Adevarul despre albirea dintilor | Comentarii articol

Comenteaza / Pune o intrebare

Ultimile 10 comentarii

  1. Urdea
    Urdeatrimis la 12/8/2016

    Albirea dintilor se poate face si in cabinetele stomatologice cu succes.

    Raspunde la acest comentariu
  2. elena
    elenatrimis la 4/4/2016

    si eu tot plasturi am foloosit..crest supreme 13lei plicul comandati online . Cautati bine ca sunt mai multe siteuri cu diferite preturi...pe acest site crest supreme este 379lei nu 399 lei. Eu am cautat albirea dinhtilor acasa.

    Raspunde la acest comentariu
  3. Giana
    Gianatrimis la 29/9/2014

    Astazi am luat si eu kit-ul de albire al celor de la Ibright. E cam scump, dar sper sa faca treaba buna si sa ma ajute sa-mi albesc dintii repede!

    Raspunde la acest comentariu
  4. Anca Androne
    Anca Andronetrimis la 12/5/2014

    Buna. Eu dupa ce am aflat despre cat de periculos este flourul am incercat pasta de dinti naturala cu ulei 100% pur din arbore de ceai de la Thursday Plantation. E adevarat ca la inceput obisnuinta cu pastele chimice clasice, e o alta senzatie. Faptul ca nu face spuma iti da senzația ca nu spala bine, desi nu e cazul. Eu m-am obisnuit, si imi place asa mult, m-am indragostit de ea si recomand sa folositi doar pasta de dinti naturala.

    Raspunde la acest comentariu
  5. Sorina
    Sorinatrimis la 4/11/2013

    Eu am reusit sa obtin o albire dentara eficienta dupa ce am folosit timp de 2 saptamani set-ul celor de la Ibright

    Raspunde la acest comentariu
  6. bianca
    biancatrimis la 26/9/2012

    tratamntul de albire cu laser este dureros?? in timpul sesiuni de albire durerea este suportabila??

    Raspunde la acest comentariu
  7. irina
    irinatrimis la 20/6/2012

    Eu fac tratament cu benzi Crest Whitestrips Supreme (399 ron cutia cu 84 de benzi) de 5 zile si efecul este deja foarte vizibil.Tratamenul dureaza 21 de zile.Produsul contine o concentartie de 14% peroxid de hidrogen si este cu 80 % mai eficient decat produsele care se gasesc in farmacii.Eu l-am comandat online.

    Raspunde la acest comentariu
  8. alexandrina
    alexandrinatrimis la 7/12/2011

    Am inceput tratamentul de albirea a dintilor cu opalesence , dar nu am rezistat prea mult.Mi-a produs o mare sensibilizare a nervilor dentari, practic am facut cateva nopti albe si durerile au persistat si a doua zi. Sunt in cautare de alte tratamente , mai degraba naturiste .La acesta voi renunta.

    Raspunde la acest comentariu
  9. mocioc nicolae
    mocioc nicolaetrimis la 15/2/2012

    Imi puteti spune de unde pot cumpara gel de dinti pentru ablire,gel opalesence si daca este bun,va rog si va multumesc,mulajul de dinti il am.

    Raspunde la acest comentariu
  10. minoiu carmen
    minoiu carmentrimis la 9/2/2011

    Eu am facut un tratament de albire cu gel(opalesence),acum 5 ani.Dintii mi s-au albit considerabil.Acest tartament a durat 10 zile,de fapt seri,pentru ca seara puneam gelul respectiv,Acum am dintii la fel de albi si folosesc pasta de dinsti de intretinere de la opalesence.Tin sa mentionez k pe tot parcurnul tratamentului nu am avut dureri sau sensibilitate a dintilor,dar nici dupa incetarea tratamentului.Recomand acest gel de la Opalesence,ca find cel mai bun de pe piata la ora actuala.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. �ți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema: