Sarcina preţioasa a Iulianei Marciuc | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. aurica
    auricatrimis la 15/6/2009

    Aceasta este dragoste si dorinta adevarata.Cand vrei cu adevarat ceva si crezi in dumnezeau visele se implinesc. Va rugam daca aveti cum sa aflati mai multe de la Iuliana Marciuc , ce tratament a facut de la Fulga si daca poate sa ne dea mai multe iformatii pentru cele care doresc sa devina mamici.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Ama
    Amatrimis la 26/5/2008

    Iuliana ,nu este iubire ambitia aceasta de 10 ani. Ai facut si acest copil nevinovat sa cantaresca balanta in partea ta.Da ,toti avem pe acelasi Cineva sus care ne iubeste ,sigur, mai ales cand lasi iubirea firesc sa vina .Iti doresc sa cunosti adevarata fericire in iubire.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mirela
    Mirela trimis la 26/12/2007

    Frumos David!!! Dar.....cum se poate sa fii asa fericita, cand tatal copilului...este tot sub acelasi acoperis cu sotia lui???? Chiar daca i-a dat numele copilului....se pare ca nu te iubeste indeajuns, incat sa divorteze, si sa se casatoreasca cu tine. Asa ar fi normal. Ce e cu viata asta dubla????

    Raspunde la acest comentariu
  4. pop dorina
    pop dorinatrimis la 13/12/2007

    IULIANA AI UN BAIETEL SUPERB,SEAMANA FT. BINE CU ADRIAN SA TI DEA DZEU. SANATATE SI SA VA BUCURATI DE EL...

    Raspunde la acest comentariu
  5. doina bica
    doina bicatrimis la 8/12/2006

    Legat strict de subiect, Iuliana reprezinta un model de perseverenta demn de urmat. Sa nu renunti dupa zece ani la o dorinta...cu adevarat pretioasa, Bravo! Mi-a placut mult categoria sarcinii,

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: