa fie mai mari de 4 saptamani, insa pentru cele mai bune rezultate bebelusii trebuie sa aiba sub 12 zile... citeste mai departe

Despre relatie si dragoste, va recomandam sa cititi

5 cai de a va imbunatati relatia cu partenerul
Sufletele pereche
Sfaturi de dragoste...Feng Shui
10 cuvinte pentru o relatie armonioasa
Cheama umorul in dormitor
Saruta-l in fiecare zi
Cat de egoisti sunt barbatii?
Darurile de aniversarea casatoriei: un ghid an-cu-an
Pana cand moartea ne va desparti?
8 lucruri despre casatorie, pe care nu ti le spune nimeni dinainte
De ce inseala femeile
Casniciile fericite - reflectii si reguli despre ani si pasiune

 Ultimele 10 dosare din dulapul cu dosare intime:

 Forumul In 1 sau in 2 mergem mai departe 

 In unul sau in doi... mergem mai departe! Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!  

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Relatie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII