Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii

  • Ce tine de noi si sta in puterea noastra sa facem? Din vorba in vorba, prietena noastra, Eleni ne-a povestit ca a donat de curand sange...si asa a inceput o initiativa speciala a Comunitatii Desprecopii - DONAREA DE SANGE.

Totul a pornit de la o discutie ca intre prieteni...

Oameni buni, pentru comunitatea in care traiti, pentru copiii vostri, pentru voi....ce fapte bune ati mai facut sau faceti?

Ce tine de noi si sta in puterea noastra sa facem? Din vorba in vorba, prietena noastra, Eleni ne-a povestit ca a donat de curand sange...si ca a realizat cat de important poate fi un asemenea gest. Bulgarasul s-a rostogolit si in scurt timp s-a tranformat in ceea ce veti citi mai jos.

Ne-am si amuzat promovand ideea campaniei intr-un fel in care...nu ar fi putut trece neobservata: "atentie vampiri...se lasa cu varsare de sange ".

Asadar:

Marti, 09 octombrie, cu ocazia Zilei Europene a Parintilor, membrii si prietenii comunitatii desprecopii.com doneaza sange, in cadrul campaniei sociale Doneaza Viata! Actiunea se va desfasura la Centrul de Transfuzii Bucuresti, Str. Dr. C-tin Caracas 2-8, sector 1, Bucuresti , incepand cu ora 11h30.

Gestul in sine, dincolo de faptul ca este genul de ajutor concret si anonim care poate salva vieti, reprezinta cel mai puternic exemplu pe care un parinte il poate oferi propriului copil - de educatie civica, responsabilitate sociala si de implicare in viata comunitatii.

Iata doua dintre reactiile celor cateva zeci de parinti care s-au alaturat campaniei:

 "gandul care ma mobilizeaza cel mai tare este ca voi ajuta un om sa traiasca!" ManuelaCrina membru desprecopii.com

 "Sunt o donatoare constanta (si sotul)...Nu am realizat cat de important e ce fac pana intr-o dimineata... era o doamna disperata ca sotul a avut un accident grav de munca, a chemat si colegii ei, ai sotului, ai fetei lor si astepta pe fiecare la registratura, si intreba ce grupa de sange are fiecare - sotul ei avea ab4, ii trebuia b3, si o...si ruga pe fiecare, care avea grupa buna pt sotul ei...si venea o doctorita de acolo, si-i spunea ca mai sunt alti 4 bolnavi, care necesita aceleasi grupe ca si sotul ei la transfuzie, si ca nu are decat 3 sau 4 persoane, si nu are suficient sange, sa-i dea cat ceruse spitalul...era, mai mult o cearta, deacum....m-a impresionat enorm, enorm...Dumnezeule, sa ajungi sa ceri sange, sa te certi pt el...Duceti-va la donare, salvati vieti!" NicaVica membra desprecopii.com

autor:  Alinuk, membra a Comunitatii Desprecopii - Toate drepturile rezervate - desprecopii.com  (c) 2012

 Comunitate,
Ajutor Umanitar
Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele. Nu uita ca si tu poti face un bine.

Actiuni umanitare la Desprecopii.com

Tema:Comunitate

Comunitatea Desprecopii

Toate Forumurile

Peste 200.000 de membri inregistrati!

Hai chiar acum in cea mai mare si mai activa comunitate de parinti si discuta despre: Caravana Inimosilor Comunitatii Desprecopii.

intrebari

Intrebari si raspunsuri

Ai o intrebare pe teme legate de acest articol sau o intrebare in general? Intreaba specialistii Desprecopii.com si alte mamici dornice sa te ajute!

Forumuri Recomandate

Check in - Prima data pe DC

Check in - Prima data pe DC

BINE AI VENIT! Noii veniti se pot prezenta aici, cei vechi sunt rugati sa ii indrume, in spiritul Comunitatii DC.
Ajutor umanitar

Ajutor umanitar

FA UN BINE celor care au nevoie de el. Esenta comunitatii noastre este oferirea ajutorului celor care trec prin momente grele.
Discutii generale pentru familie si parinti

Discutii generale pentru familie si parinti

LOUNGE DC. Discutii, pareri si impresii. Aici ne adunam pentru a ne cunoaste.
Concursuri la Desprecopii.com

Concursuri la Desprecopii.com

CONCURSURI si rezultatele concursurilor din comunitate. Intotdeauna ai ceva de castigat !

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim) dar completarea corecta este necesara, mai ales in cazul in care astepti raspuns. | Toate campurile trebuie completate!

Ai o intrebare? APASA AICI pentru rubrica de intrebari SAU intreaba pe FORUMUL DESPRECOPII