Copilul cu ADHD la scoala | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 5 comentarii

  1. Alexandra
    Alexandra trimis la 2/12/2023

    Buna seara!cat timp aţi administrat concerta unui copil cu adhd? mulţumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Alexandra
    Alexandra trimis la 18/6/2023

    Buna seara! Am un baiat de 9 ani ,a fost diagnosticat cu adhd,de doi ani il are .Mi am dat seama tarziu ,in pandemie dupa o jumatate de ora nu mai era atent la lectii era foarte agitat .Cum il pot ajuta? multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  3. Eugenia
    Eugeniatrimis la 4/12/2020

    Baietelul meu de 3 ani a fost diagnosticat cu ADHD si face terapie la logoped si am facut o vizita la psiholog. Psihologul l-a diagnosticat drept rasfatat si a recomandat o urecheala buna. Locuim de doi ani intr-un oras de provincie pe aceeasi strada cu gradinita. Educatoarele si ingrijitoarele l-au vazut facand crize de furie si nu a fost admis la gradinita. Este sociabil si prietenos cu copii, dar eu il infurii cu regulile. Sunt o mama singura si simt ca imi pierd mintile din cauza situatiei copilului meu.

    Raspunde la acest comentariu
  4. adriana
    adrianatrimis la 1/3/2016

    Buna seara ,imi cer scuze daca gresesc cu ceva doar ca nefiind in cunostinta de cauza o sa incerc sa ma fac cat mai inteleasa si sa nu deranjez pe nimeni.In clasa la baiatul meu avem un baietel-victor- care cred ca are adhd.Spun cred pentru ca parintii lui refuza in totalitate sa creada ca ,copilul lui are o problema...In fiecare zi se deruleaza acelasi film iar nemultumirea parintilor curge in continu pt ca nu stim ce trebuie facut si cum ar trebuyi sa procedam in cazul in care zilnic orele de curs sunt deranjate de un copil....copii nu mai inteleg de ce victor este vesnic furios cand nu reuseste ceva(la crizele de nervi se loveste singur,se loveste cu capul de anumite lucruri,plange,arunca cu lucruri)de ce victor vorbeste foarte urat,de ce victor este agresiv....Pentru ca este un haos total in clasa si nu se poate lucra sa tinut o sedinta la care a fost rugata mama lui victor sa se ocupe mai mult de el ,daca se poate sa il retraga si sa mearga in perioada aceasta la terapie cu el....mentionez ca parintii refura categorig problema copilului ...va rog spuneti cum am putea face ca sa inteleaga parintii ca este o problema ,cum am putea face ca orele de curs sa se desfasoare in normalitate?exista scoli de specialitate sau doctori?....

    Raspunde la acest comentariu
  5. anca
    ancatrimis la 20/11/2015

    buna seara, exista vreo invatatoare in Bucuresti dragutqa si atenta si amabila care ar putea sa se ocupe de un baietel de aproape 7 ani , in clasa pregatitoare cu adhd? invatatoarea de la clasa lui a facut un intreg scandal la sedinta cu parintii ca are 3 copii cu diagnostice asemanatoare in clasa. mentionez ca stam in sesctorul 1 langa gara de nord.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: