Ce e de facut cand copilul are paduchi | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. anca
    ancatrimis la 16/9/2015

    Va recomand si eu acest produse anti-paduchi de la Thursday Plantation, le-am folosit pe fetita mea si au fost foarte eficiente, ne-au scapat de paduchi si lindini. Pe langa acest gel natural, am folosit de la ei si un sampon si un balsam natural. Sanatate.

    Raspunde la acest comentariu
  2. Laura
    Lauratrimis la 7/9/2014

    Exista o multime solutii . si eu am fost in situatia in care am cautat pt copilul meu un produs impotriva paduchilor. mi-a fost recomandat de la farmacie un produs fara insecticid Elimax sampon. Am inteles ca exista si lotiune, insa nu am folosit-o, pt ca de la prima spalare nu am mai vazut niciunul. Nu mai este cazul sa apelam la sufocare sau alte metode iritante pt pielea copiilor.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Alexandra Lazar
    Alexandra Lazartrimis la 14/4/2014

    Fratele meu mai mic a avut paduchi de la scoala.Mama a cautat un tratament natural pentru paduchi care sa nu ii afecteze scalpul sau parul fratelui meu. A gasit un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.Am observat la gelul asta ca nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat foarte repede de paduchi si oaule lor.Stiu ca mama era tare multumita de produs si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: