Eu si cu sora mea mai mare ...

Eu si cu sora mea mai mare ...

Eu si cu sora mea mai mare ...

  • Eu si cu sora mea mai mare ne-am batut inca de cand ne-am nascut. Cred ca asta a fost rolul meu de sora mai mica: sa incasez scatoalce, statui in cap si maturi pe spinare.
Eu si cu sora mea mai mare ne-am batut inca de cand ne-am nascut. Cred ca asta a fost rolul meu de sora mai mica: sa incasez scatoalce, statui in cap si maturi pe spinare. Ca sa nu mai povestesc cand aveam 3 ani si mi-a bagat pe gat coada de la lopatica. Dar cand am fugit de acasa la 4 ani (la propunerea ei), m-a lasat sa iau lada de gunoi caci ea isi luase tricicleta.

Unica oara cand am ripostat violent, dupa ce imi daduse cu coada de matura peste picioare, si am amenintat-o cu cutitul a intrat mama. Asa ca am luat-o si de la mama pentru prima oara.

Dupa ce m-am facut mai inalta decat ea, hi, hi, am platit si eu cum am putut. Aventurile astea au tinut pana la 20 ani. Atunci am tras-o de par ultima oara pentru ca mi-a stricat cizmele si era gravida si nu putea riposta.

Dar...sa fi dat naiba sa se fi luat cineva de mine ca jar manca. Era in stare sa-mi tina partea si sa minta pentru mine pana in panzele albe. Sa ma vorbeasca cineva de rau in fata ei? I-ar fi scos ochii. Dar asta nu a impedicat-o ca atunci cand am vomat in tramvai sa coboare si sa ma lase singura.

Azi e cea mai buna prietena a mea. Nu ne certam niciodata si suntem atat de apropiate incat mama e convinsa ca suntem extraterestre.

Fii-mea n-a batut ca nu avea pe cine. Doar isi ciupea verisorii si ii tundea. La scoala dupa ce a fost "buliita" bine si a rezistat vreo saptamana a muscat-o pe agresoare. Oricum a ajuns la director. Apoi ii scuipa. Avea o expectoratie abundenta de ma gandeam ca face stocuri saptamanale.

Acuma, lasand gluma la o parte am dus o lupta surda cu astfel de agresori dar din pacate fara finalitate. A fost copila asta a mea sifonata in fel si chip. Acuma a uitat, totul a fost roz. Parte din rozul asta mi se datoreaza. Da ca sa fie ea roz acuma am albit eu.

Si inca nu s-a terminat. Vor urma agresiuni mai elaborate si sofisticate.

Acest mesaj a fost desemnat Topicul lunii septembrie 2012 si a castigat ACEST   premiu.

Va recomandam sa cititi in totalitate subiectul de pe forumul desprecopii.com AICI

autor: viviana, membru  desprecopii.com -  Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2012

Cititi care este Premiul pentru mesajul lunii octombrie 2012

Topicul lunii pe forum

Voce si suflet a comunitatii Desprecopii

 Forumuri recomandate

  Discutii generale
In discutii generale puteti posta orice doriti!

  Parintii intreaba, parintii raspund!
In aceasta lista de discutii puteti pune intrebari la obiect altor parinti
(Exemplu: Este normal ca baiatul meu cere noaptea lapte?)

 In unul sau in doi... mergem mai departe!
Probleme cu casnicia, suport, incurajari, pareri ... nu ezitati si usurati-va gandurile aici!

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII