Happy Visit la DE4kids

Happy Visit la DE4kids

Happy Visit la DE4kids

Aceeasi atmosfera prietenoasa, aceeasi bucurie pe chipurile copiilor la o noua intalnire cu Zana Maseluta.
Aceeasi atmosfera prietenoasa, aceeasi bucurie pe chipurile copiilor la o noua intalnire cu Zana Maseluta.

Parteneriatul DE4Kids cu desprecopii.com se dovedeste in continuare extrem de util si educativ atat pentru micuti cat si pentru parinti. Am avut onoarea sa ma aflu printre ei si sa constat o data in plus daca mai era nevoie ca orice detaliu conteaza atunci cand iti propui sa ai succes. Iar DE4Kids se intrece pe sine si ne incanta cu felul in care reuseste sa organizeze un nou Happy Visit de succes.

Totul a fost programat pana la detaliu...
In cadrul workshopului organizat pentru parinti, medici stomatologi au prezentat ultimele noutati din domeniul stomatologic, timp in care micutii prin povesti frumos ilustrate au descoperit rand pe rand care sunt prietenii cei mai buni ai dintisorilor, ce ii face fericiti sau ce ii face sa fie uneori si necajiti, de cate ori e bine sa se spele pe dinti pe parcursul unei zile, etc.

Asadar iata-ne nerabdatori in fata marii intalniri cu... Zanele Maselutza... am gasit cate una in fiecare dintre cele trei camere in care aveam sa descoperim multe surprize: acvarii cu pestisori, picturi pe pereti cu personaje preferate din desene animate si desigur cum functioneaza scaunul stomatologic, cat de harnic este Setila si nu in ultimul rand daca micutii au sau nu carii, plus recomandarile aferente fiecarui caz in parte.

Micile cadouri pentru parinti si copii au fost apreciate, iar baloanele cu ratusca DC au fost clar la mare cautare, fiecare copilas personalizandu-si balonul cu multa straduinta.

Feedbackurile participantilor sunt incurajoatoare ....

 Eu ca mama am avut ceva de invatat si sunt sigura ca repetarea unor astfel de evenimente nu va face decat sa ne ajute in cresterea copiilor asa cum ne ajuta DC de multi ani. Martutza

 Noua ne-a placut, a fost interesant. Nu stiu exact ce le-a zis copiilor doamna doctor dar de atunci mananca cu mai multa placere fructe :)
Mi-a placut si clinica, facuta special pentru copii, cu multe jucarele si acvariu de pesti. Am primit si cadouri, copiii de la zana maseluta si de astia mari de la desprecopii. Multumim.
Sirimie

 Vladut acum insista sa fiu si eu de fata cand se spala pe dinti, minim de 2 ori pe zi, sa fie sigur ca se spala corect, foloseste si apa de gura, trebuie sa incepem sa folosim si ata dentara. Am fost surprinsa realmente cand mi-a spus ca nu mai vrea asa multe dulciuri, caci nu le fac bine la dintisori si la maselute
Pacat ca nu ma prea pricep la scris, am fost foarte impresionata de eveniment, pentru mine de cand ma stiu mersul la dentist a fost o trauma....
Kid

Parteneriatul cu DE4Kids e o poarta deschisa pe care ar trebui sa o cunoasca fiecare parinte responsabil.... iar voucherul oferit pentru membrii desprecopii.com nu e deloc de neglijat!

Atentie! Membrii comunitatii Desprecopii.com, se bucura deo reducere de 10% la DentEstet4Kids - citeste aici.

Mai cititi: 7 ani: varsta optima pentru aparat dentar si Copilul tau se poate imbolnavi in urma netratarii cariilor

autor:  membru Desprecopii Alinuk - Toate drepturile rezervate (c) 2012

Stomatologie

Tot despre ingrijirea dintilor mai cititi:

 Forumuri specializate

Cabinet stomatologic pentru copii
Intrebari si raspunsuri despre problemele de stomatologie ale copiilor. Medici stomatologi raspund intrebarilor parintilor.

Clinica Virtuala DC
Consultanta medicala online.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Comunitate

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. chilina
    chilinatrimis la 17/7/2013

    Salutare,mai este valabila promotia la de4kids, pentru luna iulie 2013?

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII