Diversificarea bebelușului alăptat: moment optim si cum procedăm - sfatul medicului pediatru | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. mucterem
    mucteremtrimis la 18/1/2016

    Am in benefit de 2 luni,problema e ca mananca non stop san Dar nu prea doarme.nu mai stiu ce sa fac,pot face o analiza a laptelui poate nu mai e consistent si nu se satura?

    Raspunde la acest comentariu
  2. ivan olga
    ivan olgatrimis la 1/2/2012

    Baietelul meu are 4 luni.Am reusit cu greu sa-mi pastrez secretia lactata in prima luna pentru ca adormea la san.Inca din spital ii dau si lapte formula pt ca nu am avut lapte decat dupa 5 zile de la nastere,drept pt care si acum papa san si formula de lapte.Diversificarea nu am inceput-o inca .Sa mai astept?

    Raspunde la acest comentariu
  3. simon sultana
    simon sultanatrimis la 9/12/2011

    am un bebelus de 9 luni si nu prea vrea sa manance mancare se bazeaza pe pieptsuge ziua foarte mult si noaptea se trezeste de 5si6 ori

    Raspunde la acest comentariu
  4. Maria Rubinstein
    Maria Rubinsteintrimis la 28/5/2007

    Fetita noastra, Mara, a implinit astazi 4 luni. A fost greu la inceput cu alaptatul, in primele 2 luni am apelat chiar la lapte praf ca si completare. Insa nu am cedat nici durerilor datorate ragadelor, nici oboselii, si acum o alaptez exclusiv de la san si imi doresc sa fac asta cam pana la varsta de 1 an. Diversificarea ma gandesc sa o incep pe la 6 luni. As dori sa stiu mai multe despre acest subiect, cu ce alimente se incepe diversificarea, cum se prepara... Si da, sunt dependenta de Despre Copii!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: