Concurs - Super Baita !

Concurs - Super Baita !

Concurs - Super Baita !

  • Nu rata un concurs minunat: Super Baita! cu premii pe masura de la Johnson. Afla cum poti participa citind regulamentul mai departe...

Nu rata concursul Superbaita in care poti castiga premii de la Johnson!

Ca sa participi trebuie sa:
- Sa ai un cont Desprecopii.com . Daca nu ai, il poti creea in cateva secunde apasand aici
- Sa incarci in galeria concursului o poza care sa portretizeze rutina ingrijirii parului copilului tau. Ca sa incarci poza ta in una din galeriile de concurs apasa pe categoria de varsta din meniul aflat la pagina de concurs AICI .

Ce castigi?
Poti castiga unul dintre cele 16 cosuri cu produse JOHNSON´S ® Baby. Un cos contine urmatoarele produse:
2 x Sampon JOHNSON´S baby 200 ml (diverse sortimente)
2 x JOHNSON´S baby Oil de 200 ml (diverse sortimente)
1 x Bedtime crema de 250 ml
1 x Bedtime lotiune de 300 ml
1 x Bedtime Bath Spumant de baie cu levantica
2 x JOHNSON´S baby Wipes.

Valoarea unui cos cu produse este 125.20 lei.

Cititi mai multe pe pagina de concurs !

REGULAMENT OFICIAL

1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI
 
1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial").
1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina. 

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici . In concursul Superbaita are dreptul sa participe orice persoana care este parintele natural al unui copil care nu trebuie sa aiba mai mult de 5 ani impliniti pana in ziua inscrierii in concurs (candidat eligibil).

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 octombrie 2012 si se va incheia la data de 30 noiembrie 2012. Orice fotografie de inscriere trimisa inainte de 1 octombrie 2012 sau dupa data de 30 noiembrie 2012 nu va fi luata in considerare.
 
4. MECANISMUL CONCURSULUI

Participantii in concursul "Superbaita" vor trebui sa incarce o poza si o descriere a ei in care sa fie portretizat un moment al rutinei ingrijirii parului cu bebelusul lor. Pozele pot fi in orice format, caci vor fi transformate automat in format jpg. Nu vor fi admise in concursul "Superbaita" fotografii ce contin elemente de nuditate.

Ca sa participi trebuie sa:
- Sa ai un cont Desprecopii.com. Daca nu ai, il poti creea in cateva secunde apasand aici .
- Sa incarci in galeria concursului o poza care sa portretizeze rutina ingrijirii parului copilului tau.
- Ca sa incarci poza ta in una din galeriile de concurs apasa pe categoria de varsta din meniul aflat AICI . Fiecare participant are dreptul la 1 singura inregistrare in concurs , la categoria potrivita dintre cele 2 categorii oficiale ale concursului (categoria copii sub 2 ani, categoria copii peste 2 ani). 

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Premiile se vor acorda astfel:
Premii saptamanale: in fiecare saptamana va fi acordat cate 1 premiu pentru fiecare dintre cele 2 categorii ale concursului, cei 2 castigatori ai saptamanii fiind desemnati prin vot. Asadar, vor fi cate 2 premii acordate la finalul  fiecarei saptamani, cate unul pentru fiecare categorie, in total 2 premii saptamanale.

Premiile concursului care se acorda numai candidatilor eligibili sunt urmatoarele:
- 16 cosuri cu produse JOHNSON S ® Baby. Un cos contine urmatoarele produse: 2 x Sampon JOHNSON S baby 200 ml (diverse sortimente), 2 x JOHNSON S baby Oil de 200 ml (diverse
sortimente), 1 x Bedtime crema de 250 ml, 1 x Bedtime lotiune de 300 ml, 1 x Bedtime Bath Spumant de baie cu levantica, 2 x JOHNSON S baby Wipes. Valoarea unui cos cu produse este 125.20 lei. 

Orice participant la concurs (cel care a incarcat poza si descrierea) are dreptul de a vota la fel ca orice sustinator, inclusiv are dreptul sa se sustina pe ea insasi. In cazul in care doua poze vor avea acelasi numar de voturi la finalul perioadei stabilite, perioada de votare se prelungeste cu 6 ore.

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site, nu mai tarziu de 31 decembrie 2012.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati prin cel mai mare numar de voturi, vor primi confirmarea prin e-mail (la adresa de e-mail cu care au participat in competitie) si fizic (prin prezentarea unuia din actele de identitate prezentate mai jos, in momentul receptiei premiului castigat). Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Pentru a participa la acest concurs, participantii trebuie sa fie siguri ca sunt detinatorii drepturilor de autor ale respectivelor fotografii, respectand legile de proprietate intelectuala ale Uniunii Europene. Trimitinad poze pentru a intra in concurs, participantii  la acest concurs, sunt implicit de acord cu prevederile prezentului Regulament.
Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Prin acceptarea premiului castigat, participantii sunt de acord ca numele, adresa si fotografia lor sa fie facute publice si folosite in scopuri publicitare de catre organizator, in diverse materiale tiparite, audio sau video. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.
 
11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Va recomandam sa cititi si Regulamentul oficial al concursului

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 2 comentarii

  1. lup monica
    lup monicatrimis la 16/10/2012

    Buna ziua!As dori sa particip la acest concurs si altele initiate de d-stra si nu cred ca am acest drept pentru ca nu sunt mamica naturala a baietelului sotului meu. Nici datele lui nu se pot pune......Mamica naturala nu mai este printre noi, deci cum as putea participa in acest caz?

    Raspunde la acest comentariu
  2. BRANESCU MARIANA
    BRANESCU MARIANAtrimis la 3/10/2012

    MA BUCUR CA AVETI CONTINU CONCURSURI,SPER SA CASTIG PT BEBE MEU.TINETI-O TOT ASA MULTE CONCURSURI,NE FACETI FERICITI

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII