Comentarii la: Cum apare rasfatul

Cum apare rasfatulParintii ocupati, care isi petrec mai putin timp cu copiii lor decat si-ar dori, au un sentiment de vinovatie destul de pronuntat fata de aceasta situatie, motiv pentru care incearca sa compenseze aceasta lipsa prin diferite forme. ... citeste mai departe
Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
15.06.2015 09:16:08 Mariana Sirbu

Este cu adevarat o informatie foarte interesanta si eficienta pentru fiecare din noi indiferent de faptul ca avem sau nu inca copii.Eu de exemplu am aflat abia acum niste lucruri legate de educatia copilului care mi-au deschis noi orizonturi si m-au motivat sa am totusi mare grija cind va veni vremea despre educatia viitorului copil.Sunteti foarte bravo si meritati cele mai sincere laude din partea tuturor.Va admir efortul deoarece prin intermediul acestor articole invatam sa invatam si sa educam corect copiii si nu numai.Este un ajutor pentru mame,viitoare mame si chiar pentru toata lumea.Sa continuati mai departe la fel de bine.Va multumesc!

04.07.2013 13:39:13 HRENIUC MARIANA

Va multumesc ca existati, nu am stiut ca voi gasi undeva atat de multe informatii utile despre copiii.Va multumesc mult.

Prima pagina | Pagina precedenta | Pagina urmatoare | Ultima pagina
Trimite parerea ta:
Numele tau:
Adresa de mail (optional):
Comentariu:
Cod verificare:0229025 aici si apasa pe:
Observatii:
1. Comentariile la articole sunt moderate (deci nu apar direct pe site).
2. Daca aveti intrebari, va recomandam sa le puneti pe forum si nu la comentarii. Forumul este mult mai activ si aveti sanse mai mari sa primiti un raspuns rapid!

Transmisiune Directa

Supereva.ro Noutati

7 strategii pentru disciplinarea copilului

7 strategii pentru disciplinarea copilului

Pentru multe mame, descoperirea disciplinei eficiente este una dintre cele mai dificile si mai frustrante sarcini de ...

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Zaharul in alimentatia copilului si ce trebuie sa stii

Crezi ca esti restrictiv cu zaharul? Un nou sondaj spune ca multi parinti nu sunt! Iata ce ar trebui sa stii:...