Cursurile de pian pentru copii | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 4 comentarii

  1. Isa-bella
    Isa-bellatrimis la 29/7/2011

    Sunt super utile lectiile de muzica. Vad asta la al meu copilas. Tot la Boem Club merge. A inceput cu educatie muzicala, pt ca era prea mic pt pian atunci. Insa pt ca a depasit pragul de 6 anisori, acum merge la cursuri de pian.

    Raspunde la acest comentariu
  2. borangic
    borangictrimis la 13/4/2010

    Cred ca sunt potrivite pentru copii cursurile de pian, de chitara, vioara, canto si orice instrument muzical care i-ar ajuta sa intre in fascinanta lume a muzicii. Personal va recomand pentru astfel de cursuri Boem Club. Sunt profesionisti

    Raspunde la acest comentariu
  3. borangic
    borangictrimis la 3/2/2012

    Mie personal mi se pare mai interesant cantatul la un instrument; unii spun ca le dezvolta copiilor creativitatea, imaginatia si, chiar si inteligenta. :) nu stiu daca o fi asa sau nu; insa mi se pare frumos pentru un copil sa stie sa se joace cu sunetele; sunt mai multe locuri unde ii puteti duce sa invete sa cante la un instrument; cel mai profi insa mie mi se pare Boem Club, pt ca au profesori seriosi, comunicativi, care au absolvit conservatorul; fac cursuri individuale si nu la gramada ca altii, asa incat iti poti face programul cum vrei; si, tin cursuri si in weekendSpor la toate!

    Raspunde la acest comentariu
  4. carmencar
    carmencartrimis la 17/10/2007

    Si eu sunt profesoara de pian si sunt foarte mandra cand lucrez cu cei mici mai ales in ziua de azi cand copii sunt foarte inteligenti si dornici sa invete cat mai mult.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: