De ce Bucovina, tinutul echilibrului suprem ...

De ce Bucovina, tinutul echilibrului suprem ...

De ce Bucovina, tinutul echilibrului suprem ...

Va invitam sa povestiti de ce este Bucovina o alegere ideala pentru o vacanta care sa va umple de echilibru. .

De ce Bucovina, tinutul echilibrului suprem ... -  Concurs de motive si amintiri

Despre Bucovina este greu de vorbit in cuvinte pentru ca imaginile si amintirile sunt mai puternice decat vorbele. Da, Bucovina inseamna intoarcerea la natura. De aceea, cand vine vorba despre o vacanta speciala care sa ne incarce de energie, Bucovina este intotdeauna in lista preferintelor noastre. Peisajele superbe, muntii incarcati de paduri si izvoare magice, oamenii calzi si ospitalieri, mancarea minunata ...

Tocmai de aceea, va invitam la un concurs special. Va invitam sa povestiti la acest topic de ce este Bucovina o alegere ideala pentru o vacanta care sa va umple de echilibru si energie. De ce va doriti sa (re)vizitati Bucovina si care au fost experientele frumoase, care v-au incarcat de energie in frumoasa Bucovina, tinutul echilibrului suprem. Participa la acest concurs special si poti castiga unul din cele 20 de cadouri speciale oferite de BUCOVINA. 

Raspunsul il asteptam pe forum la ACEST topic

REGULAMENT OFICIAL

1. PERIOADA DE DESFASURAR:Concursul se desfasoara in perioada 28 mai 2012 - 28 iunie 2012

2. DREPTUL DE PARTICIPARE:Participa la concurs toate persoanele care lasa un comentariu la ACEST topic , conform cerintei concursului. 

3. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda la finalul concursului, prin tragere la sorti. Premiile sunt in numar de 20 - fiecare consta in cate un rucsac, o sapca si un pix - marca BUCOVINA. (vedeti pachetul in poza urmatoare) 

Orice tentativa considerata frauduloasa de catre administratorii, site-ului atrage dupa sine anularea oricarui premiu castigat.

Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea user-ului din concurs.

4. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi anuntati pe topicul de concurs in data de 29 iunie 2012 . Acestia vor trebui sa trimita adresa exacta, nume integral si nr de telefon, prin mail la adresa: concurs@desprecopii.com  - in termen maxim de 7 zile.

Prin participarea la acest concurs, se prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul Participantului. Participantii se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor termenilor, conditiilor si prevederilor prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa fie facute publice pe pagina de web www.desprecopii.com cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

VA DORIM SUCCES!

 Concursuri ACTIVE
Aici gasesti toate concursurile active. Vino sa le vezi si intra si tu in concurs.

autor: Desprecopii.com - Toate drepturile rezervate, mai 2012

Familia Verde (informatii interesate legalte de problemele si dilemele ecologice ale prezentului)

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

5 comentarii din 65
Trimis de Doldoran

Multumesc pentru premiu.

Trimis de nicoleta

cine sunt norocosii castigatori?

Trimis de Tatu Horatiu

Mereu am dorit sa fac excursii prin Romania, am fost la mare, prin Brasov, prin Ardeal dar cel mai mult imi doresc o vacanta in Bucovina.

Trimis de Alexandru Dinita Sorescu

Bucovina este o alegere ideala pentru o vacanta din mai multe motive. Este cunoscuta pentru manastirile construite de domnitori si boieri moldoveni (Musatinii, Alexandru cel Bun, Stefan cel Mare, Petru Rares, Stefan Tomsa, Alexandru Lapușneanu, Familia Movileștilor, etc.). Este cunoscuta pentru peisajele sale superbe care includ munti, podisuri, trecatori, dealuri, campii, vai, rauri, lacuri, paduri. Se spune ca si mancarea este foarte buna. Mai este cunoscuta pentru folclor, traditii si obiceiuri. De aceea imi doresc sa vizitez Bucovina.

Trimis de Mathe Karoly

Promit casa fie vizionat inima- Moldovei- Bucovina - din mai multe motive, deci din partea mea numai bine cu foarte bine pot sa scriu.

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.