Cum apare răsfățul. Noi părintii suntem de vină - sfatul psihologului | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 3 comentarii

  1. Alina Ungureanu
    Alina Ungureanutrimis la 19/1/2018

    Aici pe acest site gasesc cele mai bune sfaturi. Am doi copii pe care ii cresc cu tot ce scrie aici - inca de cand erau in burtica. Va multumesc Desprecopii!

    Raspunde la acest comentariu
  2. Mariana Sirbu
    Mariana Sirbutrimis la 15/6/2015

    Este cu adevarat o informatie foarte interesanta si eficienta pentru fiecare din noi indiferent de faptul ca avem sau nu inca copii.Eu de exemplu am aflat abia acum niste lucruri legate de educatia copilului care mi-au deschis noi orizonturi si m-au motivat sa am totusi mare grija cind va veni vremea despre educatia viitorului copil.Sunteti foarte bravo si meritati cele mai sincere laude din partea tuturor.Va admir efortul deoarece prin intermediul acestor articole invatam sa invatam si sa educam corect copiii si nu numai.Este un ajutor pentru mame,viitoare mame si chiar pentru toata lumea.Sa continuati mai departe la fel de bine.Va multumesc!

    Raspunde la acest comentariu
  3. HRENIUC MARIANA
    HRENIUC MARIANAtrimis la 4/7/2013

    Va multumesc ca existati, nu am stiut ca voi gasi undeva atat de multe informatii utile despre copiii.Va multumesc mult.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: