Vaccinurile copilăriei: răspunsuri directe la intrebări dificile | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. dana
    danatrimis la 1/11/2016

    Fetita mea a implinit 5 ani in octombrie 2016.Se mai face vaccinul ROR la 5 ani sau la 7? Cat de sigur este acest vaccin?

    Raspunde la acest comentariu
  2. sabina
    sabinatrimis la 22/12/2015

    de ce ofera imunitate numai 2 ani vaccinele moderne?, cand inainte cele de la Cantacuzino de pe vremea lui Ceausescu ofreau imunitate pe viata?eu sunt si acum imuna la ce am facut atuci si au trecut 40 ani! si nu ziceti ca nu e asa pentru ca m-am testat prin analize de sange! si de ce suntem fortati sa facem cate 7 vaccine deodata. eu daca iau 7 pastille de ceva deodata mor.Sunt ineficiente si luate cate 7 deodata sunt foarte periculoase! SI nu imi vindeti gogosi ca la prosti ca acelasi vaccine facut la aceiasi persoana deodata are effect pe durata mai lunga ca nu am cap de guma!are exact acelasi effect sau mai slab ca imunitatea nu e din otel si nu suntem roboti.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alina
    Alinatrimis la 16/11/2012

    Am o intrebare referitoare le vaccinul de 4 ani: este considerat tarziu, daca baietelul meu il va face la 2 luni dupa ce a implinit 4 ani?Va rog sa-mi raspundeti urgent, daca se poate. Multumesc!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: